تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: انتقال تصویر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

14 انتقال تصویر

با سلام
    دوستان برای انتقال تصویر چیکار باید بکنم؟ میخوام تصاویر دوربینهای فروشگاه رو توی خونه ببنیم. لطفا راهنماییم کنید.
    ممنونم

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اینکار باید دستگاه DVR که استفاده میکنید امکان انتقال تصاویر از طریق اینترنت رو داشته باشه. یه Static IP از ISP میگیرید و تنظیمات لازم مثل پورت و موارد امنیتی رو انجام میدید. از این به بعد از طریق همون آی پی و پورت میتونید کنترل کاملی روی دوربینها داشته باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من ip static دارم فقط نمیدونم چطور باید تنظیمش کنم. در ضمن DVR من قابلیت انتقال تصویر رو هم داره.

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

DVR رو به روتر وصل کنید و از طریق منوی دستگاه (که برای هر برندی متفاوت هست) internal ip و gateway و port number رو وارد کنید. دقت کنید internal ip باید تو رنج ولید روتر باشه (بعنوان مثال 192.168.1.12). بعد ببینید DVR از چه پورتی استفاده میکنه که معمولا تو دفترچه راهنما یا نرم افزاری که همراهش هست مشخص شده.

در تنظیمات روتر، پورت دستگاه رو روی internal ip که مشخص کردید forward کنید و TCP Only رو انتخاب کنید. از این به بعد هر زمان شما توی مرورگرتون استاتیک آی پی و پورت مشخص شده رو وارد کنید، روتر اون رو به DVR منتقل میکنه و با وارد کردن یوزرنیم و پسورد دستگاه، میتونید دوربین ها رو کنترل کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مدتیه که میخوام از طریق شبکه محلی محل کارم بعنوان یوزر به دوربینهای مدار بسته وصل بشم
    ظاهرا باید ای پی dvr رو (که بهش دسترسی ندارم)
    در تنظیمات مودم adsl که قابل دسترسه وارد کنم
    ازوجود پورت و آیپی استاتیک هم خبر ندارم.بعضی از یوزرها از طرف ادمین دسترسی به دوربینا دارند.اگه آیپی دوربین رو نداشته باشم چطور گیرش بیارم.میشه با وارد کردن آیپی اون یوزرهای مجاز به natروتر به مانیتور یوزرها وصل بشم
    لطفا راهنمایی کنید
    دوربینا سامسونگ اند
    ممنون
    افشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •