گزارشي از نمايشگاه كامپيو مكس 2012 در تهران






نمايشگاه تخصصي تلفن همراه، كامپيوتر، لپ تاپ و لوازم جانبي(كامپيو مكس 2012) صبح امروز آغاز شده و تا روز جمعه بيست و ششم خرداد ماه از ساعت 10 تا 20 در سالن نمايشگاه بازار موبايل ايران داير است.
به گزارش خبرنگار ايسنا، در افتتاحيه اين نمايشگاه، فضل‌علي - ریاست اداره امور اصناف در استان تهران، موسوي مجد از سازمان صنعت، معدن و تجارت، قاسم نوده فراهاني – رييس شوراي اصناف، علی انصاری - رييس انجمن صنفي مبلمان و دكوراسيون، رامین سمیع زاده – مدیر نمایشگاه، درستي – نايب رييس مجمع توزيعي تهران - و خسروي - فرمانده بسيج اصناف تهران، حضور داشتند.
مدير نمايشگاه كامپيومكس 2012 با تاكيد بر اين‌كه متخصصان وعلاقه‌مندان به گوشي همراه، كامپيوتر، لپ تاپ و تبلت مخاطبان اين نمايشگاه هستند، گفت: بخش عمده ای از برندهاي برتر دراين حوزه شناسایی و در این نمایشگاه گرد هم آمده‌اند.
وي افزود: دنیای امروز دنياي برندينگ است و تمام برندهاي حاضر در این نمایشگاه مورد تاييد اتحاديه كشوري صنف دستگاه‌هاي صوتي و تصويري و تلفن همراه هستند، بنابراين مردم مي‌توانند با اطمينان بیشتری از محصولات نمایشگاه بازدید یا خریداری کنند.
به گفته او در اين نمايشگاه یکی از بحث های داغ بازدیدکنندگان به‌ويژه جوانان، تفاوت‌هاي سيستم عامل ios و اندرويد است که شور و حال خاصی به نمایشگاه داده است.
رامين سميع زاده افزود: بخش عمده ای از كالاهاي موجود در نمايشگاه با تخفيف عرضه مي‌شوند و مردم مي‌توانند در نمايشگاه يك كالاي مطمئن با تخفيف خوب خريداري كنند. يكي از مشكلات امروز مردم بحث زمان محدود و پاركينگ است كه خوشبختانه اين محل داراي 9 طبقه پاركينگ رايگان مطابق با استانداردهای روز دنياست، بنابراین مردم دغدغه پاركينگ ندارند و با توجه به حضور برندهای قوی به شکل مجتمع تا حد زیادی از مشکل زمان کاسته شده است.
وي با تاكيد بر احتمال تمديد زمان نمايشگاه گفت:‌ تا لحظه‌اي كه مردم در نمايشگاه باشند، زمان بازدید را تمديد مي كنيم؛ همان طور كه در دوره قبلي نمايشگاه را تا ساعت 22 تمديد كرديم، بنابراین می توان گفت که تمدید زمان بازدید براي كسانی كه بعد از ساعات كار اداری خود مي‌خواهند از نمايشگاه بازديد كنند ويژگي مناسبي محسوب مي‌شود.
نقش نمایشگاه موبایل و کامپیوتر در جلوگیری از قاچاق کالا
رييس شوراي اصناف كشور در نمايشگاه تخصصي تلفن همراه، كامپيوتر، لپ تاپ و لوازم جانبی (کامپیومکس 2012) اظهار كرد: اين نمايشگاه در حال حاضر بسيار مفيد است، چرا كه مردم در رابطه با كالاهاي اصلي آشنايي كامل پيدا مي‌كنند و مي‌توانند كالاي اصلي و غير اصلي را از يكديگر تميز دهند.
قاسم نوده فراهاني با تاكيد بر نقص نمايشگاه در اطلاع رساني به مردم گفت: گوشي تلفن همراه و چند كالاي ديگر بايد به طرح دو بعدي كدينگ كالا (شبنم) مجهز شوند تا ما بتوانيم كالاي اصلي كه توسط مبادي قانوني وارد كشور مي‌شود را از كالاي قاچاق تشخيص دهيم.
وي افزود: با استفاده از كالايي كه قانوني وارد شده، در مرحله نخست از حقوق فردي كه كالا را سالم وارد مي‌كند طبق قانون دفاع مي‌شود و از سوي ديگر با فردي كه غير قانوني كار مي‌كند، برخوردهاي لازم صورت مي‌گيرد. البته از طريق بازرسي و نظارت شوراي اصناف اطلاع رساني كرديم كه اصناف در پنج گروه كالايي از جمله گوشي تلفن همراه،‌ لپ تاپ، بخشي از لوازم خانگي ، بخشي از لوازم پزشكي و بخشي از مواد آرايشي و بهداشتي بايد تا 20 خرداد ماه تمام موجودي‌هاي خود را در فهرستي نوشته و به تاييد اتحاديه برسانند يا اين كه كدينگ كالا را گرفته و روي آن نصب كنند.
رييس شوراي اصناف تاكيد كرد: پديده شوم قاچاق انگيزه توليدكننده را مي‌گيرد و اشتغال را كاهش مي‌دهد؛ لذا بهترين كاري كه منتج به اشتغالزايي و خريد امن مي‌شود، مبارزه با كالاي قاچاق است.
وي با تاكيد بر اين‌كه مبارزه با كالاي قاچاق عزم ملي مي‌خواهد، گفت: برگزاري اين نمايشگاه براي آشنايي مردم با كالاهاي اصلي بسيار موثر است. مردم بايد كالاي اصلي ببينند و تشخيص دهند كالاي با گارانتي را از كجا تهيه كنند.
نوده فراهاني با اشاره به اين كه مردم بايد نوع و فرم كالاي اصلي را بشناسند، ‌گفت: نمايشگاه موبايل، لپ تاپ، كامپيوتر ولوازم جانبي براي اطلاع رساني بسيار مفيد است و از طرفي هم برندهايي كه مورد تاييد وزارتخانه‌هاي مربوطه است، براي مردم شناخته مي‌شود. اميدواريم اين نمايشگاه در ابعاد گسترده‌تر و در موارد ديگر اتحاديه‌هاي مربوطه برگزارشود و اطلاع رساني كامل درباره كالاها صورت گيرد.
برگزاری نمايشگاه تخصصي تلفن همراه و كامپيوتر با هدف اطلاع رسانی جامع
نايب رييس مجمع توزيعي تهران نيز با اشاره به هدف برگزاري اين نمايشگاه مبني بر اطلاع رساني جامع به مصرف كننده گفت: این نمایشگاه در فضايي استاندارد و آرام برگزار مي‌شود و اكثر برندهاي خارجي وداخلي دراين نمايشگاه حضور دارند، بنابراین حق اتتخاب براي مصرف كننده هست كه بداند چه كالايي را مي‌تواند خريداري كند.
ابراهيم درستي با ابراز رضايت از نمايشگاه برگزار شده در مراسم افتتاحيه نمايشگاه كامپيو مكس 2012 گفت: ‌50 غرفه در اين نمايشگاه فعال هستند واكثر برندهاي به نام حضور دارند. با توجه به شرایط درنظرگرفته شده، اميدواريم مصرف كنندگان نيز راضي باشند.
رييس اتحاديه كشوري لوازم صوتي، تصويري و گوشي تلفن همراه با ابراز اميدواري نسبت به اين‌كه بسترهاي لازم در كشور فراهم شود تا آموزش‌هاي لازم صورت گيرد تا در كشور توليد اين كالاها را داشته باشيم، اظهار كرد: بزرگترين استانداردهاي لازم در نمايشگاه وجود دارد، بنابراين در فضاي آرام مصرف كنندگان مي‌توانند بازديد كنند و از حضور در نمايشگاه خسته نمي‌شوند.
وي در پايان گفت: ‌اميدوارم كليه سازندگان كه در صنعت گوشي تلفن همراه فعاليت مي‌كنند، در اقصي نقاط كشور شرايطي براي برگزاري نمايشگاه در نظر گيرند.
کالای باکیفیت حق مشتری است
رييس انجمن صنفي مبلمان و دكوراسيون نيز با بيان اين‌كه کالای باکیفیت و رفتار مناسب حق مشتری است، گفت: تكنولوژي ارتباطات واطلاعات جزو جدايي ناپذير زندگي انسان امروز است و فراگيري محصولات ارتباطي مانند موبايل، كامپيوتر، فكس و حتي انواع ماهواره‌ها را مي‌توان پررونق‌ترين تجارت اين قرن دانست.
علي انصاري افزود: ايجاد امكانات مانند مراكز مدرن توزيعي با نظارت دقيق بر كيفيت محصولات و تلاش براي افزايش رضايت مشتريان و مراجعان از جمله ضرورت‌هاي كسب و كار در بازار تكنولوژي، ارتباطات و اطلاعات است.
وي همچنين اشاره كرد: در دهه‌ي 80 قرن گذشته، پديده انفجار اطلاعات روي داده و به تعبيري جهان به يك دهكده كوچك تبديل شد و اين تكنولوژي به نوعي زمان و مكان را براي انسان در حد صفر كوتاه كرد. در قرن بيست و يكم كه هم اكنون 12 سال از آن گذشته است انسان با مشكل انبوهي اطلاعات مواجه است و نيازمند مهارت انتخاب اطلاعات است. ابزار انتخاب‌هاي اطلاعات نيز پديده‌هاي تكنولوژيك موجود در بازارند، كالاهاي متعددي راديويي و تلويزيوني، اپراتوري رسانه‌اي را ايجاد كرده‌اند و گوشيهاي تلفن همراه و انواع كامپيوترها با ظرفيت‌هاي خاص امكان دسترسي شهروندان امروز جهان را به اطلاعات مورد نياز فراهم كرده‌اند.
او برگزاري اين نمايشگاه را گامي در راستاي فرهنگ سازي، ايجاد فرصت براي ارائه محصول با كيفيت و جلب رضايت مشتري دانست واعلام كرد: بازار موبايل ايران يك فرصت نوين براي ارتقاي سطح محصول و رفتار با مشتري وارباب رجوع است.
وي نوسازي و بهسازي مراكز توزيعي، حذف تعرفه‌هاي سنگين، نظارت بر پديده زشت قاچاق كالا، بهبود رفتار با مراجعان و شهروندان و تنظيم سازوكارهاي حمايت از كالا و سرمايه ايراني در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني را مهمترين ماموريت‌هاي صنف لوازم صوتي، تصويري، تلفن همراه ولوازم جانبي دانست و ابراز اميدواي كرد كه با ظرفيت‌هاي موجود در بازار و ميان مشتريان، چنين نمايشگاه‌هايي بتوانند مصرف كنندگان را با محصول با كيفيت و رفتار مودبانه و محترمانه آشنا كنند.
انتهاي پيام