تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: خرید گوشی آندروید تا 400 تومن(نظرتون درباره ایکپریا مینی پرو)

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض خرید گوشی آندروید تا 400 تومن(نظرتون درباره ایکپریا مینی پرو)

سلام دوستان . من الان گالاکسی جیو دارم ، اما خوب بنظرم سخت افزارش پایینه . بنظرتون تا 400 تومن چی میتونم بگیرم که در کل خوب باشه ؟؟؟
    یه مدتی ایکسپریا مینی چشمم رو گرفته بود ، با اون امکانات خوب وپایینش اما رفتم انجمن ها رو گشتم و دیدم انگار مشکل داغ کردنو کالیبره نبودن صفحه رو داره و حل شدنش مونده دست خدا ! اما میگفتن که ایکسپریا مینی پرو داغ نمیکنه و مشکل نداره . حالا میخواستم نظر شما رو بدونم راجع به مینی پرو . راستش رو بخواین من دنبال امکانات خوب با قیمت مناسب میگردم.
    کلا هم انتظارم سرعت خوب و گیر نداشتن هست که ویدئو های مینی پرو رو دیدم انگار مشکلی نداره . حالا خواهشا شما راهنمایی کنید .
    راستی چند تا چیز دیگه هم که الان یادم اومد بگم ، یکی اینکه یه تعمیر کار میگفت مشتریام از فلت صفحه مینی پرو راضی نیستن و زود خراب میشه .
    و اینکه کار با سونی اریکسون راحت هست ؟؟؟ ( مثل نصب رام و روت کردن و ... ) چون من شنیدم انگار یکم دنگ و فنگ داره .

در آخر هم اگه میتونین نظر خودتون رو راجع به xperia U هم بگین . نظرمو جلب کرده
    مرسی

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

راستي يه سوال مهم!من تاحالا نديدم واسه گوشي كشوي كاور دور گوشي باشه(كپ ديس).واسه اين هست؟چون ميترسم دست من رنگ پشت قابش زود بره!من متخصص اين كارم!

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نظر من روی اکسپریا ری هست سایز صفحهش اندازه جیو هست دوربین هشت صفحه نمایش با کیفیت و اندروید 4

اکسپریا یو هم گزینه مناسبی هست فقط کارت حافظه نمیخوره که میشه از OTG وصل کردن فلش مموری این مشکل تا حدی برطرف کرد

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خودمم يه مدت شيفته ري شده بودم اما رفتم راجع به ش تحقيق كردم و ويدئو هاشو درآوردم جالب بود برام كه سرعتش از ميني پرو كمتر بود!درضمن ميگن بعد از يكم استفاده انگار دكمه بك صدا ميده.دوربينش هم كه يكم ضعيفه.مثل فوكوس كردنش يا فلش رو بايد خودت روشن يا خاموش كنياينجا يعني كسي ميني پرو نداره مارو راهنمايي كنه؟

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این مشکل سرعت گویا در اندروید 4 سونی اریکسون هست
    مدلی که دیدید حتما اندروید 4 بوده وگرنه سرعت ray و mini pro با یک نسخه مشابه از اندروید شبیه هم هست
    با اندکی افزایش بودجه به one V از htc و Xperia U از سونی هم میتونید فکر کنید

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

sony ericsson xperia ray

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •