تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: برای دیدن فیلم سه بعدی چه تجهیزاتی لازم هست ؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض برای دیدن فیلم سه بعدی چه تجهیزاتی لازم هست ؟

سلام برادر من تلویزیون LED سامسونگ (Smart TV)مدل : Samsung 40D6940 خریدن 3 بعدی خریدن حالا میخواد فیلم سه بعدی ببینه ولی نمیدونه باید چیکار کنه عینک هم داره ولی اینطور که شنیده میگه باید دستگاه پخش bluray داشته باشه تا بتونه ببینه همینطوره یا فقط خود تلویزیون و عینک سه بعدی و یه فیلم سه بعدی کافیه ؟ مثلا یه فیلم رایتی که 3 بعدی باشه هم بذاره تو دستگاه میتونه 3 بعدی ببینه یا حتما باید dvd ارجینال باشه ؟خلاصه ممنون میشم یه سری توضیحاتی بدید

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این سوال به این بخش مربوط نمیشه دوست عزیز
    لطفا تو بخش خودش پست کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز من خودم یک Lg سه بعدی دارم .
    هنگام خرید فروشنده اصرار میکرد که یک بلوری هم بخر که زیر بار نرفتم . یک ----- فول اچ گرفتم که با سی سی کم کانالهای 3d مثل اسکای و کانال + رو باز میکنه .
    برای تماشای فیلم هم یکی از دوستانم میفروشه و ازش میخرم هر فیلم رو 3000 تومن میریزه رو فلش . تمام فیلماهشم 1080p هست و هر کدام 8 گیگ تا 15 گیگ حجم داره .
    فلش رو هم به tv وصل میکنی و لذت میبری .
    به حرف اینها هم که میگن فیلمهای غیر بلوری کیفیت ندارن و . . . توجه نکن . من یک دونه بهت میدم ببین کیفیت چیه اگه بد بود برو بلوری بخر. خلاصه پولتو دور نریز .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان عزیز ممنون میشم به این سوال من کامل و سریع پاسخ بدهید
    من اخیرا شورع کردم به دیدن و دانلود فیلمهای سه بعدی SBS
    این فیلمها برای دیدن احتیاجی به تلویزیون سه بعدی ندارند و میشه با کامپیوتر و عینک آناگلیف روی مانیتور LED 2D بصورت سه بعدی به کمک برنامه KM PLAYER تماشا کرد( با انتخاب قسمت 3D دو تا تصویر نصف نصف روی هم میوفته و میشه با زدن عینک دید)
    چون تلویزون من متاسفانه lCD معمولی هست و فلش هم نمیخوره برای دیدن روی تلویزیون مجبورم کامپیوتر را به هزار مصیبت به تلویزیون وصل کنم (از طریق کابل HDMI) و بعد برنامه KM player را اجرا کنم که خوب سخت هست..
    میخواستم بدونم آیا امکان اینکه بشه این جور فیلمها را بصورت دی وی دی تبدیل کرد هست؟یعنی دو تا تصویر را روی هم بندازه و بصورت فایل DVD یا MKV در بیاره( از اول این دو تا تصویر نصف نصف روی هم باشن و احتیاجی به برنامه KM PLAYER برای نمایش نباشه)
    در این صورت میشه اونو تو دستگاه پلیر دی وی دی گذاشت و براحتی با اتصال به تی وی دید.
    اگه میشه زاهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •