تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ایده طراحی سایت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض ایده طراحی سایت

با سلام
    من میخوام یه سایت به زبان php بسازم که ایدش نو باشه و میخوام توی طراحی از زبانهای دیگه مثل جاوا، جاوا اسکریپت، آجاکس و ... هم استفاده کنم. البته خیلی در حد حرفه ای php بلد نیستم اما میتونم در حین کار چیز هم یاد بگیرم. استعداد خوبی دارم. لطفا اگه ایده ی خوبی دارید مطرح کنید
    ممنون

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب اگه کسی ایده ای داشت که خودش میساخت وبسایت رو! هیچ کسی اگه ایده ای ممکن و شدنی و تازه و پرطرفدار داشته باشه نمیاد ایدش رو بگه. باید ببینید الان جای چه چیزایی تو ایران / جهان خالی هست و بعدشم بسازیدش. مثلا الان مود شده هر سایتی حتما فروشگاه اینترنتی هم داشته باشه، پس فروشگاه اینترنتی دیگه ایده ی تازه ای نخواهد بود. همین طور باید ببینید چیا ایده ای اند که جاشون خالیه و چیا ایده هایی که در دست ساختن و چیا ایده هایین که قدیمی شدن

3. این کاربر از m.m.m5651 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Web Design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Phpstorm

پيش فرض

من همیشه توی این مورد با مهدی مشکل خواهم داشت و دارم
    ببین دوست من ایده فروشگاه قدیمی نیست ، ایده سایت موزیک قدیمی نیست ، ایده هر چیزی که هست قدیمی نیست شما با کمی تغییر نسبت به رقیب ها میتونی با همون ایده قدیمی که مهدی میگه دیگه نمیگیره میتونی بهترین باشی حتی اگه از شما قدیمی تر هم باشه .
    شما هر ایده ای که دارید با بررسی دقیق سایت های مشابه و کمیت های اونها میتونید نقاظ قوت و ضعف اونها رو متوجه بشید و بهترین باشید .
    برای مثال میتونید از همین گروپ های یاهو و گوگل شروع کنید . خیلیییییی چیز ها ندارن و کم دارن که الان اگه به مهدی باشه میگه اصلا سمتشم نرو یا من نیستم

5. این کاربر از Web Design بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب دیگه به اینا نمیشه گفت ایده ی جدید، اینا دیگه شاید کار آدم بگیره اما جدید نیست هرچی هم باشه.

پروفشنال Web Design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Phpstorm

پيش فرض

وظیفه شما طراحی سایتی هست که کاربر بپسنده و از اون استفاده کنه اگر کاربربپسنده یک برند رو یعنی توی اون نسبت به بقیه یک برتری دیده و متقابل با اون نوآوری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •