سلام
مدتيه اين فايل رو مي خوام از تو درايوي به جز سي پاک کنم که اين پيغام رو ميده و پاک نمیشه به نظر شما چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مدتيه اين فايل رو مي خوام از تو درايوي به جز سي پاک کنم که اين پيغام رو ميده و پاک نمیشه به نظر شما چکار کنم؟
سلام
از نرم افزار Unlocker استفاده کنین
این پوشه مربوط به یک برنامه یا که بروز رسانی ویندوز که نباید پاک بشه یا که گفته شده داخل یک سایت دیگه برای پاک کردنش از طریق اکانت ادمین تست کنید اما همینطور که گفتم پاک نکنید بهتره چون احتمالش هست مربوط به یک برنامه باشه که اجازه پاک کردنش به شما نمیده
اگر قصد پاک کردنشم دارین این روش دیگه رو هم میشه رفت به اینصورت که پنجره تسک منیجر اجرا کنید بعدش از سربرگ Processes گزینه Explorer.exe پیدا کنید End Process کنید در مرحله بعد داخل همین پنجره تسک منیجر ازمنوی فایل گزینه new task انتخاب کنید بعدش داخلش دستور cmd رو بزنید دستورهای سایت پایین داخلش بترتیب وارد کنید فقط بجای G باید درایور خودتون که شامل اون پوشه رو میشه وارد کنیداز آخرم گزینه New Task باز انتخاب کنید داخلش دستور Explorer.exe بزنید اینتر کنید.
سلام
فایلی رو که با ان بلاکر حذف کردم توی سطل اشغال مونده و پاک نمیشه . باید چکار کرد؟
ممنون
سلام
مدتیه موقع خاموش کردن اینجوری میشه.
آیا این شکل مشکل و ایراد هست یا نه؟ و چه طوری باید رفع بشه؟
ابتدا برنامه HijackThis ازلینک پایین که قراردادم دانلود کنید بعدشم این برنامه رو نصب کنید اجراش کنید در مرحله بعد روی گزینه scan system and save a logfile از این برنامه کلیک کنید فایل مورد نظر سیو کنید اینجا برای بررسی آپلود کنید.
شما فایل log خودتون که بصورت فایل txt ذخیره شده رو اینجا آپلود کنید از طریق عکس که نمیشه اسکن کرد فایل لوگ .
سلام
نرم افزار زیر رو نصب کنین و یه بار اسکن کنین:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)