تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشکل در اجرای ویندوز در حین نصب آپدیت ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض مشکل در اجرای ویندوز در حین نصب آپدیت ویندوز

با سلام
    ویندوز من هفته.
    اپدیتش رو کامل کرده وداره نصبش می کنه بعد ویندوز سیستمو ریستارت میکنه و بعد یه صفحه میاد که نوشته میخواد (کانفگریت کنه کامپیوتر رو خاموش نکنید)
    اونجا ویندوز بالا نمیاد .دوباره ریستارت میشه....
    لطفا بگید چیکارش میشه کرد؟

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    ویندوز من هفته.
    اپدیتش رو کامل کرده وداره نصبش می کنه بعد ویندوز سیستمو ریستارت میکنه و بعد یه صفحه میاد که نوشته میخواد (کانفگریت کنه کامپیوتر رو خاموش نکنید)
    اونجا ویندوز بالا نمیاد .دوباره ریستارت میشه....
    لطفا بگید چیکارش میشه کرد؟
    سیستم منم چند روز پیش اینطوری شد به احتمال زیاد مال آپدیتیه که نصب کردی با safe mode بیا بالا و برشگردون به آخرین restore point امیدوارم درست شه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سیستم منم چند روز پیش اینطوری شد به احتمال زیاد مال آپدیتیه که نصب کردی با safe mode بیا بالا و برشگردون به آخرین restore point امیدوارم درست شه .
    قربونت برم درد منم اینه که با هیچ گزینه ای که با کلید اف8 نشون میده جواب نمیده!
    حالا اگه بروبچ بدونن این فایلهای آپدیت کجا ذخیره میشه شاید با پاک کردنش بشه کاری کرد(قابل ذکره که با پاک کردن فایلهای این پوشه C:\Windows\SoftwareDistribution
    \SelfUpdate
    دردی دوا نشد)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

راه حل اينجاست!

http://www.sevenforums.com/tutorials/139576-startup-repair-infinite-loop-recovery.html

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ازطریق بوت ویندوز بالا بیاین بعدشم تو هم صفحه اول از اون پایین گزینه repair and computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به صفحه ای که شامل چند گزینه میشه برسین تو اون صفحه گزینه commamd prompet انتخاب کنید بعدشم از دستوراتی که تو کلیپ پایین استفاده کنید درضمن قبلش از گزینه startup repair یا که system restore هم میتونید استفاده کنید ببینید رفع مشکل میشه یا که نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    از راهی که دوستان (Beauty Sky & jafarian) زحمتشو کشیدن ویندوز بالا اومد و اون موقع درست کار کرد ولی با خاموش شدن و بعد روشن شدن سیستم باز همون به مشکل دچار شد با این تفاوت که دیگه با اون روش هم بالا نیومد به نظرتون باید چیکار کرد.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان سلام
    از راهی که دوستان (Beauty Sky & jafarian) زحمتشو کشیدن ویندوز بالا اومد و اون موقع درست کار کرد ولی با خاموش شدن و بعد روشن شدن سیستم باز همون به مشکل دچار شد با این تفاوت که دیگه با اون روش هم بالا نیومد به نظرتون باید چیکار کرد.
    ممنون
    داخل لینک پایین که از مایکروسافت باشه همین مشکل شما رو داشتن که با اپدیت ویندوز رو ی همون صفحه اول وقتی که سیستم ریست شده بالا اومده هنگ میکرده که گفته شده شما ازطریق dvd ویندوز سون بوصورت بوت بالا بیاین سیستم خودتون به قبل از آپدیت رستور کنید که روشش من بالا توضیح دادم یا که از طریق safe mode بالا بیاین بعدش داخل سرچ استارت منو اگر که وارد ویندوز شدین گزینه cmd رو تایپ کنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدش تو صفحه ای که باز میشه به اینصورت عمل کنید یعنی این کد وارد کنید wusa /uninstall /kb:980302 داخل اون پنجره اینتر کنید فقط بجای اون قسمتی که من با فونت سبز مشخص کردم شما شماره آپدیت خودتون وارد اینتر کنید که باعث بروز این مشکل شده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

داخل لینک پایین که از مایکروسافت باشه همین مشکل شما رو داشتن که با اپدیت ویندوز رو ی همون صفحه اول وقتی که سیستم ریست شده بالا اومده هنگ میکرده که گفته شده شما ازطریق [ COLOR=#008000]dvd [/COLOR]ویندوز سون بوصورت بوت بالا بیاین سیستم خودتون به قبل از آپدیت رستور کنید که روشش من بالا توضیح دادم یا که از طریق safe mode بالا بیاین بعدش داخل سرچ استارت منو اگر که وارد ویندوز شدین گزینه cmd رو تایپ کنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدش تو صفحه ای که باز میشه به اینصورت عمل کنید یعنی این کد وارد کنید wusa /uninstall /kb:980302 داخل اون پنجره اینتر کنید فقط بجای اون قسمتی که من با فونت سبز مشخص کردم شما شماره آپدیت خودتون وارد اینتر کنید که باعث بروز این مشکل شده .

حالا اگه شماره آ‍‍‍‍چدیت رو ندونم چیکار کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگرویندوزتون به sp1`تبدیل شما باید طبق اون قسمتی که بارنگ سبز مشخص کردم این گزینه KB 976932 رو بجاش وارد اینتر کنید بزارین این شماره آپدیت شما پاک بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگرویندوزتون به sp1`تبدیل شما باید طبق اون قسمتی که بارنگ سبز مشخص کردم این گزینه KB 976932 رو بجاش وارد اینتر کنید بزارین این شماره آپدیت شما پاک بشه.
    شما تو ‍‍‍بست قبلی فرمودین ویندوز که از طریق سیف مد بالا اومد تو سی ام دی برای حذف آبدیت اقدام بشه اما عرض کردم قبلش بهتون که ویندوز من از هیچ طریقی بالا نیومد به جز روشی که تو بستهای قبل اشاره شده که اونم برای یه بار کار کرد دیگه با اون راه هم بالا نیومد .سوالم اینه ازراه سی ام دی که با روش قبلی config رو ریسیت کردم میشه wusa /uninstall /kb:980302 رو اجرا کرد
    شرمنده زیادی مزاحم میشم دیگه بخشش از شما

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •