سلام. يه سوال فوري
7710 بخرم يا p910i ؟
همه ميگن p910i ولي اين كه دوربينش vga !
ممنون ميشم فوري بگيد با قيمت روز!
سلام. يه سوال فوري
7710 بخرم يا p910i ؟
همه ميگن p910i ولي اين كه دوربينش vga !
ممنون ميشم فوري بگيد با قيمت روز!
ببين داداش يه توسيه بهت مي كنم كخ p910 نخري اولا خيلي خزه دوما كلا sony ericson بدرد نمي خوره.only 7710!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام . .
دوست عزيز 7710 به نظر من بهتره . . . اما خيلي خوب هم نيست . . .
شما اگه ميخواي هر روز توي گوشيت يه چيز جديد ( نرم افزار و بازي ) بريزي . . و از گوشيت در اين زمينه ها استفاده كني . . از گوشي هاي سري 60 مثل 6680 و 6681 و 6630 استفاده كن . . .
اما اگه از گوشي براي كارهاي ديگه ميخواي استفاده كني مثل زنگ زدن و جواب دادن و داشتن يه گوشي با كلاس اونم با مداد . . 7710 بهترين انتخابه .
موفق باشي
p910 شک نکن....
اینجور که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداست (صرف نظر از نوکیا و سونی اریکسون بودنشون) تنها مزیتی که 7710 نسبت به اون داره دوربین و حافظه درونی بیشتر و در کل P910 بهتر.
فقط 7710 خيلي رواله فقط اگه خواستي بخري دقت كن چون اين گوشي رو nokia ديگه نميسازه به خاطر همين ممكن دست دو بهت بدن.يه اشكال ديگه اي كه داره اينكه بايد درشو ببندي تا مموريتو بخونه.
پولت رو برای اون نوکیا کتلک (7710) دور نریز
p910 خیلی بهتر از اونه
آقا دمتون گرم ديدم 7 تا نوشتن شكه شدم! تا حالا ما سوال ميكرديم دو ساعته گم ميشد!
خب بين اين 7 تا (در واقع 6 تا) تعداد آرا 3 به 3 برابره!
البته با ديدن اين دو مقايسه (اولي ايراني دومي خارجي) (مرسي Mohammad) به نظر من 7710 برتري داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اينو وجداني ببينين!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من شنيدم كه 7710 همش هنگه و lcd اش خيلي حساسه!
p910i هم كه دوربينش vga است!
اما انگار رنگ p910i بهتره!
تعداد رنگ 7710 فقط ۶۵۵۳۶ رنگ است ولي واسه p910i اين تعداد برابر ۲۶۲۱۴۴ رنگ است
اما وضوح 7710 برابر ۳۲۰ * ۶۴۰ پیکسل و وضوح p910i برابر ۳۲۰ * ۲۰۸ پیکسل است
راجع به اين ها بر اساس تجربه لطفا نظر بديد
behnood paye جان مرسي از راهنمايي حرفه ايت
ممنون از همه
دوباره سلام
مگه ما از سر لجبازی هم حرف میزنیم؟
من هر دو تا گوشی رو امتحان کردم و 2 ماه p910 داشتم ولی 7710 رو نمیشه تحمل کرد. مشکل هنگ یکی از مشکل هاشه
کیفیت LCD P910 خیلی بهتره ولی نسبتا حساسیت پایین تری نسبت به 7710 داره. البته منظورم تاچ اسکرینش بود
وضوح عکس P910 تا 600 در 800 هست
اینقد ناراحت دوربینش نباش نرم افزار هست که میتونی تو گوشی نصب کنی اون کیفیت عکس رو بالاتر می بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)