با سلام . شرمنده ، شاید این مشکل یه خورده تکراری به نظر بیاد اما خوب برای من یه خورده متفاوته و البته خیلی هم حیاتی .
من از مادربرد Gigabyte GA-M61PME-S2P استفاده میکنم ، وقتی کابل مربوط به سکوت خروجی صدای جلوی کیس رو روی مادربرد وصل کردم ، خروجی صدا داشت . اما کمتر از 1 دقیقه قطع میشد و باید دوباره هدست رو در میاوردم و جا میزدم تا دوباره صداش بیاد . بعد رفتم و از سایت خود گیگا جدیدترین ورژن درایور صداش رو گرفتم و نصب کردم و با برنامه realtek HD audio manager یه خورده تنظیمات رو دستکاری کردم ، و از قسمت تنظیمات Advanced گزینه make front and rear audio output device two different .... , و از قسمت پایین هم seprate all input jacks رو تیک زدم که مشکل حل شد . اما الان به 2 مشکل برخوردم :
1- وقتی بخوام از اسپیکر استفاده کنم به جای هدست ، دیگه از همون سوکت جلو صدا نداره و جالبه باید به جای سوکت خروجی تو سوکت ورودی صدا ( میکروفن ) بزنم تا صدا داشته باشه . اما وقتی هدست میزنم درسته .
2- همه چیز تا امروز خوب بود ، ولی حالا دیگه وقتی هدست رو میزنم صدا به شدت ضعیفه ، اصلا شبیه صدایی که قبلا داشت نیست ، همه جیز رو هم تست کردم ، اما نشد که نشد .
خلاصه راهی هست که برای یکبار و همیشه این سیستم سوکتی رو درست کرد که دیگه هر چند وقت از این مشکلات برام پیش نیاد و اصلا مشکل اصلی از کجاست ، ممنون میشم کمکم کنید .