تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: مقایسه GT540M و AMD 7690 XT

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض مقایسه GT540M و AMD 7690 XT

سلام دوستان به میخوام ببینم اختلاف GT540M و AMD 7690 XT چقدر هست؟ میخوام Acer Aspire 5755G - i7 بگیرم ولی چون کارم ساخت بازی و کلا کار های گرافیکی مثل رندر های سنگین هست بین همین acer و HP Pavilion DV6-6c55 موندم . خواهشا زود تر نظرتون رو بگین بیشتر خودم دلم با acer هست تا HP ولی این گرافیک AMD 7690 XT گرافیک خفنی هست واسه همین اگه ثابت بشه اختلاف زیادی هست حتما همینو میگیرم.
    ممنون
    Last edited by M0hsen3D; 23-06-2012 at 19:33.

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام دوستان به میخوام ببینم اختلاف GT540M و AMD 7690 XT چقدر هست؟ میخوام Acer Aspire 5755G - i7 بگیرم ولی چون کارم ساخت بازی و کلا کار های گرافیکی مثل رندر های سنگین هست بین همین acer و HP Pavilion DV6-6c55 موندم . خواهشا زود تر نظرتون رو بگین بیشتر خودم دلم با acer هست تا HP ولی این گرافیک AMD 7690 XT گرافیک خفنی هست واسه همین اگه ثابت بشه اختلاف زیادی هست حتما همینو میگیرم.
    ممنون
    زمین تا آسمون با هم فرق دارن...
    فکر کنم تو رده بندی 7690 چهل پله بالاتر باشه...

3. این کاربر از fusion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

7690xt نسخه جدیدتر همون 6770 هستش. گرافیک قدرتمندی برای لپ‌تاپ محسوب میشه ضمنا با 555m هم مقایسه میشه. از 540m که قویتره!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز حالا 7690 باز چقدر بهتر شده نسبت 6770 ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با ۶۷۷۰ از نظر کارایی تو بازیها تفاوت خاصی ندارند معماری یکسانی دارند میشه گفت بهینه سازی شده مثلا سرعت حافظه از ۸۰۰ مگاهرتز به ۹۰۰ افزایش پیدا کرده

8. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب فرقشون که زیاده.ولی به نظر من اگه واسه بازی سازی و رندرینگ می خواین یه لپتاپ با gpu مخصوص بگیرید.مثل سری quadro انویدیا یا ati firepro.مثلا بیشتر مدلهای hp workstation این gpu ها رو دارند.من زیاد آشنایی ندارم با این سری لپتاپها چون مخاطب به مراتب کمتری دارند.ولی می تونید تحقیق کنید که کدوم لپتاپها این gpu ها رو دارند و در ضمن از بنچمارکها دقیق قدرت این gpu ها رو مقایسه کنید ببینید کدون بهتره.تست بازی نگیرید فقط.به فاکتورهای دیگه توجه کنید.دیگه خودتون بهتر می دونید که بازی سازید!
    کلا گرافیکهای nvidia gt , amd radeon بیشتر برای بازی اند و روی دایرکت ایکس تمرکز دارن.اینایی که گفتم بیشتر روی open cl , ... .باز از بقیه اهل فن سوال کنید بیشتر راهنمایی می شید.ولی همین gpu ها هم فکر می کنم به خوبی جوابتون رو بده.به هر حال 7690xt به مراتب قویتر ار 540 هست.شاید 35 درصد یا بیشتر

10. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منون دوست عزیز
    بله سری Quadro به درد بازی سازی و کار های گرافیکی سنگین میخوره ولی به درد بازی کردن نمیخوره!
    بنچمارک های 7690 XT و 540M رو دیدم و واقعا 7690 XT قوی تر عمل میکنه ! و حیف که فقط تو HP هست و حیف که 555M فقط رو ASUS!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منون دوست عزیز
    بله سری Quadro به درد بازی سازی و کار های گرافیکی سنگین میخوره ولی به درد بازی کردن نمیخوره!
    بنچمارک های 7690 XT و 540M رو دیدم و واقعا 7690 XT قوی تر عمل میکنه ! و حیف که فقط تو HP هست و حیف که 555M فقط رو ASUS!
    والا نمیدونم مشخصات مدنظر شما برای خرید چیه ولی میتونی ام‌اس‌آی GE620 DX plus هم یه نگاهی بندازی گرافیکش 635m هست که در محدوده همینایی که انتخاب کردی هست.برای گیم انتخاب خوبیه.قیمتش بین ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰

13. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منون دوست عزیز
    چرا.به درد بازی هم می خوره.بستگی به مدلش داره.بعضی از مدلهاش رو تو بنچمارکها نگاه کنی تو بازی حتی در رده 670 هستند.ولی خب باید ببینی وضعیت قیمتی چه جوریه و ... .به هر حال تنوع تو سریهای nvidia gt , amd radeon خیلی بیشتره.اگه زیاد حساس نیستی و بازی هم می کنی همون gpu های عادی رو بگیری خوبه
    حالا مگه با asus و hp مشکل داری!هر دو برند با کیفیت هستند.هر کدوم رو دوست داری بگیر.راستی می تونی یه سرچی هم راجع به برنامه هایی که باهاش کار می کنی بکنی و ببینی بیشتر با کدوم برند سازگارترند.بعضی ها با cuda بهینه شدند که فکر نکنم خیلی تفاوت فاحشی داشته باشه.الان اکثرا با هر دو تکنولو÷ی nvidia cuda , ati app سازگارند

15. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا به دلیل اینکه به خاطر کارم تازگی مجبورم زیاد جابه جا بشم (خیلی زیادم نه) میخوام یه نوت بوک در رنج قیمت 1400 تا 1800 بردارم همین.
    والا من گفتم دیگه مهم ترین فاکتو هم GPU هست برای انتخاب. و تا اینجا 7690 XT بهرین انتخابه و دنبال نت بوک هایی هستم که تو همین رنج قیمت از 7690 XT یا هم رده خودش 555M استفاده میکنن.

اره میخوره ولی قیمتش کهکشانی هست! نه Quadro به دردم نمیخوره.
    نه مشکل ندارم ولی اول گفتم دلم با acer هست و اونم تو همه سری هاش 540 انداخته!! که خط خورد و اینکه یه خورده هم asus قیمتش بالاست نسبت به سخا افزاری که ارائه میده ودر اخرم hp میمونه دیگه مگه اینکه برند دیگه ای که از همین مدل گرافیک ها استفاده میکنن پیدا کنم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •