تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درمورد سری 8000 AMD : ماورای جزایر جنوبی

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    پست ها
    293

    پيش فرض بحث و تبادل نظر درمورد سری 8000 AMD : ماورای جزایر جنوبی

    درود بر دوستان علاقمند به تراشه ها و الخصوص تراشه های گرافیکی که قدرتمند ترین تراشه های ساخت بشر هستن


    خوب بعد از کلی حرف و حدیث های ما در مورد کپلر بزرگ و قدرت مهیب اون که برای دوستان در بخش انودیا توضیح دادم - amd هم اون گوشه ننشسته بود تا nvidia قدرت نمایی کنه : بلاخره AMD هم از تراشه های نسل اینده خودش رونمایی کرد و اطلاعات مهمی رو ارئه داد.


    خانم ها و اقایان :


    sea island (next generation of AMD graphic microarchitecture)i


    بلاخره رقابت در نسل 28nm داره به اوج خودش میرسه و AMD در این نود میخواد قدرت اصلی خودش رو به نمایش بزاره.در ابتدای این نسل AMD از نسل اینده معماری های خودش که GCN نام گذاری کرده بود و یک تحول اساسی از ابتدای نسل Unified core architecture داشت پرده برداری کرد.


    تراشه هایی با معماری انقلابی GCN که نسبت به نسل قبل پایداری بسیار بسیار بالاتر و برنامه پذیری موثر هسته ها به کمک فضای ادرس دهی مشترک بین پردازنده های X86 و GPU و همچنین امکان محاسبات نا متقارن - امکان خود مختاری بسیار بالای تراشه به کمک ACE System که همین موجب عملکرد out of order ای یا همون OOE بودن تراشه میشد و.... بسیار از ویژگی های نوین که در برسی معماری GCN خدمت دوستان توضیح دادم.


    AMD با عرضه سردمدار نسل 7000 یا همون جزایر جنوبی سعی کرد یک پیشرفت انقلابی 40% رو روی نسل قبل تراشه های خودش با نود 40nm برسونه - اما پتانسیل این نود به حدی هست که amd بخواد چیزی بین 80% تا 100% نسبت به نود 40nm پیشرفت کنه.


    این ارتقائ ممکن نیست مگر AMD در سری 8000 خودش یک پیشرفت مهیب نسبت به سردم دار سری 7000 یعنی Tahiti انجام بده - که نتیجه اون میشه تراشه وحشتناک Venus و کلا نسل جزایر دریایی.




    Venus



    سردمدار نسل بعد یعنی Venus تراشه ای هست با بالغ بر 5.1 میلیارد ترانزیستور و 410mm2 سطح مقطع تراشه و برابر با 40 فروند CU یا واحد محاسباتی که که موجب میشه تعداد هسته های اون به 2560 برسه.


    افزایش 25% تعداد هسته اما تنها 19% اضافه شدن ترانزیستور ها نشون میده amd به بهینگی بالایی در GCN رسیده.(البته scale مستقیم درست نیست چون به طور مثال memmory controller ها در همون حجم اصلی خودشون باقی میمونن پس افزایش ترانزیستور ها صرفا به خاطر افزایش CU ها بخش Command processor هست نه کل واحد ها)


    بر طبق ادعای AMD این تراشه بین 30-40% از تاهیتی با فرکانس رفرنس اصلی سریعتر هست که موجب میشه در 3DMARK11 امتیاز Performence چیزی بین P 10030 تا P 11000 امتیاز بگیره که نسبت به امتیاز P 9458 فعلی GTX680 حدود 15-20% امتیاز بیشتری کسب کنه.


    Oland


    loland جایگزین pitcrain هم تراشه ای هست با 3.2 میلیارد ترانزیستور و 24 فروند CU که تعداد هسته های اون رو 1536 هسته (دقیقا برابر gtx680 اگر بخوایم هسته شماری کنیم) میرسونه و طبق ادعای amd چیزی حدود 20% از hd7870 قدرتمند تره که همین یعنی لاقل از 7950 قویتره (به مراتب و با قیمتی انشالا کمتر )


    باقیه اطلاعات در اینده خدمت دوستان ارائه میشه

  2. 8 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •