تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: نظرتون راجع به این سیستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

9 نظرتون راجع به این سیستم

سلام و خسته نباشید. چنتا سوال داشتم.

1-آیا این سیستم به نظر شما به نسبت قیمتش خوبه؟
    2- آیا مادربرد با cpu مشکلی نداره و کاملا ساپورتش میکنه ؟
    3 - اگر قطعات بهتری در نظر دارید خواهشا با اینها عوض کنید.
    4- نهایت بودجه هم 750 تومن برای همین 4 قطعه و استفاده فقط بازی و وبگردی و کارهای روزمره مثل موزیک گوش دادن و ...
    5 - مادربرد 4 تا یو اس بی 2 داشته باشه و 1 عدد pci برای مودم و اگر گرافیک آنبرد نداشته باشه بهتره چون کارت گرافیک دارم. gtx550ti

جمع : 7,325,000 ریال

رم هم 2 عدد و تو جمع قیمت ..2 عدد رم حساب شده

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

سلام و خسته نباشید. چنتا سوال داشتم.

1-آیا این سیستم به نظر شما به نسبت قیمتش خوبه؟
    2- آیا مادربرد با cpu مشکلی نداره و کاملا ساپورتش میکنه ؟
    3 - اگر قطعات بهتری در نظر دارید خواهشا با اینها عوض کنید.
    4- نهایت بودجه هم 750 تومن برای همین 4 قطعه و استفاده فقط بازی و وبگردی و کارهای روزمره مثل موزیک گوش دادن و ...
    5 - مادربرد 4 تا یو اس بی 2 داشته باشه و 1 عدد pci برای مودم و اگر گرافیک آنبرد نداشته باشه بهتره چون کارت گرافیک دارم. gtx550ti

جمع : 7,325,000 ریال

رم هم 2 عدد و تو جمع قیمت ..2 عدد رم حساب شده
    سلام
    سیستم خوبیه ولی 2500k برای این مین زیادیه و چون چیپ ست h61 ضریب multiplier بستس قابل اور نیست
    من یه پیشنهاد میدم!
    CPU:intel i5 2500k~400t
    MB:MSI P67A-C45~190t
    Ram:Corsair XMS3 2*2GB 1600~60t
    PSU:Green 600A-EU~110t
    موفق باشید
    Last edited by BMW.M3_E46; 26-06-2012 at 12:37.

3. این کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سیستم خوبیه ولی 2500k برای این مین زیادیه و چون چیپ ست h61 ضریب multiplier بستس قابل اور نیست
    من یه پیشنهاد میدم!
    CPU:intel i5 2500k~400t
    MB:MSI P67A-C45~190t
    Ram:Corsair XMS3 2*2GB 1600~60t
    موفق باشید
    سلام..ممنون و تشکر.

ولی من اور نمی خوام بکنم. فقط بخاطر اینکه تو بازی عملکرد خوبی داشته باشه این cpu رو انتخاب کردم. آیا core i3 2100 هم میتونه کافی باشه برای بازی؟ یا این cpu بهتره ؟
    رم هم که پیشنهاد دادید با توجه به این که من اور نمی کنم و اصلا بلد نیستم اور کلاک..آیا این فرکانس رم برای بازی فرقی هم میکنه؟ بهتر نیست 2 تا 4 گیگ 1333 بندازم؟ میشه 84 تومن ..

واقعا ممنون که وقت گذاشتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

سلام..ممنون و تشکر.

ولی من اور نمی خوام بکنم. فقط بخاطر اینکه تو بازی عملکرد خوبی داشته باشه این cpu رو انتخاب کردم. آیا core i3 2100 هم میتونه کافی باشه برای بازی؟ یا این cpu بهتره ؟
    رم هم که پیشنهاد دادید با توجه به این که من اور نمی کنم و اصلا بلد نیستم اور کلاک..آیا این فرکانس رم برای بازی فرقی هم میکنه؟ بهتر نیست 2 تا 4 گیگ 1333 بندازم؟ میشه 84 تومن ..

واقعا ممنون که وقت گذاشتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهش می کنم!
    نه فرکانس در حالت فرکانس دیفالت CPU تاثیری نداره تا زمانی که اور بشه شما اهلش نیستی
    حالا که اور نمی کنید
    CPU:i5 2400 3.1~340t
    ASUS P8H61-M LE/USB3~160t
    Ram:Corsair 1333 XMS3 2*4GB~80t

در مورد CPU بگم 2100 2 هسته ای و 4 ترد داره که بعضی بازیاCPU Bound از 4Core بهره میبرن کم میاره
    ولی 2400 4Core و 4 Thread داره بهتر هست!
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید
    Last edited by BMW.M3_E46; 26-06-2012 at 14:00.

6. این کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

i3 عملکرد خوبی در بیشتر گیم ها داره ولی بازی های CPU Bound اصلا حساب نکنید.در ضمن فقط که بازی نیست.سی پی یو 2 هسته ای دیگه خیلی کند هست ممکنه وسط کار سیستم گیر داشته باشه و اینا

8. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته همین I3 2100 تو بازی ها از سری فنوم2 amd خیلی بهتره عمل کرده !!

10. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خوب که هست ولی خوب به هر حال 2 هسته ایه

12. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوباره

دوستان سیستم رو خریدم و اسمبل هم کردم . و ویندوز 7 64 بیت هم نصب کردم . ویندوز رو آپدیت کردم آنتی ویروس با لیسانس رایگان اما آپدیت شده ریختم تا به تاریخ امروز.

اما سیستم زیاد جالب نیست not reponding زیاد داره تو این 2 روز 20 بار این ارور رو گرفتم .

بعضی وقتها مای کامپیوتر رو باز میکنم اصلا نمیتونه بیاره و در حال لود کردنه. اینترنت اکسپلورر هم not responding میده.

task manager هم وقتی رو قسمت نتورک کلیک م یکنم سیستم هنگ میکنه . .. فکر کنم بخاطر ویندوز باشه ..خیلی بدم میاد از این ویندوز 7 . اکسپی sp3 64 بیت هم داریم؟

بازی gta iv هم ریختم که ارور میده اونم بخاطر خود ویندوزه ..اصلا گیجه گیجم

سیستم قبلی که سی پی یوش 5700 بود خیلی سریعتر بود ویندوز xp sp3 هم داشت .....اصلا ارور نمیداد کلی هم برنامه روش نصب بود ..این سیستم هنوز 20 تا برنامه و بازی روش نصب نکردم این همه مشکل داره. سیستم قبلی حداقل 40 تا بازی و برنامه مختلف تا حد یکه دکستابل جا نداشت

روش نصب بود اما ارور نداشتم و خیلی راضی بودم. الان فقط حالم گرفتست نمیدونم مشکل از چیه؟ به نظرتون ویندوط xp بریزم 64 بیت ؟ یا 32 بیت بریزم که 8 گیگ رم رو نمیشناسه.. حیف شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

سلام دوباره

دوستان سیستم رو خریدم و اسمبل هم کردم . و ویندوز 7 64 بیت هم نصب کردم . ویندوز رو آپدیت کردم آنتی ویروس با لیسانس رایگان اما آپدیت شده ریختم تا به تاریخ امروز.

اما سیستم زیاد جالب نیست not reponding زیاد داره تو این 2 روز 20 بار این ارور رو گرفتم .

بعضی وقتها مای کامپیوتر رو باز میکنم اصلا نمیتونه بیاره و در حال لود کردنه. اینترنت اکسپلورر هم not responding میده.

task manager هم وقتی رو قسمت نتورک کلیک م یکنم سیستم هنگ میکنه . .. فکر کنم بخاطر ویندوز باشه ..خیلی بدم میاد از این ویندوز 7 . اکسپی sp3 64 بیت هم داریم؟

بازی gta iv هم ریختم که ارور میده اونم بخاطر خود ویندوزه ..اصلا گیجه گیجم

سیستم قبلی که سی پی یوش 5700 بود خیلی سریعتر بود ویندوز xp sp3 هم داشت .....اصلا ارور نمیداد کلی هم برنامه روش نصب بود ..این سیستم هنوز 20 تا برنامه و بازی روش نصب نکردم این همه مشکل داره. سیستم قبلی حداقل 40 تا بازی و برنامه مختلف تا حد یکه دکستابل جا نداشت

روش نصب بود اما ارور نداشتم و خیلی راضی بودم. الان فقط حالم گرفتست نمیدونم مشکل از چیه؟ به نظرتون ویندوط xp بریزم 64 بیت ؟ یا 32 بیت بریزم که 8 گیگ رم رو نمیشناسه.. حیف شد.
    دوست عزیز مشکل شما به نرم افزار مربوط میشه چه ربطی به سخت افزار داره؟
    اگه i5 2400 رو گرفتی اصلا قابل مقایسه با E5700 نیست
    شما چون نقل مکان کردی از XP به 7 اولش برای شما سخت ولی بعد عادت میکنی
    XP 64bit می تونی بریزی ولی اگه بازیای جدید باید دیگه کم کم XP اونارو ساپورت نمیکنه!!(الان چنتا بازی همینطوریه)

15. این کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما به نرم افزار مربوط میشه چه ربطی به سخت افزار داره؟
    اگه i5 2400 رو گرفتی اصلا قابل مقایسه با E5700 نیست
    شما چون نقل مکان کردی از XP به 7 اولش برای شما سخت ولی بعد عادت میکنی
    XP 64bit می تونی بریزی ولی اگه بازیای جدید باید دیگه کم کم XP اونارو ساپورت نمیکنه!!(الان چنتا بازی همینطوریه)
    درسته...خیلی عادت کرده بودم به اکس پی ...وگرنه سخت افزار که خیلی بهتر شده....من وقتی تو پلتفورم 775 هم بودم 2 تا ویندوز داشتم هم 7 هم اکس پس ولی اصلا تو 7 نمیرفتم همش تو اکس پی بودم....4 ماه 1 بار میرتم تو 7 ...

بخاطر همینه که الان اینطوری شدم. از لحاظ روانی ویندوز 7 رو پس می زنم. ولی 2 تا آهنگ گوش بدوم 4 تا بازی بکنم باهش عادت م یکنم.

اون بازی gtaiv هم که ارور میده بخاطر کرکشه ...وگرنه mw3 ریختم الان مثل گل کا رمیکنه...درسته حق باشماست مشکل ا زمنه ...

17. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •