تشکر می کنم از باز کننده تاپیک. بسیار سوال خوبی پرسیدن.
من خودم مادربوردم asus هست و یه برنامه همیشه روی سیستمم بود به اسم EPU-4 Engine که هیچ وقت توجهی بهش نداشتم ! تاپیک شما و صحبت های دوستمون توی پست دوم یه دفعه من یاد این افتادم و رفتم دیدم مد سیستم روی High Performanc هست ! دوتا مد دیگه هم داشت از جمله Auto و مد MAX Power Saving ! من وقتی مد رو گذاشتم روی Auto یه دفعه صدای فن کیس که خیلی هم زیاد بود 90 درصد کاهش پیدا کرد به طوری که من فکر کردم کلا خاموش شد ! و تازه حالا متوجه شدم که تا حالا چه اشتباهی می کردم که از این برنامه استفاده نمی کردم ! آخه من هم شب ها تا صبح سیستم رو میذارم واسه دانلود و علاوه بر اینکه پول برق خونمون هم زیاد میاد صدای زیاد فن های سیستم بدجوری روی مخ بود ! بسیار کار خوبی هست که از برنامه های power saving سیستم هامون استفاده کنیم. برای زندگی هرچه سبزتر
.gif)
! من از این به بعد فقط برای بازی کردن مد رو میذارم High Performanc ! برای کارهای عادی همیشه میذارم روی Auto که خودش تا جایی که امکان داره مصرف انرژی رو کاهش میده و شب ها هم برای دانلود مد رو میذارم روی Max Power Saving !
راستی کار دیگه ای هم که میشه برای صرفه جوری در مصرف برق کرد اینه که اگه اسپیکرمون آمپلیفایر داره کلید خاموشش رو از پشتش بزنیم شب ها و موقع هایی که از صدای سیستم استفاده نمی کنیم. این هم خیلی تاثیر داره !
یه چیز دیگه هم اینکه از مانیتورهای قدیمی و لامپی استفاده نکنیم چون مصرف برق شون بسیار بالاس و مانیتورها LCD و مخصوصا lLED توصیه میشه که البته خود این مانیتور ها مدهایی برای کاهش مصرف برق داره. مثلا مال من که ASUS ML229H هست یه مدی داره که بیشتر از 50 درصد مصرف انرژی رو کاهش میده که البته در کل خودش مصرف پایینی داره ...