با عرض سلام و خسته نباشید
من یک هارد اکسترنال WD مدل passport 0740 دارم. امروز وقتی که داشتم روش یک فایل زیپ شده 2 گیگی می ریختم ، در حین کار یهو روند انتقال داده به هارد متوقف شد. منم مجبور شدم که سیستم رو ریستارت کنم و سیم usb هارد رو. بیرون بکشم. بعد از این واقعه دیگه نمی تونم به هاردم دسترسی داشته باشم. وقتی هارد رو به کیس می زنم ، درایو هارد تو my computer می یاد. اما در ویندوز سون وقتی روش کلیک می کنم ارور می ده که دسترسی به این هارد غیر ممکنه و یا دستگاه خرابه.
رو دو تا سیستم ویندوز 7 امتحان کردم همین ارور رو داد. روی لپ تاپ خودم که ویندوز ویستا هست وقتی امتحان کردم ، بهم پیغام داد که اول باید دستگاه رو فرمت کنی تا بعد بتونی ازش استفاده کنی.
من حدود 630 گیگ اطلاعات رو این هارد 1 ترابایتی دارم و اطلاعاتش برام فوق العاده مهمه و نمی خوام که از بین بره. تو تاپیک ها گشتم و نتونستم دقیقا یه راهکاری هم مشکل خودم پیدا کنم. ولی با توجه به پرسش دوستان مطلع ، یه سری اطلاعات رو می زارم.
این عکس مربوط به disk managment ام هست:
و دوم اینکه وقتی هارد رو به سیستم می زنم ، چراغ چشمک زنش کار می کنه و موتورش هم کار می کنه (دستم رو روی هارد می زارم لرزش خفیف رو حس می کنم)
برای رفع این مشکل چه کاری می تونم بکنم؟
درضمن این هارد گارانتی سازگارا داره و هنوز گارانتیش تموم نشده. واسه همین مایل نیستم که خودم بازش کنم.