تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض مشاوره برای خرید سیستم

سلام
    من قصد خرید یک سیستم زیر یک میلیون تومان برای محل کارم دارم از اساتید محترم ممنون میشم پیشنهادات خودشونو بدن, مصارف سیستم بیشتر برای کارای حسابداری هستش البته بقیه مسائل هم در انتخاب لحاظ کنید یک سیستم متوسط روبه خوب باشه و البته یک پرینتر خوب و لیزری هم بهم معرفی کنید.
    من فقط میخوام Processor ازapu amd باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من خودم هم چند وقتي هست خيلي دارم روي سيستم با apu اي ام دي سرچ ميكنم و مدل هاي مختلف رو پيدا كردم
    از مادربردتون چقدر انتظار دارين يعني مثلا ميخواين 4 تا خروجي usb 3 داشته باشه يا با دو تا هم ميسازين
    يا مثلا دو تا جاي ram كافيه يا بيشتر ميخواين ؟

3. این کاربر از MRN1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آیا به جواب هم رسید در این تحقیقاتتون, که آیا خوبه یا نه و خرید APU عقلانه هست یا نه؟
    مادربورد که اولین چیزکه برام مهمه که اگه بخوام آینده نگر باشم باید چی انتخاب کنم، یه چیزی باشه که قابل آپدیت باشه در آینده، کلا نظرم اینه که مادربرد خوبی باشه
    نظرت در مورد این چیه؟ gigabayte A35-d3h

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا من از روزي كه نت بوك 1215B ايسوز رو ميخواستم برم بخرم در مورد apu ها تحقيق كردم خيلي برام جالب بود و در حد معمولي فكر ميكردم قوي هست
    ولي وقتي لب تاب رو گرفتم تازه با قدرتش آشنا شدم خيلي بيشتر از حد انتظارم بود تا اين حد كه بگم من با اين سيستم pes 2012 با حداكثر كيفيت روي رزوليشون 1920 بازي كردم اصلا كم نياورد
    حالا بماند فتوشاپ و خيلي برنامه هاي ديگه هم استفاده ميكنم با لب تابم تا اين حد معتقد شدم به apu ها و البته اين سي پي يو ها خيلي هم خنك هستند و خيلي داغ نميكنند
    بخاطر همين الان براي دسكتاپ هم ميخوام يك سيستم ديگه بخرم دنبال اينم سي پي يو apu باشه
    اينم بگم سي پي يو apu بخواين بگيرين ديگه نيازي به كارت گرافيك ندارين اگه هم بخواين بعدا بگيرين ميتونيد از سري هاي همخوان با سي پي يو بگيرين كه قدرت گرافيكي تون خيلي بيشتر ميشه

فكر كنم منظورتون مادر برد GA-A75-D3H گيگابايت باشه اطلاعاتش رو نگاه كردم خوب هست قيمتش رو دارين چند هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه ندارم ولی فکر کنم 250000 باشه, آره میدونم نیازی به گرافیک نیست دیگه پس شما خودتونم دنبال این میگردید چی بگیرید یا میدونید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا من تقريبا به يك سستمي رسيدم ولي هنوز نرخ دقيق دستم نيست نرخ دقيق بياد دستم احتمالا اقدام كنم
    البته من سي پي يو رو A8 3870K در نظر دارم مادر برد رو asus يا asrock دارم بيشتر روي مادربرد تحقيق ميكنم

8. این کاربر از MRN1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی نیست که منو راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اينجا بيشتر اينتل كار هستند تك و توك amd كار هست از شانس ما انلاين نشدن يا نديدن تاپيك ها رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حتما همینه ولی ما مجبوریم منتظر دوستان بمونیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •