سلام دوستان
من تا آخر هفته قصد خرید لپ تاپ دارم و اینقدر توی این شایت های داخلی و خارجی گشتم که داره حالم به هم میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!! و واقعا کلافه شدم تا انکه این سایتو پیدا کردم.
خوب حالا اگه میشه کمکم کنید من یه لپ تاپ بخرم
شرایط من اینه:
من توی یک کاگاه صنعتی توی گلگهر کار میکنم که شرایط کاری سختی داره پر گردو خاکو آلودگیو ....... بیشتر وقتمو اونجام روزای مرخیمم توی دانشگاهم( مکانیک میخونم)
البته اینقدر آواره نیستم که به مانیتور کوچیک و وزن کم نیاز داشته باشم
با نرم افزار هایی مثل CAD , Catia , Office , ...... کارمی کنم
عاشق گیمم
فیلم زیاد نگاه میکنم ولی فعلا بلوری نیاز ندارم هر وقت خواستم براش یه بلوری و یه هارد SSD میخرم
بودجم 1700 هست بیشتر بشه عیب نداره ولی خودم حس میکنم ولخرجی میشه
خودم pc ندارم پس همه زندگیم میشه این لپ تاپ (سیستممو دزدیدن!!!!!!!)
حجم هارد مهم نیست چون چند تا هارد اکسترنال دارم ولی حتما میخوام 7200 دور باشه و USB3.0 باشه چون حجم تبادل اطلاعاتم خیلی زیاده (بعضی وقتا به 200 گیگم میرسه!!!!!!!)
در روز حدود 15 ساعت باهاش کار دارم و میخوام پدرشو در بیارم .
راستی صفحه کلید عالی با نامریک پد (قسمت مخصوص اعداد) اونم از نوع Black light از هارد SSD برام واجبتره!!!!!! چون تمام مدت با دارم تایپ میکنم یا دستور مینویسم
تقریبا بیشتر وقتا به نت و اینترنت وصل هستم
اگه رمش 6 باشه نمی خوام چون اگه 4 باشه یه 4 دیگه میخرم میندازم روش اگرم 8 باشه که عالی میشه!!!!
الان همه کارامو با گوشی انجام میدم HTC Sensation XL ولی هیچی لپ تاپ نمیشه
در مورد مدلم توی ذهنم لنوو و اچ پی(سونی خوبه ولی گرونه) هست چون برند اول و دوم دنیا هست بعد از اپل ولی همه میگن اسوس !!!!
من به جز گارانتی هیچ دلیلی ندارم که بخوام بجای لنوو اسوس بخرم با اون کیبرد و اسپکر مزخرفش(n55sl) که میگن توپه اسپیکرش جلوی سونی لنگ میندازه
مدل هایی که به من پیشنهاد کردن:
Sony Vaio F23EFX
IBM Lenovo ideapad Z570
IBM Lenovo ideapad Y570
که دو مدل lenovo کلی کانفیگ مختلف داره من آخر نفهمیدم کدوم بدرد میخوره
HP Pavilion DV6-6Cxx
بجای xx اعداد 40/45/50/55/و.....
و در اخر همه فروشنده ها مثل نقل ونبات اسوس معرفی میکنن انگار رو دستشون باد کرده !!!!!
Asus N43SL
Asus A53SM
Asus N55SF
Asus K53SD
Asus A53SM