تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با آپلود زیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض مشکل با آپلود زیاد

سلام به همگی
    دوستان من تقریبا کمتر از یک ماه که مصری نتم رو از سایت ارائه دهنده نگاه میکنم برام در 2 روز 500 مگ آپلود ثبت کرده.
    ند5 رو که چک میکنم نهایتا 1 مگ اپلود رو تو یه بازه 4 ساعته نشون میده در صورتی که کانکشن ویندوز 100 مگ رو. (130 مگ دانلود)
    مصرفی من هم گیم هست ولی سابق این مشکل رو نداشتم که در 2 روز 1گیگ ترافیک تموم شه ؟
    ممنون میشم برا رفع مشکل راهنمایی کنید

اینم لینک گزارش مصرفی .اولی نمودار همون بازه 4ساعته رو نشون میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by bawtoni; 16-06-2012 at 18:40.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برنامه Cucusoft Net Guard از لینک پایین دانلود کنید نصبش کنید برای رجیستر کردن این برنامه هم ایمیل خودتون بدین تا سریال برنامه به باکس شما سند بشه در مرحله بعد این برنامه رو اجرا کنید طبق شکل پایین به سربرگ مورد نظر برین بطور مثال روی یکی از نمودارها کلیک کنید بعدشم طبق شماره 3 اون قسمت برنامه هایی که آپلود دارن از طریق اینترنت میتونید مشاهده کنید که ببینید این مقدار استفاده از پهنای باند شما مربوط به کدوم برنامه هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برنامه Cucusoft Net Guard از لینک پایین دانلود کنید نصبش کنید برای رجیستر کردن این برنامه هم ایمیل خودتون بدین تا سریال برنامه به باکس شما سند بشه در مرحله بعد این برنامه رو اجرا کنید طبق شکل پایین به سربرگ مورد نظر برین بطور مثال روی یکی از نمودارها کلیک کنید بعدشم طبق شماره 3 اون قسمت برنامه هایی که آپلود دارن از طریق اینترنت میتونید مشاهده کنید که ببینید این مقدار استفاده از پهنای باند شما مربوط به کدوم برنامه هست

خیلی ممنون دوست عزیز.
    من باز مشکل اپود را دارم. یه عکس از گزارش برنامه گرفتم که بر اساس میزان اپلود سورت کردم اونو.میشه بگید اون فایل اولی چی هست.جون تو این چند روز هر بار تست کردم بیشترین ترافیک رو همین فایل داشته بود.
    Last edited by bawtoni; 22-06-2012 at 21:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو این عکسهایی که قراردادین فقط یک نمودار تو اون جدولم اسمی از برنامه ای چیزی برده نشده که متوجه بشم اون فایلی که از پهنای باند شما استفاده میکنه مربوط به چیه این برنامه ای که معرفی کردم نصب کنید با اینم تست بزنید اگر شد فردا عکسش که بصورت نمودار به شما میده اینجا آپلود کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز.
    من باز مشکل اپود را دارم. یه عکس از گزارش برنامه گرفتم که بر اساس میزان اپلود سورت کردم اونو.میشه بگید اون فایل اولی چی هست.جون تو این چند روز هر بار تست کردم بیشترین ترافیک رو همین فایل داشته بود.
    اون گزینه ای که داخل عکس مشخص کردین مربوط به سرویسهای خود ویندوز که مسئله ای نیست طبیعی هستش در ضمن همونطور که گفتم یک عکس مثل همون عکسی که من قراردادم از سربرگ اول برنامه اینجا بزارین از اون طریقم بهتر میشه متوجه شد این آپلود مربوط به کدوم برنامه هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اون گزینه ای که داخل عکس مشخص کردین مربوط به سرویسهای خود ویندوز که مسئله ای نیست طبیعی هستش در ضمن همونطور که گفتم یک عکس مثل همون عکسی که من قراردادم از سربرگ اول برنامه اینجا بزارین از اون طریقم بهتر میشه متوجه شد این آپلود مربوط به کدوم برنامه هست.
    با سلام
    دوست عزیز من سروسیمو تغییر دادم(از 256به512) مشکل اپدیت که مثل اینکه حل شده. ولی باز مصرفی نرم افزار با کانکشن ویندوز فرق داره( که تقریبا ویندوز 2 برابر نشون میده.)
    نکته بعدی هم طبق گزارش نرم افزار توی چند روز که تست کردم ، IE بیشترین ترافیک آپلود رو داره . (به عکس های پست اول نگاه کنید میبینید که در 30 ساعت 460 مگ اپلود زده ) فکر نمی کنم با هر نوع مصرفی باز IE تا این حد ترافیک بکشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •