تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: چند مشکل با پرايد صفر آيا اين مشکلات طبيعي هستند

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض چند مشکل با پرايد صفر آيا اين مشکلات طبيعي هستند

درود بر همگي
    اول از هر چيز بگم که اطلاعات من در مورد خودرو در حد صفر هست
    حدود 5 ماه هست که پرايد صفر هيدروليک خريدم حدود 10-12 تا مشکل داره ولي مشکلات اصليش اينها هستند. در صورت امکان راهنمائي بفرمائيد مشکل تا چه حدي جدي هست. آيا نمايندگي ببرم يا اينکه تا سرويس اوليه 9 ماهه صبر کنم:
    1- دور تا دور موتور و محل تلاقي موتور با سر سيلند روغني هست. البته به حدي نيست که روغن ريزي داشته باشه. آيا اين طبيعيه؟
    2- موقعي که کولر روشنه با پيچوندن فرمون مخصوصا تا انتها صداي جير جير مياد. نمايندگي بردم گفت تسمت خشکه آب ريکا بزن درست ميشه. گفتم تسمش رو عوض کن گفت شامل گارانتي نميشه. گفتم سفتش کن گفت سفته بيشتر سفتش کنم خراب ميشه. 10 بار آب ريکا زدم درست نشد که نشد؟ آيا بايد تسمه عوض بشه؟
    3- هر موقع ماشين رو خاموش ميکنم بوي بنرين از اطراف درب باک مياد.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد روغن موتور، دقت کن که متاسفانه برخی تعویض روغنی ها، بیشتر از حد لازم روغن میریزند. برای شما چک کن اینطور نباشه. یعنی میزان روغن موتور را چک کن.

در مورد مشکل بوی بنزین هم با توجه به گرمای هوا، فکر میکنم در باکت مشکل داشته باشه. بررسی اش کن. البته در هوای گرم بالاخره یه مقدار بخار بنزین در اطراف باک هست.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر
    سطح رو غن رو چطور بايد چک کنم؟ اون ميله رو در آوردم اولش که حدود 10-15 سانتش از پائين روغني بود بعد با يک کهنه تميزش کردم دوباره گذاشتم سر جاش و در آوردم حدود يک سانت از پائينش روغني شد.
    کدوم ملاکه؟ و اصلا چند سانت از پائين بايد روغني باشه؟

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام منم در باکو شل میبندم بوی بنزین میکنه باید در باکو که میخوای ببندی اخرش یک صدای تیک بده

6. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام منم در باکو شل میبندم بوی بنزین میکنه باید در باکو که میخوای ببندی اخرش یک صدای تیک بده
    درود
    در باک رو من انقدر میچرخونم که ۷ـ۸ بار صدای تیک بده. ظاهرش هم سالمه مشکلی نمیبینم

ارسال شده از ST15i با استفاده از تپاتالک 2

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با تشکر
    سطح رو غن رو چطور بايد چک کنم؟ اون ميله رو در آوردم اولش که حدود 10-15 سانتش از پائين روغني بود بعد با يک کهنه تميزش کردم دوباره گذاشتم سر جاش و در آوردم حدود يک سانت از پائينش روغني شد.
    کدوم ملاکه؟ و اصلا چند سانت از پائين بايد روغني باشه؟
    با توجه به دفترچه راهنما، سطح دقیق روغن را میتوانی پیدا کنی.
    ولی معمولا روی گیج روغن، علامت پر و خالی هست که باید سطح روغن بین اونها باشه.

ولی اصل توضیحات دفترچه است.

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

1- دور تا دور موتور و محل تلاقي موتور با سر سيلند روغني هست. البته به حدي نيست که روغن ريزي داشته باشه. آيا اين طبيعيه؟
    برای پراید و پژو تا حدودی طبیعی هست
    البته موقع سرویس اولیه این نکته را گوشزد کن تا واشر درب سوپاپ را برات تعویض کنند
    2- موقعي که کولر روشنه با پيچوندن فرمون مخصوصا تا انتها صداي جير جير مياد. نمايندگي بردم گفت تسمت خشکه آب ريکا بزن درست ميشه. گفتم تسمش رو عوض کن گفت شامل گارانتي نميشه. گفتم سفتش کن گفت سفته بيشتر سفتش کنم خراب ميشه. 10 بار آب ريکا زدم درست نشد که نشد؟ آيا بايد تسمه عوض بشه؟
    اینم باز طبیعی هست
    اگر خیلی حساس هستی یک دست تسمه خوب کره ای بگیر ببند روی ماشین(ترجیحا بده بیرون برات ببندند)
    زمانی که پراید داشتم موقع گرفتن کولر همچین مشکلی داشت که از نظر من طبیعی بود ولی یکبار در نمایندگی وقتی داشتم می رفتم بیرون این صدا داد و جلوی خروج خودرو را گرفتن و بعد از سفت کردن تسمه اجازه خروج دادن ولی فکر نمی کنم در حال حاضر همچین دلسوزی داشته باشند!!
    اگرم خیلی حساس نیستی بده تسمه ها را برات سفت کنند احتمال زیاد هم از تسمه دینام هست
    3- هر موقع ماشين رو خاموش ميکنم بوي بنرين از اطراف درب باک مياد.
    داخل ماشین و داخل صندوق عقب هم بوی بنزین میاد یا نه؟
    اگر میاد باید بدی حباب بنزین را عوض کنند
    اگر نمیاد درب باک شل هست

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای پراید و پژو تا حدودی طبیعی هست
    البته موقع سرویس اولیه این نکته را گوشزد کن تا واشر درب سوپاپ را برات تعویض کنند

اینم باز طبیعی هست
    اگر خیلی حساس هستی یک دست تسمه خوب کره ای بگیر ببند روی ماشین(ترجیحا بده بیرون برات ببندند)
    زمانی که پراید داشتم موقع گرفتن کولر همچین مشکلی داشت که از نظر من طبیعی بود ولی یکبار در نمایندگی وقتی داشتم می رفتم بیرون این صدا داد و جلوی خروج خودرو را گرفتن و بعد از سفت کردن تسمه اجازه خروج دادن ولی فکر نمی کنم در حال حاضر همچین دلسوزی داشته باشند!!
    اگرم خیلی حساس نیستی بده تسمه ها را برات سفت کنند احتمال زیاد هم از تسمه دینام هست

داخل ماشین و داخل صندوق عقب هم بوی بنزین میاد یا نه؟
    اگر میاد باید بدی حباب بنزین را عوض کنند
    اگر نمیاد درب باک شل هست
    درود
    نه فقط اطراف باک بوي بنزين مياد ولي درب باک ظاهرش سالمه به اندازه کافي هم سفتش ميکنم. يعني به نظر شما درب باک رو عوض کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •