تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: با این مشکل ، باطری لپتاپم باید تعویض بشه ؟!(+ عکس)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض با این مشکل ، باطری لپتاپم باید تعویض بشه ؟!(+ عکس)

سلام دوستان
    از دیشب این مشکل برای لپتاپم بوجود اومده که شارژ رو سریع خالی میکنه.. و علامتی هم روی باطری هست!
    حداکثر 30 دقیقه نگه میداره...
    نمیدونم سخت افزاریه یا نرم افزاری..

توی باطری متر هم این پیغام رو میده..:

ممنون میشم کمک کنید..
    دارم دیوونه میشم.. تازه یکساله که این لپتاپو گرفتم..:
    5010 dell
    i5
    500
    4gig

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

دوستان.. همچنان منتظر یاری سبزتان هستم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

باطریت دیگه قابل استفاده نیس متاسفانه

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز یک راه ساده برای احیای باطری اینه که بزاری شارژش بطور کامل تموم بشه طوری که لپتاپ هم خاموش بشه بعد باطری رو به مدت 48 ساعت در بالاترین نقطه فریزر قرار میدی بعد که اینکارو کردی باطری رو فول شارژ میکینی در ضمن روی balanced مد قرار بده و یکسری سرویس هایی که لازم نداری رو disable کن .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

ممنون دوستان..
    ولی ظاهرا این یک مشکل شایع هست ..

نتونستم متنو ترجمه کنم ..:

5. The Undead Battery

Have you been running a Windows 7 laptop when, out of the blue, you get an error message saying that you should “Consider replacing your battery” or “There is a problem with your battery, so your computer might shut down suddenly”? You may even have your laptop automatically shut down because of a low battery when you know darn well the battery is fine. Join the crowd.
    Windows 7 seems to have a persistent problem with many [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . It’s usually not that Windows 7 is draining your battery at a record clip; rather, Windows 7 has real trouble correctly reading your battery’s life from your laptop’s BIOS. The problem seems to stem from a failure to communicate between Windows 7′s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which tracks the status of system batteries and many laptop’s battery API. In short, it’s a problem well beyond anything a system administrator can fix.
    This problem has shown up in laptops from numerous vendors, and with little rhyme or reason on which laptops or models experience the problem. Microsoft is working on the problem, but no fix has been issued to date. In the meantime, system vendors are also working on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    To see if your battery problems are likely to come from this conflict between Windows 7 and your hardware run the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] command from a command prompt. If the result is that Windows was unable to determine the battery’s capacity, sooner or later you will see the misleading error messages or have the laptop shutdown prematurely.
    For now, the best solution seems to be a workaround. First, get to an administrative command prompt. Do this by either opening a cmd character-based session and pressing ctrl+shift+enter or from Start go to All Programs -> Accessories, right click on Command Prompt and select “Run as Administrator.”
    Once there, run the following command: powercfg -setdcvalueindex SCHEME_CURRENT SUB_BATTERY BATACTIONCRIT 0. This changes the current power scheme so that even when Windows 7 thinks the battery is almost out of power, it won’t shut down the PC. Of course, if your battery really is close to running out of juice, you may find yourself trying to type on a suddenly dead laptop. Whoops!
    Also remember that Windows 7 has a poor reputation, compared to Windows XP, when it comes to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . With a new laptop that has Windows 7 pre-installed, you’re less likely to run into either the battery problems or see lower than usual battery life.
    In short, as has been said before, if you’re moving from Windows XP to Windows 7, probably [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . These battery life concerns underline this point.
    Want more like this? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] so you don't miss a thing!

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

14

mojtaba_sa
    ببخشید لپ تاپ منم دقیقا همینه : Dell N5010-500GB
    تو setup ام رمز میخواست دادیم بیرون بایوسشو بازنویسی کردن بعد حدود 1 ماه هم از باطریم استفاده نکردم 2 ساله خریدم.
    برای منم consider replacing your battery اینو میده
    با این پیغام لپتاپ 1 ساعت با باطری روشن میمونه.

باپوسشم آپدیت کردم.

ویندوزشم عوض کردم ولی بازم علامت قرمز میوفته رو باطری.

میتونید کمکم کنید لطفا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

لپتاپ منم همینه و همین مشکلو دارم. میشه بگین آخرسر چیکار کردین؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان اول برنامه battery bar رو نصب کنید ببینید درصد فرسودگی رو چقدر زده
    باتری لپ تاپ برای اینکه عمر مناسبی داشته باشه نیاز به مدیریت صحیح و استفاده اصولی داره
    من الان یه ایسر 5741g از سه سال پیش دارم درصد فرسودگی باتری من روی 15% هست

Sent from my LG-P880

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت green.lida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان اول برنامه battery bar رو نصب کنید ببینید درصد فرسودگی رو چقدر زده
    باتری لپ تاپ برای اینکه عمر مناسبی داشته باشه نیاز به مدیریت صحیح و استفاده اصولی داره
    من الان یه ایسر 5741g از سه سال پیش دارم درصد فرسودگی باتری من روی 15% هست

Sent from my LG-P880
    خب شما چه جوری مدیریت میکنید؟ :|

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی که استفاده مداوم از لپ تاپ در یک مکان ساکن داره باید هر 2-3 هفته یکبار باتری رو شارژ و دشارژ کنه و از لپ تاپ جدا کنه

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •