تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: لپ تاپ تا 1400 واسه مصارف عادی

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض لپ تاپ تا 1400 واسه مصارف عادی

درود دوستان من خواهرم میخواد لپ تاپ بخره کاره خاصی هم نمیخواد باهاش بکنه (اما چون میگن لپ تاپ دیگه قابل ارتقا نیس؟!) میخوایم دیگه یه چیز خوب برداریم من رفتم چنجا سر زدم بهم ایسر ns11-511 رو پیشنهاد کردن. حالا ممنون میشم شماهم یه راهنمایی کنید که چی بگیرم بهتره.(اهل بازی نیستن ولی خب میخوام از لحاظ مالتی مدیا و صدا چیزی کم نداشته باشه) با تشکر

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

برای مالتی مدیا تو این رده بهتر از لنوو Z570 نمیتونی پیدا کنی . تنوع رنگ هم داره
    ci5 2450 ram4 hard 750 vga GT540 با 2 سال گارانتی سازگار ارقام+ کیف+موس+ آنتی ویروس رایگان حدود 1350
    اون مدل ایسری که خودتون گفتین اصلا وجود خارجی نداره !!!!!!!!!!!
    اگر هم 14 اینچ میخواهید مدل Z470 هست، با حدود همان قیمت و همان شرایط فروش

3. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای مالتی مدیا تو این رده بهتر از لنوو Z570 نمیتونی پیدا کنی . تنوع رنگ هم داره
    ci5 2450 ram4 hard 750 vga GT540 با 2 سال گارانتی سازگار ارقام+ کیف+موس+ آنتی ویروس رایگان حدود 1350
    اون مدل ایسری که خودتون گفتین اصلا وجود خارجی نداره !!!!!!!!!!!
    اگر هم 14 اینچ میخواهید مدل Z470 هست، با حدود همان قیمت و همان شرایط فروش
    لنوو برند خوبی هست؟!
    اگه از اچ پی یا ایسر و ایسوس پیشنهاد کنید بهتره
    مالتی مدیا واسم مهمه اما ملاک اصلی خریدم نیس
    این مدلیه که داخل لیست قیمتی که بهم داده نوشته! نشونمم داد! از سری packard bell هستش!حالا نمیدونم!
    اینم لینکی که تونستم گیر بیارم ازش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم پیشنهاد دیگه ای هم کنید
    Last edited by unknown47; 04-06-2012 at 12:57.

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

پیشنهاد دیگه به غیر از لنوو میتونه Asus A53sv باشه ( هر رنگی هم دلت بخواد داره)
    البته سری K ایسوس هم هست، که به نظر من A بهتره(نظر شخصی بود) میتونین خودتون این مدلا رو باهم مقایسه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهترینا تا این رنج قیمت همینان!

6. 2 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

لنوو برند خوبی هست؟!
    اگه از اچ پی یا ایسر و ایسوس پیشنهاد کنید بهتره
    مالتی مدیا واسم مهمه اما ملاک اصلی خریدم نیس
    این مدلیه که داخل لیست قیمتی که بهم داده نوشته! نشونمم داد! از سری packard bell هستش!حالا نمیدونم!
    اینم لینکی که تونستم گیر بیارم ازش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز متوتجه منظورتون که پیشنهاد دیگه ای هم بکنید نمیشم. خب این بهترینه. پیشنهاد بعدیم یعنی از این بدتره! شما همینو میخواهید؟
    پکارد بل رو اصلا بیخیال شو اصلا جاافتاده نیست.
    من به برند کاری ندارم هر برندی مدلهای موفق و ناموفقی داره که هر کدومش ممکنه در رنج قیمتهای متفاوتی وکاربردهای متفاوتی رو در بربگیره.
    اما در کل لنوو از لحاظ کیفیت ساخت اگه حرف اول رو نزنه جز 2-3 تای اوله، کلا در بازار برند لنوو به برند کارکن معروفه.
    لنوو زد 570 هم جز سری آیدیپد هست و برای کارهای خانگی مناسبه، یعنی تمام ملاکهای خرید رو در برمیگیره.
    اسپیکرهای باکیفیت و بلند، کیبورد عالی، بدنه مستحکم، صفحه نمایش باکیفیت، کیفیت ساخت بالا، ظاهر شیک و رنگ بندی، در ضمن 2 سال گارانتی سازگار ارقام مهر تاییدی میتونه براش باشه.
    از برندهای دیگه...
    اچ پی چیز دندون گردی نداره تو این رده، سری DV6 هستش که از لحاظ مالتی مدیایی واقعا قویه اما نداشتن گارانتی و وزن بالای 2900 گرمی میتونه بعدا شما رو پشیمون کنه
    ایسوز A53sv که در ادامه با زد570 مقایسه میکنم
    دل> 5110 که ضعیتفرین لبتاب بازار از لحاظ کیفیت ساخت هست و در هیچ زمینه ای قابل رقابت نیست
    ایسر5755> کمی قیمتش از زد570 ارزانتره ودر کل لبتاب خوبیه اما در کل در تمام زمینه ها نسبت به زد570 عقبتره. مثل صدا، کیفیت صفحه، کیبورد، زیبایی، استحکام و ... اما از لحاظ کیفیت ساخت داخلی خوبه و گارانتی خوبی داره
    در ضمن دیگه از سن و سال ما گذشته روی برند خاصی تعصب کورکورانه داشته باشیم و اصلا وقتش رو هم خداییش نداریم، فروشنده هم نیستم که جنس خودمو به شما بفروشم و اصلا نمی شناسم. چیزی که میگم از روی خیرخواهی و مصلحته اگه قبول ندارین گزینه های دیگری هم برای شما گذاشتم...

پیشنهاد دیگه به غیر از لنوو میتونه Asus A53sv باشه ( هر رنگی هم دلت بخواد داره)
    البته سری K ایسوس هم هست، که به نظر من A بهتره(نظر شخصی بود) میتونین خودتون این مدلا رو باهم مقایسه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهترینا تا این رنج قیمت همینان!
    بنظرم A53sv و کلا سری K و A ایسوز قابل رقابت با آی دیپد نیست.(در کل منظورم هست)
    مهم تفاوتش با زد570 که مثال زدم میتونه کیفیت پایینتر اسپیکرها، صفحه نمایش و کیبورد باشه. در کل از لحاظ مالتی مدیایی نسبت به زد570 عقبتره.
    Last edited by zimka_14162; 04-06-2012 at 13:36.

8. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی دوست عزیز از راهنماییتون
    اولین لپ تاپی هستش که میخوایم برداریم زیاد اطلاعاتی راجه بهش ندارم!جسارتم نکرم دوست عزیز
    من نظر خودم روی 3تا برند ایسر-اچ پی-و ایسوس بود (آخه گفتم که واسه خواهرمه باید ببینم لنوو رو میخواد یانه*چشم هم چشمی دخترا*)
    بعد این که میگن لپ تاپ دیگه قابل ارتقا نیست درسته؟
    بعد گفتین ایسر ساخت داخلی و خوبه؟!؟!؟!؟!
    توی لیست قیمتی هم که به من داده همین مدل لنوو 4تا مدل داره که از 1520 هست تا 1800!!
    Last edited by unknown47; 04-06-2012 at 17:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای مالتی مدیا تو این رده بهتر از لنوو Z570 نمیتونی پیدا کنی . تنوع رنگ هم دارهci5 2450 ram4 hard 750 vga GT540 با 2 سال گارانتی سازگار ارقام+ کیف+موس+ آنتی ویروس رایگان حدود 1350اون مدل ایسری که خودتون گفتین اصلا وجود خارجی نداره !!!!!!!!!!!اگر هم 14 اینچ میخواهید مدل Z470 هست، با حدود همان قیمت و همان شرایط فروش
    عذر میخوام که اینجا مینویسم اما تو قسمت لپ تاپ های حرفه ای تاپیک زدم اما کسی جواب نداد.میخوام بپرسم که شما خودتون این لپ تاپ رو دارین. اگه آره که یه کم بیشتر در موردش توضیح میدین.z570منظورمه آخه تو هیچ جا ازش نه تعریفی هست نه ایرادی !از وقتی این مدل لنوو رودیدم تو انتخابام دچار تردید شدم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

عذر میخوام که اینجا مینویسم اما تو قسمت لپ تاپ های حرفه ای تاپیک زدم اما کسی جواب نداد.میخوام بپرسم که شما خودتون این لپ تاپ رو دارین. اگه آره که یه کم بیشتر در موردش توضیح میدین.z570منظورمه آخه تو هیچ جا ازش نه تعریفی هست نه ایرادی !از وقتی این مدل لنوو رودیدم تو انتخابام دچار تردید شدم.
    لبتاب موبایل نیست که همش عوض بشه. نه من ندارم
    لبتاب من N500 هست که سال 86 گرفتم
    چی رو توضیح بدم آخه؟
    متاسفانه ایران اینجوریه دیگه. لنوو از لحاظ کیفیت ساخت در جهان شهرت داره و حتی شما پیش تعمیراتی ها هم برید میگن لنوو خرکارترین برند بازاره
    سری زد سری لبتابهای خانگی هست که در آن به تمام فاکتورها تا حدود زیادی اهمیت قائل شدن و همچنین رنگ بندی هم داره.
    از مهمترین مزایای این مدل در مقابل همتایانش
    کیفیت ساخت بالا- اسپیکرهای خوب مخصوصا در مقایسه با سری Kایسوز- کیبورد خوب- گرافیک بالا و خدمات بعد از فروش و گارانتی خوب

مرسی دوست عزیز از راهنماییتون
    اولین لپ تاپی هستش که میخوایم برداریم زیاد اطلاعاتی راجه بهش ندارم!جسارتم نکرم دوست عزیز
    من نظر خودم روی 3تا برند ایسر-اچ پی-و ایسوس بود (آخه گفتم که واسه خواهرمه باید ببینم لنوو رو میخواد یانه*چشم هم چشمی دخترا*)
    بعد این که میگن لپ تاپ دیگه قابل ارتقا نیست درسته؟
    بعد گفتین ایسر ساخت داخلی و خوبه؟!؟!؟!؟!
    توی لیست قیمتی هم که به من داده همین مدل لنوو 4تا مدل داره که از 1520 هست تا 1800!!
    دوست عزیز از اون برندهایی که مدنظرتون هم بود چند مدل نام بردم، اما بهترین مورد رو هم پیشنهاد دادم. دیگه انتخاب با خودتونه
    من بحث فنی میکنم دیگه چشم رو هم چشمی رو کاری ندارم خداییش. اگه به کلاس گذاشتن باشه لنوو انتهای کلاسه.
    تو لبتاب رم و هارد رو میشه ارتقا داد
    من نگفتم ایسر ساخت داخله. ایسر هم لبتابهای خوبی داره اما یه عده یاوه گو و کسانی که عقلشون به چشمشونه همیشه فکر میکنن ایسر چون ارزان میزنه آشغاله

موید باشید

12. 4 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی از شما
    فقط یه چیز: قیمتی که شما گفتین 1350 من اینجا(شیراز) زیر 1500 نمیتونم گیر بیارم!
    به نظر شما این اختلاف قیمتی عادیه؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از شما
    فقط یه چیز: قیمتی که شما گفتین 1350 من اینجا(شیراز) زیر 1500 نمیتونم گیر بیارم!
    به نظر شما این اختلاف قیمتی عادیه؟؟؟؟؟؟
    نه دوست عزیز کجاش عادیه. منم 1350 گفتم حدودی گفتم ممکنه حتی کمتر و شاید ذره ای گرونتر باشه.
    شما حتی اگه از دیجی کالا به صورت اینترنتی خرید کنید 1359 باشه فکر کنم. اونا هم کیف و موس رو برمیدارن انگار.
    آشنا سراغ دارم که برای شما خرید کنه و بفرسته- به قیمت خوب و با تمام لوازم هاش-
    اما شما بگردید از همون شیراز مطمئنا کمتر هم پیدا میکنید. فقط مواظب باشید از سری قدیم که گرافیک 520 روشون بوده به شما ندن. باید 540 باشه و 2 سال گارانتی سازگار
    در ضمن آدرس نمایندگی های اصلی سازگار ارقام شیراز رو میتونید از سایت سازگار ببینید.
    Last edited by zimka_14162; 05-06-2012 at 00:07.

15. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •