تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال در مورد آدرس دهی وردپرس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

9 سوال در مورد آدرس دهی وردپرس

با سلام

من یک وبلاگ بلاگفا دارم که بازدید کننده اش بالای ده هزار نفر در روز است و بالای 5000 نفرش از طریق گوگل وارد وبلاگ من می شوند و یک دامین هم روش گذاشتم

من قصد دارم الان وبلاگم رو تبدیل به سایت کنم و یا از وردپرس و یا از جوملا استفاده خواهم کرد و تمامی مطالب وبلاگ رو که بالای 1500 پست می باشد رو قصد دارم به وبسایت جدیدم انتقال بدهم

حال من چند تا سوال دارم

یکی این که آیا می تونم طریقه آدرس دهی سایت جدید رو به صورت بلاگفا در بیارم تا بازدید کننده های گوگل رو از دست ندم مثلا الان لینک رو به رو در گوگل ثبت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با

کلیکبر روی آن وارد وارد مطلبش تو بلاگفا میشه میخوام بعد از اینکه کل مطالبم رو مثلا به وردپرس انتقال دادم وقتی یکی رو لینک بالا تو گوگل کلیک کرد ایندفعه وارد همون مطلب البته تو وردپرس بشه

می خواستم بدونم میشه نحوه آدرس دهی وبسایت جدیدم رو طوری بکنم که مثلا یه کلمه post بعد از / بیاد و بعد شماره همون پست ( مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا از طریق گوگل به این صفحه

وبسایتم رجوع داده بشه ؟؟؟؟؟؟(یعنی دقیقا میشه آدرس دهی وردپرس رو مثل بلاگفا کرد؟؟؟)

به سوال دیگه هم داشتم به نظرتون برای این تعداد بازدید کننده در روز پهنای باند هاستم رو چند گیگ بگیرم خوبه تا برای لود صفحه در طول روز مشکلی پیش نیاد؟؟

ممنون میشم هر چه سریعتر مدیر این بخش و یا سایر اعضا بهم کمک کنند

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله میشه. البته با یکم دردسر و استفاده از تکنیک های htaccess ی برای تبدیل پسوند های php وردپرس به asp یا aspx. مشکلی که هست توی import کردن از بلاگفا به وردپرس هست که اون هم با آر اس اس ممکنه اما همه ی مطالب توی آر اس اس نمایش داده نمیشن و فقط مطالب آخری نمایش داده میشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •