سلام دوستان و اساتید من یه کارت گرافیک میخوام بخرم تا 150 تومن برای بازی چی خوبه؟از بین مارکها ؟فقط هم چیپش جیفورس NVIDIA باشه ممنون با ذکر مدل و قیمت بگید تشکر از همه پیشاپیش.![]()
سلام دوستان و اساتید من یه کارت گرافیک میخوام بخرم تا 150 تومن برای بازی چی خوبه؟از بین مارکها ؟فقط هم چیپش جیفورس NVIDIA باشه ممنون با ذکر مدل و قیمت بگید تشکر از همه پیشاپیش.![]()
میشه به Gainward GTS450 DDR3و این کارت DDR5 ـش هست که از بودجه شما بالا میزنه در ای ام دی:
SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5 اشاره کرد.
مرسی متشکر از پاسخ شما مادربرد بنده میکشه؟گرافیک DDR3 ? چون الان 9500 جی تی نصب هست با DDR2 مادربردم ساپورت میکنه؟مدلش هم GYGABYTE P31ES3G مرسی متشکر.
![]()
هیچ ربطی به رم نداره...
با این بودجه انیدیا خیلی خوب نیست.
همون 6670 که معرفی شد خوبه ...
مرسی متشکرم ولی من بیشتر با Nvidia حال میکنم راستی پاور گرین هم خریدم 380 وات ریل .یه کارتی بگید از Nvidia که با این پاور مچ بشه ممنونم.![]()
سلام دوست عزیز .
1) EVGA GTS 450 1GB GDDR5 >>>> 190
2) GIGABYTE - ATI RADEON EAH6670 DDR3 >>>> 160
3) CLUB - NVIDIA GeForce GT440 - 2GB DDR3 >>>> 150
[QUOTE=black years;7041344]سلام دوست عزیز .
1) EVGA GTS 450 1GB GDDR5 >>>> 190
2) GIGABYTE - ATI RADEON EAH6670 DDR3 >>>> 160
3) CLUB - NVIDIA GeForce GT440 - 2GB DDR3 >>>> 150[/QUOT
سلام مرسی متشکرم اخرین گزینه یعنی 150 تومنیه خوبه فقط کاراییش خوب هست؟لینکی چیزی هست برا بررسیش؟مرسی.
![]()
[QUOTE=fokahi110;7041353][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اصلی شرکت تولید کننده کارت گرافیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس کارت گرافیک CLUB - NVIDIA GeForce GT440 - 2GB DDR3 :
![]()
اقااااااااااااااااااااااا اا عالیه مرسی متشکرم فقط با پاور 380 وات ریل گرین که 1 ماهه خریدم و مادربردم که قبلا گفتم مدلشو دیگه میخونه برم فردا 100 درصد بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام بازی مکس پین 3 رو اجرا کنم روش جواب میده دیگه؟چون DDR3 هست از حداکثر ظرفیتش استفاده میکنه با توجه به اینکه مادربردم DDR2 هست؟متکرم واقعا از شما ممنونم فدات.![]()
سلام.
بله،پاورتون کاملا جوابگوی این کارت هست.
روی مادربرد شما نصب میشه.
کارت خوبیه اما نصبت به اون دوتای دیگه که معرفی کردم ضعیفتره.
شما هم مثل من با AMD حال نمیکنید،اما 6670 از این کارت بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)