سلام
الان موقع خوبی برای خرید هست یا باز هم باید صبر کرد؟
سلام
الان موقع خوبی برای خرید هست یا باز هم باید صبر کرد؟
قیمت ها بالاس ولی احتمل قوی برای کاهش یا افزایش قیمت نمیشه داد اجبارا سیستم رو باید گرفت دیگه تو این وضعیت بازار ریسکه که صبر کنی
موفق باشید![]()
بازار الان چند ماهه بدجوری شیر تو شیر شده:(
قیمتا 1روزم ثبات ندارن
خرید تواین روزا خیلی تصمیم سختیه از طرفی قطعات جدید وارد بازار شدن با کارایی بالا وقیمت های غیر واقعی از طرفی به خاطر این قیمت های بالای قطعات جدید قیمت قطعات قبلی هم پایین نرفته از طرفی بازم قطعات جدیدی توراهه واین یعنی هیچ به هیچ
بستگی به بودجه ای داره که میخواین خرج کنید به نظرمن بین1تا1.700 میشه الان هم دست بکار شد چون تاثیری انچنانی برای خریدار نداره چه قیمت ها بخوان افت کنند وچه بخوان ثابت یا افزایش پیدا کنه![]()
Last edited by animsprite; 05-06-2012 at 14:30.
تشکر از همه
میشه از این ترفند قدیمی استفاده کرد ؟ چون قیمت های خارجی و به دلار معمولا کم نوسانتر هست
از سایت خارجی قیمت ها (مخصوصا قطعات پر هزینه کیس) رو به دلار در بیاریم
تبدیل کنیم به ریال و مقایسه کنیم که آیا اون قطعه ای که قصد خریدش رو داریم به حد نرمال رسیده
یعنی فروشندگان محترم قیمت های خودشون رو به اندازه کم کردن یا نه (روی چند قطعه قیمت ها کمتر شده هر چند نه خیلی)
اگر اوکی بود اقدام به خرید کنیم و اگر نه کمی صبر کنیم تا به اون قیمت نزدیک بشه(البته بارعایت حاشیه سود) . کمی زحمتش زیاده ولی فکر نمیکنم برای خریدار چون فقط سیستم خودشه سنگین باشه .
البته قطعا صبر بلند مدت ریسک زیادی داره . چون امسال طرح تحول نوبت دوم اجرا خواهد شد .
در آخر مگه وارد کننده این قطعات رو نمیاره؟ به وارد کننده که دلار دولتی میدن نمیدن؟
Last edited by MahdiX; 05-06-2012 at 15:37.
نمیشه چون اینجا به همون قیمت نمیفروشن
ASUS GTX 560 ti DCiII TOP قیمت 240$ هست که اگه دلاز 2000 هم باشه باید قیمتش 480 باشه که توی بازار قیمتش از 600 پایین تر نیست
جدی؟! من هفته پیش قیمت کردم ۴۸۰ تومن بود اتفاقا MSI 560 Ti Hawk حدود ۶۰۰ باید باشه.البته حالا که اینجوری میگی به شک افتادم شاید اشتباه کردم!
امیدوارم قطعات ارزونت بشه من که خیلی نیاز به خرید دارم ولی پولم به چیزی که میتونستم پارسال بخرم نمیرسه!![]()
یعنی شما از پارسال تا حالا صبر کردی قیمت ها افت کنند بعد بری خرید دقیقا همین مشکل صاحب تاپیکه که فکر کنم میخواد صبر رو پیشه کنه![]()
نه باو (baw) من تو این دو سه روزه خریدم رو میکنمچون داریم نزدیک تابستون میشیم و یه دلیل خوب برای فروشندگان
تا قیمت ها رو بکشند بالا یا کمترین تاثیرش ثابت موندن قیمت ها تو همین رنجه بالاست .
فکر میکنم منظور مریخی هم این بود : حالا که قصد خرید کرده و وضعیت رو با قبل از گرونی ها مقایسه میکنه میبینه کمی صبر ارزش داره . بالاخره یا همه چی یا هیچی
Last edited by MahdiX; 06-06-2012 at 19:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)