سلام من یه لب تاب با مدل u36j ایسوس گرفتم الان پورت usb3 میتونه خود فلش usb3 بخونه و میشناسه ولی فلش usb2 , 1 رو نمیشناسه و نمیخونه ممنون میشم بهم بگین مشکلش چیه در ضمن بچه های دیگه که دارن مال هر دو رو میخونه ممنون
سلام من یه لب تاب با مدل u36j ایسوس گرفتم الان پورت usb3 میتونه خود فلش usb3 بخونه و میشناسه ولی فلش usb2 , 1 رو نمیشناسه و نمیخونه ممنون میشم بهم بگین مشکلش چیه در ضمن بچه های دیگه که دارن مال هر دو رو میخونه ممنون
یعنی فلشتون رو که usb2 است به پورت usb 3 میزنید نمیشناسه ولی فلش usb3 رو به پورت usb3 میزنید شناخته میشه ؟
بله.
حتی موس رو هم که وصل میکنم به اون پورت usb3 نمیشناسه. ولی کول پد رو که وصل میکنم از برقش استفاده میکنه و روشن میشه.
شما موس رو که به اون پورت زدین یا فلش یو اس بی 2 یک عکس از دیوایس منیجر بزارین
یه فلش وصل کردم. اینم عکسش:
![]()
Last edited by mohamad_a226; 23-06-2012 at 22:00.
در این سایت آپلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهادم اینه که درایور usb3 لپتاپتون رو آپدیت کنید .
از لینک زیر که برای asus هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه usb3 شما از Fresco هست باید همون رو دانلود کنید . قبل از دانلود سیستم عاملی که ازش استفاده میکنید رو انتخاب کنید .
ممنون باشه دانلود میکنم ببینم چی میشه
عکس دیوایس مینیجر هم مشکلی نداشت
ویندوز رو عوض کنید و درایوریهای لپ تاب رو هم آپدیت کنید بهتره بایوس هم آپدیت بشه
نتیجرو بگین
با سلام بنده هم یه لپ تاپ Fujitsu LH532 دارم که 3 تا usb3 داره! ولی متاسفانه تو ویندوز 7 که می خوایی sleep یا hibernate کنی دیگه usb3 ها کار نمکنن فقط پاورش هست.
ضمنا تو ویندوز 8 این مشکل رو ندارم-لطفا راهنمایی کنید ...
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)