سلام نمیخوام داستان تعریف کنم ولی فقط میخوام بدونید به کمکتون احتیاج دارم شدید ... :(
من تازه به خارج کشور رفتم و به شدت به ماشین احتیاج پیدا کردم و توی این سایتای دست دوم فروشی دوتا مدل زانتیا دیدم که توان خریدشونو فکر کنم داشته باشم ...ولی بین یه دوراهی بزرگ گیر کردم ... :-P
شماره اول این سبزه هست که به نظر تمیز میاد و از نزدیک تا حالا ندیدمش ... یارو نوشته بود که 13 ساله زیر پاشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتورش 2000 SX
سال 1996
دنده اتوماتیک
کارکردش 230000 کیلومتره .
و اینمم جزو اضافه هاش بود که من چیز زیادی ازش متوجه نشدم ...
Power steering, power windows, central locking, electric mirrors, ABS, original merger,
و در اخر گفته بود که سالمه ...
و یه قیمت ذقیق هم داده بود ... که تقریبا مناسب بود ...
و اما دومی ...
با این مشخصات :
موتورش 1800 SX
دنده اتوماتیک
کارکردش 125000 کیلومتره .
سال 2001
نه قیمت زده بود نه عکس و گفته بود برای قیمت راه میام ...
با فرو شندش تماس گرفتم و اتفاقا به من خیلی نزدیک بود .
منم رفتم و دیدم بله !!! چرا نه عکس گذاشته بود و نه قیمت ... تقریبا ماشین رو بدبخت کرده بود !!! ( ماشین از نظر ظاهری خوب نبود ... ولی فکر کنم با یه کم خرج رنگ و صندلی و ... رو به راه بشه ... )
حالا برام چندتا سوال مطرح میشه ...
1 : مهم ترینشون اینه که بجز فرق ظاهری فرقشون دیگه چیه ؟؟؟ ( دوستان من نوکرتونم هستم اگه میشه دقیق و تخصصی بگید خواهشا ... واقعا ممنون ... )
2 : می ترسم این 2001 از اینایی باشه که هر 1 ماه 1 بار باید ببریش تعمیرگاه ( قیافش که میخورد ... یه کم داغون بود ) ولی ممکنه به خاطر ظاهرش بتونم ارزونتر بخرم و یه کم خرجش کنم و یه ماشین خوب از آب در بیاد ... اگه بخوام همچین کاری کنم باید به چه چیزایی توجه کنم که تو پاچم نره ؟
3 : اگه خودتون بودید کدوم رو انتخواب می کردید ؟؟؟ چرا ؟؟؟
ممنون ...
ممنونم از دوستایی که این نوشته تولانی رو خوندن ...
و بی نهایت تشکر از دوستانی که جواب هم دادن ...