تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: بوت نشدن سیستم برای نصب ویندوز xp

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض بوت نشدن سیستم برای نصب ویندوز xp

سلام
    وقتی میخوام سیستم رو با سی دی xp بوت کنم تا بتونم ویندوز جدید نصب کنم:
    تنظیمات برای بوت شدن از سی رام رو انجام میدم ، سیستم رو ریست می کنم بعد تا میخواد از رو سی دی بوت بشه این پیغام میاد ( 2 تا سی دی هست مشکل از سی دیا نیست چون رو سیستم های دیگه با همین سی دی ویندوز نصب می کنم)
    Invalid Boot.ini file
    booting from C:\windows
    و ، وارد ویندوز قبلی که رو سیستم نصب هست میشه ، تو گوگل سرچ کردم و 2 تا کار انجام دادم:

1- چک دیسک
    2- تنظیم فایل Boot.ini
      محتوای مخفی: [boot loader 
    timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /fastdetect]

یه جا نوشته بود وارد ریکاوری کنسول بشید و این دوتا "fixboot" and "fixmbr." رو اجرا کنید ولی وقتی سیستم بوت نمیشه چطوری وارد ریکاوری کنسول بشیم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم این مشکل رو حل کنم و ویندوز نصب کنم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.

از داخل کل گزینه های اولویت بوت گزینه ی HDD یا Hard disk رو حذف کنید. سپس برای تمام گزینه ها Boot رو برای CD تنظیم کنید. ( دقت کنید که تمام گزینه ها رو از Hard disk بیرون آورده باشین شامل اولین دومین سومین )

و در آخر Save کنید. اگه بازهم همون مشکل رو داشتین یعنی گفت boot.ini مشکل داره یا همچین اروری یا وارد ویندوز قبلی شد ، BIOS شما آسیب دیده

اگر اروری مبنی بر ویندوز قبلی نداد و بوت هم نشد دو حالت داره : CD شما Bootable نیست. و یا اینکه DVD ROM شما آسیب دیده.

در صورت لزوم میتونید ویندوز رو توسط فلش دیسک نصب کنید.

با آرزوی بهترینها..

3. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

از داخل کل گزینه های اولویت بوت گزینه ی HDD یا Hard disk رو حذف کنید. سپس برای تمام گزینه ها Boot رو برای CD تنظیم کنید. ( دقت کنید که تمام گزینه ها رو از Hard disk بیرون آورده باشین شامل اولین دومین سومین )

و در آخر Save کنید. اگه بازهم همون مشکل رو داشتین یعنی گفت boot.ini مشکل داره یا همچین اروری یا وارد ویندوز قبلی شد ، BIOS شما آسیب دیده

اگر اروری مبنی بر ویندوز قبلی نداد و بوت هم نشد دو حالت داره : CD شما Bootable نیست. و یا اینکه DVD ROM شما آسیب دیده.

در صورت لزوم میتونید ویندوز رو توسط فلش دیسک نصب کنید.

با آرزوی بهترینها..
    سلام
    بوت ها رو روی CD ROM گذاشتم ، ولی باز هم تا میاد از رو سی دی بوت بشه اون ارور رو میده و وارد ویندوز قبلی میشه
    راستش هاردو رو یه سیستم دیگه هم گذاشتم گفتم شاید اینطوری که شما گفتید مشکل از بایوس باشه ولی بازم دقیقا همون مورد پیش اومد ، DVD Rom و سی دی رو چک کردم رو سیستم خودم سالم هستن
    نمی دونم والا دیگه کاری به ذهنم نمیرسه انجام بدم ، هاردو ببرم بیرون برام درست کنن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    بوت ها رو روی CD ROM گذاشتم ، ولی باز هم تا میاد از رو سی دی بوت بشه اون ارور رو میده و وارد ویندوز قبلی میشه
    راستش هاردو رو یه سیستم دیگه هم گذاشتم گفتم شاید اینطوری که شما گفتید مشکل از بایوس باشه ولی بازم دقیقا همون مورد پیش اومد ، DVD Rom و سی دی رو چک کردم رو سیستم خودم سالم هستن
    نمی دونم والا دیگه کاری به ذهنم نمیرسه انجام بدم ، هاردو ببرم بیرون برام درست کنن؟

مادربورد شما چی هست دوست من ؟

صفحه ی بایوز چه رنگی هست ؟

چون به هردلیل این وظیفه ی بایوز هست هست که بوت رو به DVD تخصیص بده ، پس مشکل از هارد نمیشه ، که حتی با اینکه از داخل بوت تنظیم کرده باشین برای دی وی دی ، باز هارد بالا بیاد.

با آرزوی بهترینها..

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مشکل حل شد
    میگم شاید بعدها به درد کسی بخوره

تو ویندوز boot.ini رو سرچ کردم یه فایل با اسم boot.ini.backup پیداکرد ، این فایلو با نوت پد باز کردم بعد کل نوشته های داخلش رو داخل یه نوت پد کپی کردم و با اسم Boot.ini تو مسیر C:\Windows ذخیره کردم

8. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مشکل حل شد
    میگم شاید بعدها به درد کسی بخوره

تو ویندوز boot.ini رو سرچ کردم یه فایل با اسم boot.ini.backup پیداکرد ، این فایلو با نوت پد باز کردم بعد کل نوشته های داخلش رو داخل یه نوت پد کپی کردم و با اسم Boot.ini تو مسیر C:\Windows ذخیره کردم
    خداروشکر.. با این حساب شما عملا فایل بوت نداشتین.

ولی اینکه مشکل ویندوز چه ارتباطی داره بالا نیومدن درایو DVD برای من مشخص نیست ؟!! آخه چه ویندوز بخواد بوت بشه چه نشه به هرحال باید وقتی تنظیم میکنی برای بوت از DVD از دی وی دی بوت بشه.. جریان چی بوده این مشخص نشد ؟

با آرزوی بهترینها..

10. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    T@Br!z_041

پيش فرض

سلام
    منم بهمین مشکل برخوردم
    ولی من کلاً boot.ini یا boot.ini.backup رو پیدا نمیکنم
    البته ویندزم هم 8ـه
    میشه محتویاتش یکی بذاره منم دستی کپی کنم و بسازم؟!؟!؟!
    یا راه حل دیگه‌ای هم هستش
    ممنون

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شما لطف کنید و یک گفتگوی جدید در بخش ویندوز 8 درست کنید و مشکلتون رو کامل بیان کنید اینکه ویندوز 8 دارید و الان می خواهید XP بریزید یا ...

آدرس انجمن بخش ویندوز 8 :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

ویندوز منم که xp هست هر کاری کردم درست نشد. حتی ویندوز رو Repair کردم اون خطا نرفت ! چرا عایا ؟!

ویندوز بالا میادها ولی اون خطا میاد وقتی سیستم بوت میشه و خوشم نمیاد ازش خخخ

حل شد:

من دو تا وین داشتم یکی xp و 7 . حالا با دستکاری فایل boot.ini با نرم افزار easybcd اون فایل خراب شد ولی ویندوزبالا میومد فقط ویندوز 7 بالا نمیومد و توی بوت هم اسمش نبود. حالا بعدا فهمیدم که اگه رپیر کنم وین 7 رو اون خطا از صفحه بوت میره. یعنی مشکلش فقط رپیر وین 7 بوده که درست شد.
    Last edited by Ghaioom; 10-01-2014 at 14:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •