خسته نباشید ... از اون جایی که هارد لپ تاپم پر شده و همچنین اطلاعات موجود روی هارد در خطر حذف قرار دارند ، قصد خرید هارد اکسترنال 500 گیگ رو دارم ... می خواستم بدونم کدوم مدل بهترین هست و نیاز من رو رفع می کنه ؟ و حدود قیمت ...؟
خسته نباشید ... از اون جایی که هارد لپ تاپم پر شده و همچنین اطلاعات موجود روی هارد در خطر حذف قرار دارند ، قصد خرید هارد اکسترنال 500 گیگ رو دارم ... می خواستم بدونم کدوم مدل بهترین هست و نیاز من رو رفع می کنه ؟ و حدود قیمت ...؟
سلام
با توجه به اينكه 500 گيگ لازم داريد بايد هارد پرتابل يا بدون آداپتور رو بخريد . چون فكر نميكنم در بازار هاي ايران هارد اكسترنال آداپتوري با اين حجم پيدا بشه .
با توجه به بازار ايران پيشنهاد اول
سيگيت FreeAgent GoFlex Ultra-portable Drive با اينترفيس usb3
پيشنهاد دوم هم
وسترن ديجيتال My Passport Essential كه usb3 هست .
هر دو مدل پيشنهاد داده شده باكس ظريفي دارند كه به راحتي خط و خش ميافته در نتيجه يه كيف براش بخريد (ضد ضربه هم نيستند) . اگر با اين مسئله مشكل داريد ميتونيد از انواع ضد ضربه رو بخريد مثل silicon power armor a80
فرق این مدل ها چیه ؟با توجه به اينكه 500 گيگ لازم داريد بايد هارد پرتابل يا بدون آداپتور رو بخريد . چون فكر نميكنم در بازار هاي ايران هارد اكسترنال آداپتوري با اين حجم پيدا بشه .
--
یه نکته دیگه ... من حدود یک ماه پیش هارد اکسترنال 500 سیلیکون رو قیمت گرفتم حدود 150 بود ، ولی الان تو سایت رایانه هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB رو 135 تومن قیمت زده ... قیمت های هارد پایین اومده ؟ یا سیلیکون قیمتش بالاست ؟ نظرتون درباره هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB چیه ؟
Last edited by mehdionline7; 20-06-2012 at 08:52.
هاردهاي پرتابل همون هاردهاي كوچك قابل حمل و نقل هست كه برق مورد نياز رو usb تامين ميكند . در صورتيكه هاردهاي آداپتوردار بزرگترند و حجم بالاتري هم دارند و براي جابجا كردن مناسب نيستند ، اينجور هاردها آداپتور برق دارند كه بايد به خروجي برق شهر متصل كنيد . شما 500 گيگ ميخواستيد و فكر نميكنم 500 گيگ آداپتوردار در بازار ايران پيدا بشه و اگر هم پيدا بشه از لحاظ قيمتي هم نميارزه و بهتره كه پرتابل رو بخريد .
در مورد سوال دومتان قيمتها تقريبا پايين اومده و ضمن اينكه مدل دقيق سيليكون رو نگفتيد ولي اگر از نوع ضد ضربه باشه قيمتش نسبت به هاردهاي معمولي بالاتر هست .
توصيه ميكنم مدل goflex ultra portable رو بخريد .نظرتون درباره هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)