تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: بهترین لنت برای پراید؟ لنت هام خورد شد

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض بهترین لنت برای پراید؟ لنت هام خورد شد

سلام
    من و یکی از رفقا یک ماه پیش لنت های پراید هامونو عوض کردیم اما دوستم بعد یک هفته گفت همش ترمز هام صدا میده و رفت ترمز سازی باز کرد دید لنت ها خورد شدند من هم چند روز قبل می خواستم ترمز ها رو تست کنم چند بار یک دفعه ترمز گرفتم که از اون موقع صدا میدهند که احتمالا همینطور شدند
    می خواستم بپرسم چه لنتی بزارم که از این دردسر ها نداشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه؟ لنت ها رو سایپا گذاشته بودیم که اینطور شد
    راستی کاسه ی عقب اگه شیشه کرده باشه ببرم تراشکاری مشکلی داره؟ آخه به یکی گفتم گفت اینکار رو نکن کلا یک طرفه میگیره و همون طرف هم صدا میده حس می کنم میگیره و ول می کنه وقتی کمی دستی رو میارم بالا
    راهنمایی کنید ممنون میشم
    با سپاس

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

شما برای پراید از لنت پارس سبز استفاده کن پشیمون نمیشی. من خیلی وقته استفاده میکنم و راضی هستم

3. 2 کاربر از MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aminisaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من و یکی از رفقا یک ماه پیش لنت های پراید هامونو عوض کردیم اما دوستم بعد یک هفته گفت همش ترمز هام صدا میده و رفت ترمز سازی باز کرد دید لنت ها خورد شدند من هم چند روز قبل می خواستم ترمز ها رو تست کنم چند بار یک دفعه ترمز گرفتم که از اون موقع صدا میدهند که احتمالا همینطور شدند
    می خواستم بپرسم چه لنتی بزارم که از این دردسر ها نداشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه؟ لنت ها رو سایپا گذاشته بودیم که اینطور شد
    راستی کاسه ی عقب اگه شیشه کرده باشه ببرم تراشکاری مشکلی داره؟ آخه به یکی گفتم گفت اینکار رو نکن کلا یک طرفه میگیره و همون طرف هم صدا میده حس می کنم میگیره و ول می کنه وقتی کمی دستی رو میارم بالا
    راهنمایی کنید ممنون میشم
    با سپاس
    سلام دوست عزیز
    من همیشه از لنت مهتاب استفاده میکنم راضی هم هستم عمرشم زیاده
    لنت ماشین معمولا زمانی به جیغ زدن میفته که شما تو موقعی که چرخها داغ هستند به آب میزنی یا میشوریشون.

5. 3 کاربر از aminisaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزيز من قبل از اين گرونيا لنت سايپايي اصل ميگرفتم ١٠ تومن عالي بود اما الان شده ٢٣ تومن گيرم نمياد
    هاي لنت انداختم ١٥ تومن با ضمانت خوبه بدك نيست البته ميگن پارس سبزم خوبه حولو حوش ٩ تومنه

7. این کاربر از sepsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این تاپیک ماله 6 ماه قبله
    من های تک گذاشتم همون موقع 38 جلو عقب با تعویضشون شد
    تا حالا که خوب کار کردن خود فروشنده اون موقع تازه اورده بود گفت پارس هم دارم ولی اینها بهترن واقعا هم من مشکلی ندیدم
    با سپاس از دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •