سلام دوستان
قصد داشتم بدونم نحوه ی رمزگذاری توی Access 2010 چطوریه ، آموزش بدید (در حد مبتدی ) مثلا یک فایل که با پسوند MDB یا accdb باز میشه ازمون رمزعبور بخواد .
با تشکر
سلام دوستان
قصد داشتم بدونم نحوه ی رمزگذاری توی Access 2010 چطوریه ، آموزش بدید (در حد مبتدی ) مثلا یک فایل که با پسوند MDB یا accdb باز میشه ازمون رمزعبور بخواد .
با تشکر
Last edited by Akbar"22"; 22-06-2012 at 06:30.
اگر قصد شما اینه که کسی کارایی که کردید رو نبینه باید dISTRIBUTE کنید
و برای رمز گذاری هم از ENCRYPT WITH PASSWORD استفاده کنید
سلام
برای این کار،
ابتدا پروژهتان را ببندید و نرم افزار Access را از منوی Start باز کنید.
سپس از منوي File روي Open كليك كنيد.
![]()
فايل پايگاه دادهای كه ميخواهيد روی آن پسورد بگذارید را مطابق تصویر زیر باز کنید:
حالا منوی File را باز کنید و مطابق شکل زیر، روی دکمه Encrypt With Password کلیک کنید:
حال يك رمز عبور وارد نماييد و جهت تأييد آن رمز را مجدد وارد كنيد و روي Ok كليك كنيد.
![]()
از این پس، بانک شما دارای پسورد است و اگر کاربر آنرا در ابتدای باز کردن بانک، وارد نکند، اطلاعات نمایش داده نمیشود.
![]()
برداشتن پسورد از روی بانک:
براي برداشتن پسورد از روی پایگاه داده، بايد دوباره در حالت انحصاري (Exclusive) آن را Open كنيد. هنگامي كه باز شد، از منوی File، این بار روی Decrypt Database كليك كنيد.
پس از كليك، كادر رمز عبور ظاهر خواهد شد، آنرا وارد کنید تا از این پس، پسورد بانک از بین برود:
![]()
دست شما درد نکنه
من این کارو واسه Office 2007 لازم داشتم ولی فکر کنم این Office 2010 باشه ... بی خیال به درده من که خورد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)