تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید تلویزیون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید تلویزیون

با سلام و خسته نباشید
    من میخوام تلویزیون بخرم حدود 40 اینچ. بین پلاسما و ال سی دی موندم . به نظر شما کدومش بهتره ؟ با یک میلیون و 200 هزار تومان چه تلویزیونی پیشنهاد میکنید ؟ شرکت سامسونگ به تازگی پلاسمای سه بعدی 43 اینچ به همراه عینک سه بعدی و دی وی دی پلیر با همین قیمت ارائه کرده . نظرتون در مورد اون چیه ؟

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سامسونگ به نظر من بهترینه. پلاسما خیلی قدیمی شده و lcd هم داره قدیمی میشه کم کم. در هنگام خرید باید به هرتز تلویزیون دقت کنید مثلا بالای 1000 هرتز فک کنم تقریبا خوب باشه. در ضمن سامسونگ یکی از خوبی هایی که داره اینه که فرمت های خیلی زیادی رو پشتیبانی می کنه. مثلا شما یه فیلم می ریزید توی یه هارد اکسترنال / فلش می تونید راحت از خود تلویزیون بدون هیچ واسطه ای پخشش کنید و نیازی به کانورت نداشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    منظور دوست مون حتما 100 هرتز بوده

اما برای خرید من دو تا گزینه پیشنهاد میدم LCD LK4300 LG قیمت هم 1.086.000 تومان و پلاسما E495 به قیمت 1.039.000 تومان اگر LCD D585 هم پیدا کنید و زیر 1.200.000 باشه انتخاب خوبی .

اولی 42 اینچ و صدای خوبی داره دومی 43 اینچ و 3D هم هست همراه دو تا عینک البته روی 3 بعدی بودن اون خیلی حساب ویژه ای باز نکنید و در کل تلوزیون خوبی و من پلاسما رو به LCD ترجیح می دم .

4. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من دور پلاسما رو خط بکش . خودم همیشه عاشق پلاسماهای پاناسونیک بودم ولی از وقتیکه دیدم شرکتی مثل پاناسونیک که پلاسماهاش حرف اول رو می زد ، تولید پلاسماش رو متوقف کرده ، دیگه به کسی خرید پلاسما رو پیشنهاد نمیکنم چون به زودی از رده خارج میشه و در صورت ایجاد مشکل برای تلویزیونت همش مشکل پیدا کردن قطعات و .. داری و به نظر من با توجه به اینکه تولیدشون کم کم متوقف میشه پیشنهاد خوبی نمیتونه باشه .

6. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •