با سلام
يه سوال ازتون دارم و اون هم تفاوت گوشيهاي k750 و w800 كه ميخوام بدونم چه تفاوتي با هم دارن و شما چه گوشي رو با مشخصات و امكاناتي مثل w800 سراغ دارين كه lcd اون بزرگتر باشه و قيمتش هم تا سقف 300هزارتومان باشه؟
با سلام
يه سوال ازتون دارم و اون هم تفاوت گوشيهاي k750 و w800 كه ميخوام بدونم چه تفاوتي با هم دارن و شما چه گوشي رو با مشخصات و امكاناتي مثل w800 سراغ دارين كه lcd اون بزرگتر باشه و قيمتش هم تا سقف 300هزارتومان باشه؟
سلام مهران جان . تفاوت اصلي اين 2تا در حافظه ي خارجيشونه . دبليوو 800- 512 مگ اما كا750 فكر كنم 64مگ. البته فكر مي كنم گوشي هاي سري دبليوو كيفيت صداشون بهتره.ناگفته نماند بنا به تجربه ي شخصي من دبليوو 800 ها خيلي بهتر از كار در اومدن.
پست بالا كامل گفت
گوشي كه تو اين مايه باشه يعني چي؟(سوني,نوكيا,..)
اگه تو سوني بخاي كه كا800 كه داراي ال سي دي 2 اينچ هست و دوربين 3.2 مگ كه ساخت سايبر شات هست
همچنين لنز سيسيدي و فلاش زنون هست![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
البت ناگفته نمانه كه 500 , 600 تومن مايشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اول پست قبليتو خوندم گفتم ايولا چه قيمت مناسبيبعد
![]()
آقا تنها تفاوتش در حافظه اون هست و ام پی تری پلیر W800 از نظر صدایی هم هیچ فرقی نمیکنه هردو بیزر 300 میلی وات دارن
ال سی دو هر دو تاشون یکی هست حتی برد داخلی موبایل هم با هم یکی هست . از نظر دوربین هم یکی هست
يعني مي خواي بگي سريه w سوني اريكسون كه واكمنه با سريه k از نظر پخش mp3 يكيه؟نوشته شده توسط Merinus
![]()
نه كيفيت دبليو 800 تو ام پي تري بهتره
نه امروز و550 رو فروختم و ك750گرفتم فرقي ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)