سلام
هر چی یا هر کاری که به تقویت حافظه کمک میکنه اینجا بگید.
فقط متن زیادی نزارید. خلاصه تر باشه مثلاً: چیکار کنیم چه کاری انجام بدیم.
موفق باشید/
سلام
هر چی یا هر کاری که به تقویت حافظه کمک میکنه اینجا بگید.
فقط متن زیادی نزارید. خلاصه تر باشه مثلاً: چیکار کنیم چه کاری انجام بدیم.
موفق باشید/
سلام
فکر کنم بازیهایی که به حافظه مربوط میشه کمک کنه.
اونایی که مثلا چند تا عدد میده باید حفظ بشه و بعد وارد کنید
خودش یه نوع تمرینه
مواد غذایی شیرین .مویز.کندر حافظه رو زیاد میکنه.البته توی نت سرچ کنی زیاد پیدا میشه
ولی اگر برای امتحان ها میگی خود استرس یا کمبود اعتماد به نفس باعث کم شدن حافظه میشه.مثلا من امتحان کردم هر وقت شده 1 ساعت هم معلم خصوصی میگیرم نمره ی اون درسم که شاید 2 بار هم افتاده باشم خوب میشه.در صورتی که خیلی وقت ها اصلا از ان قسمتی که معلمه با من کار کرده 1 سوال هم نمیاد.من خودم فکر میکنم چون استرسم کمتر میشه یا اعتماد به نفسم بیشتر میشه اینجوریه.
من یه دوست داشتم هر وقت قبل از امتحان قران میخواند اینجوری میشد
مویز.کندر چیه اینا؟مواد غذایی شیرین .مویز.کندر حافظه رو زیاد میکنه.
بیشتر منظورم واسه ریاضیات هست که گاهیا ریاضیشون خوب نیست
تو یه تاپیک که سوال کردم یکی گفته بود " کلا برا تقویت حافظه شطرنج و سودوکو خوبند "
این یه قانونه که اگه از چیزی کار نکشی ممکنه از کار بیفته. بنابراین برای از کار نیفتادن و تقویت حافظه و ... مشخصه که باید از مغز کار کشید!حل جدول سودوکو / تمرین کنید که محاسبات رو ذهنی انجام بدید ،توی همین انجمن هم بگردید یه تاپیک زدن. / واسه ریاضی هیچ چیز جای تمرین و مسئله حل کردن رو نمیگیره
مویز که شبیه کشمش هست ولی بزرگتر و به نظر من خوشمزه تر
کندر نگو بگو زهر مار خیلی تلخ و مثل ادامس باید تا جایی که حالت دگرگون نشه بجوی این بستگی به افراد داره من واسه حافظه هر روز می خوردم حافظم بدتر شده بهتر نشده
ولی بنظر من حافظه خوب از آرامش درونی آدم سرچشمه می گیره وقتی اونقدر درگیری ذهنی داری چطور انتظار داری حافظه هم خوب کار کنه من یه کارایی کردم برا حافظه که بگم خندتون میگیره ولی هیچکدوم جواب نداده ولی ورزش خدایی جواب میده نه اینکه معجزه کنه ولی اونقدر تغییر ایجاد میشه که احساس کنید که واقعا حافظتون بهتر شده من یه مدت ورزشهای هوازی انجام میدادم و تغییراتش رو هم کاملا احساس کردم پس ورزش رو اگه اراده و وقت کافی دارین فراموش نکنید
بعد حافظه ذاتی هم هست بعضی ها ژنتیکی عالین یکی تو حافظه تصویری یکی عددی و..... من رفیق داشتم ریاضی رو فقط سرکلاس گوش میکرد و می فهمید حتی تمرین هم نمیکرد و دست به کتاب نمی زد همیشه بالا 16 بود نمرش
- تفکر مثبت
- ارتباط با جنس مخالف(بل نگیرید)
- رهبری یک گروه
- تحصیلات بالا
- مشاغل پر چالش
- نوشتن
- حل سرگرمیهای فکری
- ایمان به خدا
- ورزش
- تغذیه مناسب
- خواب کافی
- رویابافی
- ریاضیات
- سفر گروهی
این دو تا هم بازی
منم یکی رو ورزش مد نظر داشتم.
اگه بتونم ورزش میکنم مثلا صبح ها تو شبکه ها میده انجام میدم اگه یادم نره.
آره اینا از همون مخان! من چنین بشم چـی میشهمن رفیق داشتم ریاضی رو فقط سرکلاس گوش میکرد و می فهمید حتی تمرین هم نمیکرد و دست به کتاب نمی زد همیشه بالا 16 بود نمرش![]()
Last edited by Ghaioom; 09-06-2012 at 06:12.
شما که قصد ندارید با خوردن مویز و کندر و ورزش و ارتباط با جنس مخالف مثل اونها بشید هان؟
چون عمرا امکان نداره.
ببینید همین هایی که میگید فقط سر کلاس گوش میدهند امکان نداره توی خانه تمرینی چیزی حل نکنند.من خودم از همین ها بودم که به همه میگفتم توی خانه هیچی نمیخوانم(الکی)
دوما اگر هم اینجوری باشه این افراد علاوه بر هوش بالاشون پایه ریاضیاتشون هم خیلی قویه.از پایه مفاهیم رو به خوبی درک میکنند
سوما نحوه گوش دادن این افراد با بقیه فرق داره.خود شما مثلا وقتی میخواهید فوتبال رو مثلا از رادیو گوش کنید چجوری گوش میکنید؟سعی میکنید تک تک جزئیات مسابقه رو گوش بدید و توی ذهنتون حرکت بازیکنان رو تصور میکنید.خودتون رو جای مربی میذارید و طرح ریزی میکنید.اینها دقیقا ریاضی رو اینجوری گوش میدهند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)