تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: نوکیا یا اپل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض نوکیا یا اپل

من کلا گوشی میخام که اول سرعت اجرا برنامه چه بازی چه برنامه جانبی عالی باشه دوما به راحتی بشه به اینرنت وصل شد و استفاده کرد سوما برنامه های دیکشنری زبان (با کاملترین امکانات مثل تلفظ و ...) و واقعا از نظر صدا مخصوصا وقتی با هنذفری گوش میدی باعث ازار گوش نشه کیفیت مانیتورشم عالی باشه من n72 دارم خیلی هم ازش راضیم اما متاسفانه نمیشه برنامه دیکشنری مد نظرم روش نصب کرد یکی از دوستا e5 نوکیا رو معرفی کرد خوب الان ی مبلغی پول دارم می تونم تا حدود 600 نهایت 700 هم هزینه کنم البته اپل باید دست دوم بخرم (با توجه به هزینم) خوب دوستان منو راهنمایی کنن در ضمن تو سرچ هاییکردم گفتن موبایل با سیستم عامل اندروید بهترین کارایی داره درسته؟

در واقع گوشی میخام که بهترین و بالاترین کارایی از همه لحاظ داشته باشه

البته تعصب من فقط روی نوکیا یا اپل نیست هر گوشی به شرطی که کارایی خوب داشته من بخاطر رشتم که کامپیوتره ممکنه یکسری نرم افزار های مثل افیس یا بر قراری ارتباط صوتی یا تصویری از طریق شبکه و.... که الن حضور ذهن ندارم بخام از گوشی استفاده کنم در ضمن قابلیت ساپورتم خوب باشه مثلانوکیا ان 72 که من دارم دیگه بعد از یکسالی که خریدم اپدیت نشد و خیلی از فرمتها ر.و پشتیبانی نمی کنه از این چیزا دیگ
    Last edited by Majid393; 20-06-2012 at 23:37.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با این بودجه میتونید گوشی رده بالایی از اندروید بگیرید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مثلا؟من خیلی وقته از بحت موبایل دور بودم از تکنولوزی جدیدم هم خبری ندارم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مثلا؟من خیلی وقته از بحت موبایل دور بودم از تکنولوزی جدیدم هم خبری ندارم
    با این قیمت که شما گفتید، آپل رو بیخیال بشید! اپل فقط برای بودجه بالای 1 میلیون قابل بحث هست!(اونم بنظر من گزینه های خیلی بهتری هست و اپل مناسب نیست)
    نوکیا هم که خیلی وقته دیگه از تکنولوژی روز عقب مونده!(برند ها دیگه گوشی 4 هسته ای دادن ولی نوکیا هنوز تک هسته ای میزنه!!!)

بنظر من میتونید به گوشی های
    GALAXY S ADVANCE

با قیمت کمتر هم :
    sonyericson LIVE
    sonyericson RAY

مناسب هستند!

(همه این گوشی ها قابلیت نرمافزاری مشابه هی دارند چون همشون اندروید هستند!)

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

اگه یه کم روی بودجه تون بذارید با 750 میتونید سامسونگ گالکسی نکسوس بگیرید

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اگه یه کم روی بودجه تون بذارید با 750 میتونید سامسونگ گالکسی نکسوس بگیرید
    کارایی که ایشون از گوشی انتظار دارند در حدی نیست که بخوان 750 بدن به نکسوس! این هزینه اضافی هست! تمام امکانات که ایشون نیاز دارند در گوشی 300 تومنی LIVE هم هست.

7. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من کلا گوشی میخام که اول سرعت اجرا برنامه چه بازی چه برنامه جانبی عالی باشه دوما به راحتی بشه به اینرنت وصل شد و استفاده کرد سوما برنامه های دیکشنری زبان (با کاملترین امکانات مثل تلفظ و ...) و واقعا از نظر صدا مخصوصا وقتی با هنذفری گوش میدی باعث ازار گوش نشه کیفیت مانیتورشم عالی باشه من n72 دارم خیلی هم ازش راضیم اما متاسفانه نمیشه برنامه دیکشنری مد نظرم روش نصب کرد یکی از دوستا e5 نوکیا رو معرفی کرد خوب الان ی مبلغی پول دارم می تونم تا حدود 600 نهایت 700 هم هزینه کنم البته اپل باید دست دوم بخرم (با توجه به هزینم) خوب دوستان منو راهنمایی کنن در ضمن تو سرچ هاییکردم گفتن موبایل با سیستم عامل اندروید بهترین کارایی داره درسته؟

در واقع گوشی میخام که بهترین و بالاترین کارایی از همه لحاظ داشته باشه

البته تعصب من فقط روی نوکیا یا اپل نیست هر گوشی به شرطی که کارایی خوب داشته من بخاطر رشتم که کامپیوتره ممکنه یکسری نرم افزار های مثل افیس یا بر قراری ارتباط صوتی یا تصویری از طریق شبکه و.... که الن حضور ذهن ندارم بخام از گوشی استفاده کنم در ضمن قابلیت ساپورتم خوب باشه مثلانوکیا ان 72 که من دارم دیگه بعد از یکسالی که خریدم اپدیت نشد و خیلی از فرمتها ر.و پشتیبانی نمی کنه از این چیزا دیگ
    کارایی که ایشون از گوشی انتظار دارند در حدی نیست که بخوان 750 بدن به نکسوس! این هزینه اضافی هست! تمام امکانات که ایشون نیاز دارند در گوشی 300 تومنی LIVE هم هست.

شما نکسوز رو با لایو مقایسه می کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

شما نکسوز رو با لایو مقایسه می کنید؟
    عزیز چون شما از نکسوس خوشتون میاد، قرار نیست مردم برن در حالی که نیاز ندارند 750 800 بدن نکسوس بخرن!
    اگه گوشی 2 هسته ای و جدید میخوان،با حدود 600 میشه advance خرید! اگه گوشی معمولیتر میخوان که همه قابلیت های نرمافزاری بقیه رو داشته باشه با LIVE هم میشه همون کار ها رو کرد!(هیچ اختلاف نرم افزاری ندارند)

اگه ایشون میگفتند که برای دیدن فیلم میخوام، من 100% میگفتم NOTE بخر! ولی ایشون لازم ندارند!

درضمن اینم در نظر بگیرید که 750 800 بدید به نکسوس بعضی محدودیت ها هم داره! مثل اینکه مموری کارت نمیخوره! فکر کنم وقتی رام میزنی گوشی لاک میشه و کد انلاک باید تهیه کرد!و...

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عزیز چون شما از نکسوس خوشتون میاد، قرار نیست مردم برن در حالی که نیاز ندارند 750 800 بدن نکسوس بخرن!
    اگه گوشی 2 هسته ای و جدید میخوان،با حدود 600 میشه advance خرید! اگه گوشی معمولیتر میخوان که همه قابلیت های نرمافزاری بقیه رو داشته باشه با LIVE هم میشه همون کار ها رو کرد!(هیچ اختلاف نرم افزاری ندارند)

اگه ایشون میگفتند که برای دیدن فیلم میخوام، من 100% میگفتم NOTE بخر! ولی ایشون لازم ندارند!

درضمن اینم در نظر بگیرید که 750 800 بدید به نکسوس بعضی محدودیت ها هم داره! مثل اینکه مموری کارت نمیخوره! فکر کنم وقتی رام میزنی گوشی لاک میشه و کد انلاک باید تهیه کرد!و...
    ار بابت نکاتی که اشاره کردین ممنون احساس میکنم دقیقا می دونید من دنبل چه گوشی هستم ای live ها هنگ منک نمی کنه که؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •