با سلام
میخواستم بدونم سریعترین راه برای انتقال مقدار زیادی دیتا از یک هارد اینترنال ساتا به یک لپتاپ چیه؟
هارد ساتا رو گذاشتم تو یه PC و با کابل کراس شبکه کردم به لپتاپ سرعت خیلی پایین بود.(حدود 5مگابایت در ثانیه)
چه کنم به نظرتون؟
با سلام
میخواستم بدونم سریعترین راه برای انتقال مقدار زیادی دیتا از یک هارد اینترنال ساتا به یک لپتاپ چیه؟
هارد ساتا رو گذاشتم تو یه PC و با کابل کراس شبکه کردم به لپتاپ سرعت خیلی پایین بود.(حدود 5مگابایت در ثانیه)
چه کنم به نظرتون؟
سلام
آيا لپتاپ شما پورت esata دارد يا خير ؟؟ اگر اين پورت رو داشته باشد پس به روش زير عمل كنيد .
اگر بتونید کابل sata to esata رو پیدا کنید مشکل اساسی شما حل خواهد شد . كافيست هارد رو با يك پاور روشن كنيد و كابلها رو متصل كنيد .
اما اگر این کابل رو نتونستید پیدا کنید میتونید از روش زیر استفاده کنید .
خرید کابل esata دو سر نری مثل عکس زیر .
از اونجایی که هر دو سر کابل esata بصورت نری هست در نتیجه باید یک عدد براکت sata to esata مثل عکس زیر بخرید قسمت esata اين براكت بصورت مادگي هست . کابل رو از براکت جدا کنید .
در نهایت قسمت sata کابل رو به هارد متصل کنید و کابل esata از یکطرف به لپتاپ و از طرف دیگر به مادگی کابل esata متصل کنید و هارد رو به پاور وصل کنید .
نکته مهم بعدی این هست که مادربردهایی این قابلیت رو دارند که دیوایسهای متصل شده به esata رو مثل usb شناسایی کنند که Advanced Host Controller Interface یا ahci رو داشته باشند در غیر اینصورت ابتدا سیستم رو خاموش و هارد رو متصل و روشن و سپس لپتاپ رو روشن کنید .
متاسفانه لپتاپ پورت ایساتا ندارد.
خب پس ميتونيد با استفاده از تبديل sata to usb سرعت بيشتري نسبت به حالت قبل داشته باشيد (حالت شبكه كردن) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)