تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشاوره برای خرید هارد 1 TB

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض مشاوره برای خرید هارد 1 TB

بچه ها قصد خرید یه هارد یه ترابایتی دارم نمی دونم کدوم برند خوبه لطفا راهنماییم کنید البته با قیمت روز بازار
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هارد اینترنال میخوای یا اکسترنال؟
    اکسترنال آداپتوری یا قابل حمل؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها قصد خرید یه هارد یه ترابایتی دارم نمی دونم کدوم برند خوبه لطفا راهنماییم کنید البته با قیمت روز بازار
    ممنون
    سلام رفيق .
    حتي نگفتيد هارد اكسترنال ميخواهيد يا اينترنال !!! اگر اينترنال ميخواهيد براي چه هدفي ميخواهيد ...
    در هر حال در بازار ايران فعلا برند وسترن و سيگيت پيشتاز و فراوانتر هستند .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

فراموش کردم نوع هارد رو بگم
    هارد اینترنال می خوام لطفا بهترین برند همراه با قیمت ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

بچه ها سریع جواب بدید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من :
    تنوع هاردها خیلی زیاد هست و هرکدام برای اهداف و مصارف گوناگونی ساخته شده است . هاردهایی با RPM پایین که cool و quit و بادوام هستند و بسیار مناسب برای سیستمهای معمولی و خانگی که هدف اصلی آن سرعت بالا نیست . مثلاً هارد لپتاپم 5400 rpm هست و هدف اصلی من از این لپتاپ فقط وب گردی ، تماشای فیلم ، کارهای اداری و دانلودهای شبانه هست .
    اما دوستانی هستند که انتظار زیادی از سیستم خودشون دارند و حتی ثانیه ها هم برای آنها مهم هست و در نتیجه هاردهای 7200rpm و با بالاترین میزان cache و آخرین ورژن sata رو میخرند و حتی این ریسک رو میکنند که دو هارد بخرند و بصورت raid0 استفاده کنند .
    نکته مهم اینجاست که با وجود تنوع بالای هاردها ، در ایران به دلیل شرایط بازار این تنوع وجود ندارد و حق انتخاب زیادی ندارید . اگر شما هارد پرسرعتی میخواهید میتونید از توضیحاتی که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم استفاده کنید . اما اگر انتظار سرعت بالایی رو ندارید از برند سیگیت میتونید هارد سری barracuda LP بخرید که 5900rpm هستند (البته اگر دربازار پیدا بشه) یا میتونید از هاردهای وسترن سری green بخرید.

نکات مهم درباره هاردهای وسترن سری green :
    1. هاردهای وسترن سری green مدلهای مختلفی دارد که در عکس زیر معلوم هست .
    2. مهمترین مسئله ای که باید درباره هاردهای وسترن سری green توجه داشته باشید این است که شاید به align کردن نیاز داشته باشید برای جبران کاهش شدید سرعت !!! بعبارت دیگه هاردهایی که سریال آنها به RX و RS و RSDTL ختم میشه احتمالا به align کردن نیاز هست (طبق دستور زیر) مثلاً اگر ویندوز شما XP باشه اجباراً باید align کنید .
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک WD-Green.jpg  

7. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوست من :
    تنوع هاردها خیلی زیاد هست و هرکدام برای اهداف و مصارف گوناگونی ساخته شده است . هاردهایی با RPM پایین که cool و quit و بادوام هستند و بسیار مناسب برای سیستمهای معمولی و خانگی که هدف اصلی آن سرعت بالا نیست . مثلاً هارد لپتاپم 5400 rpm هست و هدف اصلی من از این لپتاپ فقط وب گردی ، تماشای فیلم ، کارهای اداری و دانلودهای شبانه هست .
    اما دوستانی هستند که انتظار زیادی از سیستم خودشون دارند و حتی ثانیه ها هم برای آنها مهم هست و در نتیجه هاردهای 7200rpm و با بالاترین میزان cache و آخرین ورژن sata رو میخرند و حتی این ریسک رو میکنند که دو هارد بخرند و بصورت raid0 استفاده کنند .
    نکته مهم اینجاست که با وجود تنوع بالای هاردها ، در ایران به دلیل شرایط بازار این تنوع وجود ندارد و حق انتخاب زیادی ندارید . اگر شما هارد پرسرعتی میخواهید میتونید از توضیحاتی که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم استفاده کنید . اما اگر انتظار سرعت بالایی رو ندارید از برند سیگیت میتونید هارد سری barracuda LP بخرید که 5900rpm هستند (البته اگر دربازار پیدا بشه) یا میتونید از هاردهای وسترن سری green بخرید.

نکات مهم درباره هاردهای وسترن سری green :
    1. هاردهای وسترن سری green مدلهای مختلفی دارد که در عکس زیر معلوم هست .
    2. مهمترین مسئله ای که باید درباره هاردهای وسترن سری green توجه داشته باشید این است که شاید به align کردن نیاز داشته باشید برای جبران کاهش شدید سرعت !!! بعبارت دیگه هاردهایی که سریال آنها به RX و RS و RSDTL ختم میشه احتمالا به align کردن نیاز هست (طبق دستور زیر) مثلاً اگر ویندوز شما XP باشه اجباراً باید align کنید .
    دوست عزیز با تشکر از راهنمایی .منظور از ALIGN چیه؟

9. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •