تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: لپ تاپ برای بازی تا 2 ت

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض لپ تاپ برای بازی تا 2 ت

سلام

لطفا یه لپ تاپ فقط برای بازی معرفی کنین تا سقف 2 تومن.

میخوام همه ی بازیهای روز مثل مدال افتخار جدید و بتلفیلد 3 رو با کیفیت عالی اجرا کنه.

ممنون

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

از سری game شرکت های مختلف مثل asus و msi که چیزی گیر نمیاد

مجبوری از سری های مولتی مدیا مثل HP dv6 و ایسوس N55 خرید کنی ، این مدل ها با صفحه نمایش HD هستند و نه FULL HD
    با کارت گرافیکشون هم میشه حدودا حرفه ایی بازی کرد اما نه در حد سری Game

3. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از سری game شرکت های مختلف مثل asus و msi که چیزی گیر نمیاد

مجبوری از سری های مولتی مدیا مثل HP dv6 و ایسوس N55 خرید کنی ، این مدل ها با صفحه نمایش HD هستند و نه FULL HD
    با کارت گرافیکشون هم میشه حدودا حرفه ایی بازی کرد اما نه در حد سری Game
    بازی های سنگینی مثل بتلفیلد 3 رو هیچ لپتابی نمیتونه در حد عالی ( فول اچ دی و تنظیمات الترا ) اجرا کنه.
    تا دو تومن شما می تونین ASUS N55SL رو بگیرین که بهترین گزینه برا گیمینگ تو این رنج قیمت هستش.

5. این کاربر از afdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بازی های سنگینی مثل بتلفیلد 3 رو هیچ لپتابی نمیتونه در حد عالی ( فول اچ دی و تنظیمات الترا ) اجرا کنه.
    تا دو تومن شما می تونین ASUS N55SL رو بگیرین که بهترین گزینه برا گیمینگ تو این رنج قیمت هستش.
    m18x with crossfire 7970m 4 gig vram
    هرچي بخواي رو ultra و fhd اجرا مي كنه /

7. این کاربر از l2eza.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر من واسه بازی با حد اقل قیمت Hp dv6 6c45 گزینه خیلی خوبیه با گرافیک amd 7690xt.چون i5 هست قیمتش خیلی عالیه.فکر کنم زیر 1.5 باشه الان.چون کلا تو این رده گرافیک به جز این لپتاپ دیگه ای ندیدم که i5 باشه و همه i7 هستند که واسه بازی همون i5 کفایت می کنه.می تونی رمش رو هم ارتقا بدی که واسه بازی بهتر باشه.من خودم با hp 6070 بتلفیلد رو با تنظیمات high خود بازی خیلی روون بازی کردم.فریم ریت حول و حوش 30 بود و لگ نداشت

9. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من واسه بازی با حد اقل قیمت Hp dv6 6c45 گزینه خیلی خوبیه با گرافیک amd 7690xt.چون i5 هست قیمتش خیلی عالیه.فکر کنم زیر 1.5 باشه الان.چون کلا تو این رده گرافیک به جز این لپتاپ دیگه ای ندیدم که i5 باشه و همه i7 هستند که واسه بازی همون i5 کفایت می کنه.می تونی رمش رو هم ارتقا بدی که واسه بازی بهتر باشه.من خودم با hp 6070 بتلفیلد رو با تنظیمات high خود بازی خیلی روون بازی کردم.فریم ریت حول و حوش 30 بود و لگ نداشت
    با تشکر از همگی ..

با Hp dv6 6c45 میشه BF3 رو روی ultra روون بازی کرد؟Hp dv6 6c45 از hp 6070 قوی تره؟

مساله پولش نیست . تا 2 تومن میتونم خرج کنم .. اگه چیز بهتری به ذهنتون رسید دریغ نکینن ..

من 2 هفته دیگه اقدام به خریدش میکنم ..

بازم از همه ممنونم که جواب دادین.

داره خودمونی میشه Bruce Wayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

گرافیک 7690M XT خیلی از 540M بالاتره. فکر کنم از 555 هم بهتر باشه
    تا 2 تومن میتونید 6C65 رو هم انتخاب کنید. فرقش اینه که فول اچ دی هست ولی خوب نمیشه بازی ها رو به روونی 45 اجرا کرد.

12. این کاربر از Bruce Wayne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

برای بازی بهتون این رو پیشنهاد می‌کنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش حدود 1 میلیون و هفصد-هشتصد هزار هست. از سری گیم هم هست.

14. این کاربر از artyst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه دوست عزیز.Batle filed روی Ultra نمی شه بازی کرد.البته می شه.ولی لگ داره.من با 6770m راحت روی High بازی کردم.ولی روی ultra یه کم لگ داره.البته نه خیلی اسلو موشن.ولی معلومه.می خوای روی ultra بازی کنی باید بری سری گیمینگ که حد اقل gpu gtx560 یا ati 5870 به بالا داشته باشن که قیمتهای این لپتاپها بالای 3 تومنه.در ضمن من تنظیمات رو روی medium , high , ultra کذاشتم تو بتلفیلد.ولی خیلی باید ریز بین باشین تفاوت رو بفهمین!مسلما تاثیر داره ولی خیلی حساس نباشین.واقعا فرقش رو تو طول بازی خیلی احساس نمی کنید.کلا بتلفیلد رو ultra با ریزولوشن fhd فکر نمی کنم به راحتی رو لپتاپهای گیمینگ هم ران بشه!این هم بگم من ریزولوشن لپتاپم که بتلفیلد رو رو High بازی کردم Hd ه (1366*768),مسلما رو Fhd به این راحتی اجرا نمی شه
    درسته که گفتی پول برات مهم نیست.ولی به هر حال Fhd هم بگیری یه سری معایب و مزایا داره.دیگه نظر خودته.چون واسه بازی فرقی بین این hp که گفتم با مدل 2 تومنیش نیست.می تونی مدل 6c50 هم برداری که cpu ش i7 هست.با توجه به اینکه بتلفیلد از 4 ]سته استفاده می کنه(خیلی بازیها فقز از همون 2 هسته استفاده می کنند)ولی در کل من فکر نیم کنم فرق محسوسی در اجرای بازی کنه و i5 هم به خوبی جواب می ده.مهم gpu ه اول

16. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز.Batle filed روی Ultra نمی شه بازی کرد.البته می شه.ولی لگ داره.من با 6770m راحت روی High بازی کردم.ولی روی ultra یه کم لگ داره.البته نه خیلی اسلو موشن.ولی معلومه.می خوای روی ultra بازی کنی باید بری سری گیمینگ که حد اقل gpu gtx560 یا ati 5870 به بالا داشته باشن که قیمتهای این لپتاپها بالای 3 تومنه.در ضمن من تنظیمات رو روی medium , high , ultra کذاشتم تو بتلفیلد.ولی خیلی باید ریز بین باشین تفاوت رو بفهمین!مسلما تاثیر داره ولی خیلی حساس نباشین.واقعا فرقش رو تو طول بازی خیلی احساس نمی کنید.کلا بتلفیلد رو ultra با ریزولوشن fhd فکر نمی کنم به راحتی رو لپتاپهای گیمینگ هم ران بشه!این هم بگم من ریزولوشن لپتاپم که بتلفیلد رو رو High بازی کردم Hd ه (1366*768),مسلما رو Fhd به این راحتی اجرا نمی شه
    درسته که گفتی پول برات مهم نیست.ولی به هر حال Fhd هم بگیری یه سری معایب و مزایا داره.دیگه نظر خودته.چون واسه بازی فرقی بین این hp که گفتم با مدل 2 تومنیش نیست.می تونی مدل 6c50 هم برداری که cpu ش i7 هست.با توجه به اینکه بتلفیلد از 4 ]سته استفاده می کنه(خیلی بازیها فقز از همون 2 هسته استفاده می کنند)ولی در کل من فکر نیم کنم فرق محسوسی در اجرای بازی کنه و i5 هم به خوبی جواب می ده.مهم gpu ه اول
    یعنی نظر شما روی Hp dv6 6c45 هست که بهتره واسه گیم با این قیمت؟
    فقط یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ همه ی بازیها تا به امروز به ویژه بازیهای جدید EA که داره با موتور بتلقیلد3 (فراسبایت 2) میسازه رو hd و با کیفیت خوب پشتیبانی میکنه؟
    آخه میخوام تا 3 4 سال دیگه اینو عوض نکنم که البته با وجود اینکه نسل جدید کنسولها کم کم داره میاد فکر کنم امکانش نیست که بازیهای نسل بعد رو خیلی عالی ساپورت کنه. ... برای همین میخوام قبل از خرید خوب تحقیق کنم.

خیلی ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •