تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: خرید LENOVO"Z570"یا انتخاب گزینه ی دیگر؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض خرید LENOVO"Z570"یا انتخاب گزینه ی دیگر؟؟

من میخوام نهایتا آخر خرداد ماه لپ تاپ بگیرم و بودجه ام حدود 1300-1400 هستش اما بدجوری بین مدل های متفاوت گیر کردم.اینم بگم که انتظاری که از لپ تاپ مورد نظرم دارم کیفیت ساخت و معتبر بودنش هست که در این میان این مدل Z570 لنوو بدجوری به دلم نشسته .

ولی هیچ اطلاعاتی در مورد این مدل که بیشتر کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید و مقدار تولید حرارت و چند تا چیز جزیی که یکیش نداشتن USB3 هست منو در خریدش مردد کرده.

حالا میخواستم ببینم نظر شما در مورد این مدل چیه و آیا مدل دیگری در همین حد چی پیشنهاد میکنید.

کانفیگشم اینه:CPU Intel Core i5 2450M@2.5GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 3MB L3 CacheMemory DDRIII 4GB 1333MHz (Single Channel)Hard Disk Capacity 750GB SATA 5400RPMOptical Drive Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-
    RW)Graphic Nvidia GeForce GT 540M 2GB Intel HD Graphicsدر ضمن برای من در بین گزینه های پیشنهادیتون گرافیک بالاتر در اولویت است چون میخوام بیشتر بازی های روز رو باهاش اجرا کنم
    Last edited by flower boy2; 03-06-2012 at 17:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

150 بزار رو پولت يه hp dv6 ram 6 i7 بگير

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

z570 خوبه. اگه بتونی بیشتر هزینه کنی این گرافیکش بهتره usb3 هم داره.:
    HP Pavilion dv6-6c50se Steel Grey Intel Core i7-2670M 2.2 GHz 3 MB 4 GB 500 GB 15.6" 7 HP DVD Writer AMD Radeon HD 7690M XT 2048MB Dedicated (DDR5) 2.91 Cam-BT-HDMI-Reader-USB 3.0-FP 16/450,000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

150 بزار رو پولت يه hp dv6 ram 6 i7 بگير
    نهایت بودجه م 1400 هست اگه میتونستم بیشتر هزینه کنم .میشد یه چیزی گفت

z570 خوبه. اگه بتونی بیشتر هزینه کنی این گرافیکش بهتره usb3 هم داره.:
    HP Pavilion dv6-6c50se Steel Grey Intel Core i7-2670M 2.2 GHz 3 MB 4 GB 500 GB 15.6" 7 HP DVD Writer AMD Radeon HD 7690M XT 2048MB Dedicated (DDR5) 2.91 Cam-BT-HDMI-Reader-USB 3.0-FP 16/450,000
    نمیدونم usb3ارزش 200 تومن خرج اضافی رو داره یا نه که به نظرم نداره .نظر شما چیه.
    از طرفی هم این z570 بد جوری چشمو گرفته .اما هیچ جا ازش تعریف یا انتقادی ندیدم و این منو تو خریدش مردد کرده

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دوست عزیز شما که آخر خرداد ماه قصد خرید دارین بهتره 25 خرداد تاپیک بزنی. تا اون موقع کی زندست کی مردست. بعضی مدلها تو بازار ممکنه نباشن بعضی ها شاید ارزان و گران و...
    نمیدونم usb3ارزش 200 تومن خرج اضافی رو داره یا نه که به نظرم نداره .نظر شما چیه.
    نه. هارد خودش 750 گیگ هستش. شما مگه روزانه 500 گیگ اطلاعات جابه جا میکنی که انقدر اهمیت داشته باشه.
    یه هارد 500 اکسترنال یه گوشه اتاقمون افتاده که چند ماه پیش نصفش رو پر کردیم و همینطوری داره خاک میخوره
    مهمترین معیار در خرید یک لبتاب بنظر من
    کیفیت ساخت- زیبایی و تا حدودی قیمت مناسب هست. بعد از این سه مورد شما باید به فکر معیارهاتون باشی مثلا گرافیک بالا، یا هارد یا پردازنده و ...
    یعنی شما هر لبتابی که میگیری حداقل این سه فاکتور رو باید داشته باشه که زد 570 هر سه رو داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از طرفی هم این z570 بد جوری چشمو گرفته .اما هیچ جا ازش تعریف یا انتقادی ندیدم و این منو تو خریدش مردد کرده
    به گرافیکش نگاه کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما که آخر خرداد ماه قصد خرید دارین بهتره 25 خرداد تاپیک بزنی. تا اون موقع کی زندست کی مردست. بعضی مدلها تو بازار ممکنه نباشن بعضی ها شاید ارزان و گران و...

نه. هارد خودش 750 گیگ هستش. شما مگه روزانه 500 گیگ اطلاعات جابه جا میکنی که انقدر اهمیت داشته باشه.
    یه هارد 500 اکسترنال یه گوشه اتاقمون افتاده که چند ماه پیش نصفش رو پر کردیم و همینطوری داره خاک میخوره
    مهمترین معیار در خرید یک لبتاب بنظر من
    کیفیت ساخت- زیبایی و تا حدودی قیمت مناسب هست. بعد از این سه مورد شما باید به فکر معیارهاتون باشی مثلا گرافیک بالا، یا هارد یا پردازنده و ...
    یعنی شما هر لبتابی که میگیری حداقل این سه فاکتور رو باید داشته باشه که زد 570 هر سه رو داره
    باید حق بدین که بین این همه مدل و برند از 2-3هفته قبل به فکر بودن کار اشتباهی نباشه

خوب منم به خاطر کیفیت ساخت لنوو هست که میگم و درمورد usb3به نظرم آینده نگر باید بود چون حداقل باید 5-6 سال با این لپ تاپ کار کنم .حالا نمیدونم بین مدل های موجود لنوو در ایران مدلی هست که گرافیک بالاتر و usb3 هم جزوش باشه؟من که پیدا نکردم!
    اگه هم چین موردی باشه شاید بتونم بیشتر م هزینه کنم
    Last edited by flower boy2; 06-06-2012 at 11:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دیگه کسی نیست به ما کمک کنه!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با این قیمتی که در نظر دارید بهترین انتخاب رو کردید. این 2 مدل رو هم می تونی ببینی
    HP ProBook 4530s-G
    Samsung 300V5A S08

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امروز رفتم و از نزدیک HP dv6-6c45seرو دیدم و یه جواریی به دلم نشست .مخصوصا کارت گرافیک قدرتمندRadeon HD 7690M XTو پورت USB3و کیفیت ساخت ظاهری.اما یه چیزایی نگرانم کرد اونم اینکه آیا گرافیک های AMD به خوبی nvidiaهستش یا نه؟و چیزی هم هست که زیاد شنیدم میگفتن اچ پی گارانتی درست و حسابی نداره و آیا واقعا اینطوریه؟؟ودر نهایت وزن سنگین این لپ تاپ هست که نزدیک3 کیلو وزنش هست!حالا اگه لطف کنید و به من بگین آیا با این شرایط خرید اچ پی رو صلاح میدونید یا لنووz570?

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •