سلام دوستان
من می خواستم یه لب تاب برای مادرم بگیرم ، کارهای آماری و .. انجام می دن ، خواهرم هم شاید هر از گاهی باهاش بره توی اینترنت یا بازی کنه (بازی های معمولی دخترونه) با بررسی هام و با تجه به اینکه قبلا u41jf داشتند و تنها مشکلشون باهاش لک افتادنش بوده به این کانفیگ ایده آل رسیدم :
core i5/4/640/1gig/وزن سبک ترجیحا (خیلی مهم نیست ولی)
با بررسی بازار به این مدل ها رسیدم :
samsung 300e4a-s06 نمایندگی سامسونگ توی پاساژ ایرانیان حدود 1300 می گفت با این کانفیگ : i5 2430/4/500/1gb gforce 520/14"/dvdwin 7 home pruimiem /usb 2/2.2kg با گارانتی هورداد رایان
والا ظاهرش که خوب بود ، نمی دونم لب تاب های سامسونگ چطورن؟! میشه راهنمایی کنید؟ اگر مثل گوشی هاش باشه کیفیت و خدماتش که خیلی عالیه
گزینه دیگه ای که جدی تر هم هست
asus k43/k53 با این کانفیگ i5/4/640/1 و گارانتی اصلی هست رنگ سفید رنگ که ظاهر شیکی داره و امکاناتش هم خوبه قیمت هم برای k53 . یک میلیون و سیصد و پنجاه و برای 43 همین حدود فک کنم قیمت دارم
یکی از مزایا 53 داشتن numpad هست که خب خیلی خوبه و دیگه هم خرید و خدمات مطمعن ..
گزینه دیگه hp dv6-6c41 هست که بازهم ظاهرش جالبه با طرح گلی که داره ، کانفیگ هم خوبه منتهی پشتیبانی و گارانتی و خرید مطمعن از فروشگاه رسمی و اینا منتفی هست با این اوضاع اچ پی !
حدود قیمت هم 1450 هست
یه مدل هم سونی بود با همین کانفیگ که ظاهرش سفید و لوزی لوزی برجسته است (مدل اش رو نمی دونم ) قیمت اون هم 1600 بود (ارزش داره؟) تازه فک کنم بدون گارنتی
خلاصه دوستان نیازمند یاری سبزتان هستم!
هم (1) توی بررسی مدل ها از نظر کیفیت و ارزش و ... رسیدن به مدل بهتر
(2) بررسی اوضاع سامسونگ از لحاظ کیفیت و ارزش خرید و خدمات و ...
(3) اگه مدل دیگه ای بنظرتون می رسه بفرمایید (ترجیحا عیر از ایسر)
(4) راستی ذن بوک ایسوس عجب چیزیه! کسی از کارایی اش در واقعیت خبر داره؟! بنظم به قیمتش می ارزه!