تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدامیک از مدل های زیر به بقیه مدل ها برتری دارد؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Apple Iphone 4S

7 24.14%
  • HTC One x

13 44.83%
  • Samsung Galaxy note

9 31.03%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: 1. Iphone 4S یا 2. HTC One x یا 3. Galaxy note

داره خودمونی میشه mahyar_k3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 1. Iphone 4S یا 2. HTC One x یا 3. Galaxy note

سلام به همه دوستان
    یکی از دوستای عزیزم مشاوره میخواد راجب به خرید یکی از این سه تا گوشی:

1. Apple Iphone 4S
    2. Samsung Galaxy note
    3. HTC One x

شما کدوم رو پیشنهاد می کنید و چرا ؟ خواهشی که دارم اینه که طرفداری افراطی از یه مدل نکنید و با دلیل راهنمایی کنید.
    از این که وقت میزارین ازتون ممنونم.

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

من موندم بین وان اکس و iphone4s کدومو بخرم
    اگه میشه رانماییم کنید
    ممنون

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر گوشی خاص با کارایی بالا و همه چی تمام میخواید خب آیفون سرتر هست . هر بازی و برنامه ایی بخواید داره و تمامی اپ هاش مخصوص خودش هست و مثل آندروید کاهش کیفیت نداره ( چون هر برنامه ایی روی هر گوشی آندروییدی با هر رزولیشنی اجرا میشه ) ، دوربینش هم که حرف اول رو میزنه ، سایز گوشی هم بسیار استاندارد هست و البته خیلی ها دوست دارن بزرگتر باشه اما اینطوری بهتر هست و به راحتی با یک دست میشه باهاش کار کرد !
    دو گوشی بعدی هم خوبن اما کارایی آیفون رو ندارن و کلاس آیفون رو هم که اصلا ندارن . همینطور کیفیت محصولات اپل که زبان زد همه ی دنیاست .
    موفق باشید .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بستگی به مصرفتون داره.
    به شخصه نوت رو توی شرایط فعلی اصلا قبول ندارم ، P/P (نسبت قیمت به کارایی) خوبی نداره اصلا.
    به نظر من بین 4S و One X انتخاب کنید.

اگر مصرفتون حالت کاربری حرفه ای داره ، مدام رام عوض میکنید ، گوشی رو بسیار دستکاری میکنید و به قولی خشتکشو سرش میکشید ، One X رو انتخاب کنید.
    اگه راحتی استفاده براتون مهمه ، 4S گزینه بهتریه.

7. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بستگی به مصرفتون داره.
    به شخصه نوت رو توی شرایط فعلی اصلا قبول ندارم ، P/P (نسبت قیمت به کارایی) خوبی نداره اصلا.
    به نظر من بین 4S و One X انتخاب کنید.
    جناب یک سوال؟
    من حرف شما رو قبول دارم که نوت P/P خوبی نداره! پس شما لطف کنید یک گوشی دیگه معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:

نمایشگر بالای 5 اینچ داشته باشه!
    نمایشگرش SUPER AMOLED HD باشه!
    فیلمبرداری FULL HD داشته باشه!دوربین 8 مگاپیکسل با کیفیت حداقل برابر نوت! فلاشی با قدرت حداقل برابر نوت!
    سیستم موقیت یاب GLONAS رو ساپورت کنه!
    پردازنده 2 هسته ای ARM CORTEX A9 1.4 GHz + چیپ گرافیک چهار هسته ای ARM MALI400 MP4 +یک گیگ رم داشته باشه! یا قویتر ...
    و...

پس از سری بعد لطف کنید نظر منطقی تری بدید!
    نوت در این رده، تنها گزینه منطقی هست!

9. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahyar_k3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر گوشی خاص با کارایی بالا و همه چی تمام میخواید خب آیفون سرتر هست . هر بازی و برنامه ایی بخواید داره و تمامی اپ هاش مخصوص خودش هست و مثل آندروید کاهش کیفیت نداره ( چون هر برنامه ایی روی هر گوشی آندروییدی با هر رزولیشنی اجرا میشه ) ، دوربینش هم که حرف اول رو میزنه ، سایز گوشی هم بسیار استاندارد هست و البته خیلی ها دوست دارن بزرگتر باشه اما اینطوری بهتر هست و به راحتی با یک دست میشه باهاش کار کرد !
    دو گوشی بعدی هم خوبن اما کارایی آیفون رو ندارن و کلاس آیفون رو هم که اصلا ندارن . همینطور کیفیت محصولات اپل که زبان زد همه ی دنیاست .
    موفق باشید .
    دوست عزیزم اول ازت تشکر میکنم که وقت گذاشتی ولی به نظرم شما تعصبی به آیفون رای دادی چون خیلی از عللی که گفتی صحت نداره مثل: تمام اپ هاش مخصوص خودشه یا دوربینش که حرف اولو میزنه یا ...
    در اندروید هم مثل ios یا هر سیستم عامل دیگه ای باید اپ رو با ورژن مخصوص همون گوشی نصب کنی تا بهترین پرفورمنس رو داشته باشی.
    در آخر هم گفتی دو گوشی دیگه خوبن ولی کارایی آیفون رو ندارن. من دقیقا دنبال همین نکته هانم. میشه ازت خواش کنم برام توضیح بدی دقیقا کدوم کارایی آیفون رو ندارن؟ باز هم از تو و بقیه دوستان که کمک میکنن ممنونم.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیزم اول ازت تشکر میکنم که وقت گذاشتی ولی به نظرم شما تعصبی به آیفون رای دادی چون خیلی از عللی که گفتی صحت نداره مثل: تمام اپ هاش مخصوص خودشه یا دوربینش که حرف اولو میزنه یا ...
    در اندروید هم مثل ios یا هر سیستم عامل دیگه ای باید اپ رو با ورژن مخصوص همون گوشی نصب کنی تا بهترین پرفورمنس رو داشته باشی.
    در آخر هم گفتی دو گوشی دیگه خوبن ولی کارایی آیفون رو ندارن. من دقیقا دنبال همین نکته هانم. میشه ازت خواش کنم برام توضیح بدی دقیقا کدوم کارایی آیفون رو ندارن؟ باز هم از تو و بقیه دوستان که کمک میکنن ممنونم.
    شما اینطور که معلومه ذهنیتت بیشتر روی Android سوق داره.

پیشنهاد میکنم در صورت امکان اگه شده با گوشی های مذکور کار کنید حتی شده برای 5 دقیقه . مزان تفاوت و کیفیت رو چشم شما تعیین میکنه و همیشه در اکثر نظر سنجی ها ما نظر منطقی نداریم .

شما ذکر کردی کدوم بهتره در صورتی که دیگه این سوال در خیلی از موارد صدق نمیکنه , شما باید نوع کارکرد رو مشخص کنی تا ببینیم اون پلاتفرم نیاز شمارو برآورده میکنه یا نه .

از نظر بنده 4S رقیب نداره ولی خب این نظر منه و بنده هم دلایل خودم رو دارم و بقیه اینطوری فکر نمیکنن !

شما نیازتون رو مشخص کنید سهولت انتخاب بالاتر میره

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جناب یک سوال؟
    من حرف شما رو قبول دارم که نوت P/P خوبی نداره! پس شما لطف کنید یک گوشی دیگه معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:

نمایشگر بالای 5 اینچ داشته باشه!
    نمایشگرش SUPER AMOLED HD باشه!
    فیلمبرداری FULL HD داشته باشه!دوربین 8 مگاپیکسل با کیفیت حداقل برابر نوت! فلاشی با قدرت حداقل برابر نوت!
    سیستم موقیت یاب GLONAS رو ساپورت کنه!
    پردازنده 2 هسته ای ARM CORTEX A9 1.4 GHz + چیپ گرافیک چهار هسته ای ARM MALI400 MP4 +یک گیگ رم داشته باشه! یا قویتر ...
    و...

پس از سری بعد لطف کنید نظر منطقی تری بدید!
    نوت در این رده، تنها گزینه منطقی هست!
    ببخشید شما الان مشخصات نوت رو دادید ؟؟؟

خواهش میکنم . من تعصبی عرض نکردم ، تمامی اپ های آیفون فقط برای آیفون طراحی شدن و روی هیچ گوشی دیگه ایی قابل نصب نیستند ، مطمئن باشید .
    من با نوت و اس 2 و لومیا هم عکس گرفتم هم فیلم ، فیلمبرداری توی نوت و اس 2 کاملا فریم ضبط و پخش میشه ، لومیا که اوت هست . اچ تی سی رو نمیدونم . شما از عبور ماشین ها از خیابان فیلم بگیرید متوجه میشید .
    من یک نمونه از کارایی آیفون رو میگم . برنامه iMovei یکی از قویترین برنامه ها برای ادیت ویدیوهاتون هست ، یعنی شما میتونید با چند حرکت ساده یک فیلم ساخته خودتون رو طوری منتاژ کنید که باور کردنی نباشه . بدون هیچ گیر و ایرادی فیلمتون رو فول اچ دی تحویل میگیرید ، حتی تا 15 گیگ بدون مشکل رند میکنه . این در حالیه که آندروید ابدا همچین برنامه و کارایی رو نداره و یک برنامه استادیو دیدم روی اس 2 که در مقابل آیفون واقعا خنده آوره ، اونم یه فیلم 500 مگی رو خواست رند که 10 بار کرش کرد .
    این فقط یک نمونه کارایی آیفون بود دوست من .
    البته شاید از نظر شما من تعصبی نظر بدم چون از نسل اول تا الان آیفون دستم بوده ( بیش از 4 سال ) ولی به قولی :
    شنیدن کی بود مانند دیدن ...

14. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ببخشید شما الان مشخصات نوت رو دادید ؟؟؟
    بنظر شما مشخصات NOTE چی هست؟ شاید من بلد نیستم!

مرد حسابی، تو نمایشگر 3.5 اینچی که HD هم نیست، فیلم FULL HD میخوای نگاه کنی؟ رزولیشن 66% کمتر از note و one x داره!

اجازه بدید کمی هم من از بدی های ایفون بگم!
    کلا مموری نمیخوره!
    با بلوتوثش فقط میتونید به ایفون های دیگه فایل ارسال و دریافت کنید!(حالا حتما میای میگی میشه این محدودیت رو با فلان روش حذف کرد! اگه میخوای حذف کنی، چرا ایفون خریدی؟)
    پردازندش 2 هسته ای 1Ghz از نوع ARM CORTEX A9 هست!(در مقابل پردازنده دو هسته ای 1.4Ghz و چهار هسته ای 1.5Ghz با معماری برابر یعنی ARM CORTEX A9)
    حالا لابد میخوای بگی ios فلانه و خیلی بهینه هست و از سخت افزار ،بهتر استفاده میکنه و ...
    بی خیال! هر دو سیستم عامل ios و android با هسته لینوکس کار میکنند و در ساختار کلی برابر هستند!
    رم 4s هم که بماند نصف رم note و one x هست!

ایفون در 3 سال پیش بی رقیب بود! ولی حالا هیچ حرفی برای گفتن نداره!

16. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •