تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: بهترین تنظیم صرفه جویی در برق برای دانلود ،ویروسکن و یوتیلتی در اوقات بیکاری

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بهترین تنظیم صرفه جویی در برق برای دانلود ،ویروسکن و یوتیلتی در اوقات بیکاری

با سلام من برنامه های ویروسکن ، دانلودها و یوتیلتی ها رو زمان بندی کردم واسه زمانی که با سیستم کاری ندارم مثلا نصف شبا . power options رو چی تنظیم کنم که کمترین مصرف برق و انرژی رو داشته باشه ؟ در صورت عدم ضرورت فن هم خاموش بشه که سر و صدا نکنه کلید power رو از کجا تنظیم کنم که بره رو sleep ( واسه زمانی که دانلود و .... ندارم ) ممنون

2. این کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تغییر عملکرد Power Button:

در مورد تنظیمات Power Optionsهم میتونم این تنظیمات رو پیشنهاد کنم:
    1- خاموش کردن Wifi در صورت امکان استفاده از LAN
    2- اکثر مادربورد ها برنامه Power Saving خاص خودشون رو دارند ، برای CPU ، HDD و کارت گرافیک میتونید از اونها استفاده کنید
    3- اگر دوتا هارد دارید، میتونید محل Saveفایلهاتون رو به هاردی تغییربدین که ویندوز روی اون نصب هست
    و Turn off harddsik رو کمترین زمان ممکن انتخاب کنید تا هاردی که استفاده نمیشه روشن نمونه
    4- LCD رو خودتون با کلید روی خود LCDخاموش کنید (نه با استفاده از PowerOptions)
    5- برنامه هایی رو که به دانلود شما مربوط نمیشه ببندید که حداقل استفاده از CPUبشه و برنامه مادربورد از حداقل فرکانس استفاده کنه
    ... تا جایی که به یاد میآوردم نوشتم ، اگر نکته دیگه ای به ذهنم رسید پست میزنم

موفق باشید

4. 6 کاربر از fa.aref بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

power رو از کجا تنظیم کنم که بره رو sleep ( واسه زمانی که دانلود و .... ندارم ) ممنون
    چرا بره روی اسلیپ؟؟ اگه شب میخواین بذارین واسه دانلود و خودتون بخوابین من پیشنهادم اینه که اگر از IDM استفاده میکنین واسه دانلود وقتی اون پنجره کوچیک دانلود باز میشه که سرعت و مقدار دانلود توش هست روی تب سوم options for completions برید و تیک اول رو بردارید و گزینه trun off when done رو بزنید اینجوری هر وقت دانلود تموم شد کامپیوتر خودش خاموش میشه

6. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تشکر می کنم از باز کننده تاپیک. بسیار سوال خوبی پرسیدن.
    من خودم مادربوردم asus هست و یه برنامه همیشه روی سیستمم بود به اسم EPU-4 Engine که هیچ وقت توجهی بهش نداشتم ! تاپیک شما و صحبت های دوستمون توی پست دوم یه دفعه من یاد این افتادم و رفتم دیدم مد سیستم روی High Performanc هست ! دوتا مد دیگه هم داشت از جمله Auto و مد MAX Power Saving ! من وقتی مد رو گذاشتم روی Auto یه دفعه صدای فن کیس که خیلی هم زیاد بود 90 درصد کاهش پیدا کرد به طوری که من فکر کردم کلا خاموش شد ! و تازه حالا متوجه شدم که تا حالا چه اشتباهی می کردم که از این برنامه استفاده نمی کردم ! آخه من هم شب ها تا صبح سیستم رو میذارم واسه دانلود و علاوه بر اینکه پول برق خونمون هم زیاد میاد صدای زیاد فن های سیستم بدجوری روی مخ بود ! بسیار کار خوبی هست که از برنامه های power saving سیستم هامون استفاده کنیم. برای زندگی هرچه سبزتر ! من از این به بعد فقط برای بازی کردن مد رو میذارم High Performanc ! برای کارهای عادی همیشه میذارم روی Auto که خودش تا جایی که امکان داره مصرف انرژی رو کاهش میده و شب ها هم برای دانلود مد رو میذارم روی Max Power Saving !
    راستی کار دیگه ای هم که میشه برای صرفه جوری در مصرف برق کرد اینه که اگه اسپیکرمون آمپلیفایر داره کلید خاموشش رو از پشتش بزنیم شب ها و موقع هایی که از صدای سیستم استفاده نمی کنیم. این هم خیلی تاثیر داره !
    یه چیز دیگه هم اینکه از مانیتورهای قدیمی و لامپی استفاده نکنیم چون مصرف برق شون بسیار بالاس و مانیتورها LCD و مخصوصا lLED توصیه میشه که البته خود این مانیتور ها مدهایی برای کاهش مصرف برق داره. مثلا مال من که ASUS ML229H هست یه مدی داره که بیشتر از 50 درصد مصرف انرژی رو کاهش میده که البته در کل خودش مصرف پایینی داره ...

8. 4 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چرا بره روی اسلیپ؟؟ اگه شب میخواین بذارین واسه دانلود و خودتون بخوابین من پیشنهادم اینه که اگر از IDM استفاده میکنین واسه دانلود وقتی اون پنجره کوچیک دانلود باز میشه که سرعت و مقدار دانلود توش هست روی تب سوم options for completions برید و تیک اول رو بردارید و گزینه trun off when done رو بزنید اینجوری هر وقت دانلود تموم شد کامپیوتر خودش خاموش میشه
    برا اینکه چند صفحه وب باز کردی نخوندیشون میخوای بعدا بخونی و دلت نمیخواد بوکمارک کنی .........

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تشکر می کنم از باز کننده تاپیک. بسیار سوال خوبی پرسیدن.
    من خودم مادربوردم asus هست و یه برنامه همیشه روی سیستمم بود به اسم EPU-4 Engine که هیچ وقت توجهی بهش نداشتم ! تاپیک شما و صحبت های دوستمون توی پست دوم یه دفعه من یاد این افتادم و رفتم دیدم مد سیستم روی High Performanc هست ! دوتا مد دیگه هم داشت از جمله Auto و مد MAX Power Saving ! من وقتی مد رو گذاشتم روی Auto یه دفعه صدای فن کیس که خیلی هم زیاد بود 90 درصد کاهش پیدا کرد به طوری که من فکر کردم کلا خاموش شد ! و تازه حالا متوجه شدم که تا حالا چه اشتباهی می کردم که از این برنامه استفاده نمی کردم ! آخه من هم شب ها تا صبح سیستم رو میذارم واسه دانلود و علاوه بر اینکه پول برق خونمون هم زیاد میاد صدای زیاد فن های سیستم بدجوری روی مخ بود ! بسیار کار خوبی هست که از برنامه های power saving سیستم هامون استفاده کنیم. برای زندگی هرچه سبزتر ! من از این به بعد فقط برای بازی کردن مد رو میذارم High Performanc ! برای کارهای عادی همیشه میذارم روی Auto که خودش تا جایی که امکان داره مصرف انرژی رو کاهش میده و شب ها هم برای دانلود مد رو میذارم روی Max Power Saving !
    راستی کار دیگه ای هم که میشه برای صرفه جوری در مصرف برق کرد اینه که اگه اسپیکرمون آمپلیفایر داره کلید خاموشش رو از پشتش بزنیم شب ها و موقع هایی که از صدای سیستم استفاده نمی کنیم. این هم خیلی تاثیر داره !
    یه چیز دیگه هم اینکه از مانیتورهای قدیمی و لامپی استفاده نکنیم چون مصرف برق شون بسیار بالاس و مانیتورها LCD و مخصوصا lLED توصیه میشه که البته خود این مانیتور ها مدهایی برای کاهش مصرف برق داره. مثلا مال من که ASUS ML229H هست یه مدی داره که بیشتر از 50 درصد مصرف انرژی رو کاهش میده که البته در کل خودش مصرف پایینی داره ...
    مرسی دوست عزیز . EPU-4 Engine برای لپ تاپ سامسونگ rv 518 و ایسر 4220 هست ؟

11. این کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

mous3030 عزیز،
    EPU-4Engin مخصوص برند ASUS هست ، هر برند برنامه مخصوص خودش رو داره
    Acer از برنامه Acer ePower Management برای مدیریت مصرف انرژی استفاده میکنه
    و اگر اشتباه نکنم Samsung هم از BatteryLifeExtender برای مدیریت مصرف انرژی استفاده میکنه

Last edited by fa.aref; 13-06-2012 at 23:51.

13. 3 کاربر از fa.aref بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز . EPU-4 Engine برای لپ تاپ سامسونگ rv 518 و ایسر 4220 هست ؟
    این برنامه تخصصی ASUS هست که روی سخت فزارهای خودش کار میده. بقیه برندها باید برای خودشون برنامه مشابه داشته باشن. من نمی دونم اون برندهایی که گفتی همچین برنامه دارن یا نه ! اگر هم دارن من نمی دونم اسمش چیه.

15. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

mous3030 عزیز،
    EPU-4Engin مخصوص برند ASUS هست ، هر برند برنامه مخصوص خودش رو داره
    Acer از برنامه Acer ePower Management برای مدیریت مصرف انرژی استفاده میکنه
    و اگر اشتباه نکنم Samsung هم از BatteryLifeExtender برای مدیریت مصرف انرژی استفاده میکنه

سلام،میشه نرم افزار مناسب dell رو معرفی کنید؟
    و در صورت امکان لینک دانلود بذارید
    آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام مجدد؛ دوستان اگه نرم افزار مناسب dell رو میشناسین معرفی کنید.
    ضمنا من tune up نصب کردم و حالت economy رو فعال میکنم.
    قبلا دمای cpu وقتی یکم ازش کار میکشیدم به 70 هم میرسید ولی الان به ندرت به 58 میرسه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •