یه مطلبی تو این سایته خوندم نظرمو داره عوض میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مطلبی تو این سایته خوندم نظرمو داره عوض میکنه:
آیفون از لحاظ کیفیت و پشتیبانی نرم افزار همیشه بهترین بوده
ولی همیشه نتونسته تو سخت افزار اول باشه البته پیشرفت چشم گیری که تکنولوژی داره هیچ برندی نمیتونه بیشتر از یک سال تو سخت افزار اول باشه
نمونش همین galaxy s 3 که رقیب جدی اون Iphone 5 هست و ممکنه که 3 ماه دیگه معرفی بشه و اگه از پردازنده های A-15 استفاده کنه همه ی رقیباش رو میخوابونه سر جاش
ولی در کل آیفون یه گوشی عالی هست
در یک جمله کوتاه !
بدون شک !
نه اصلا بهترین گوشی نیست !
مثلا من که هم ایفون 4 داشتم هم گالکسی S به نظرم گالکسی S از آیفون 4 بهتر بود ! حالا گوشی های جدید بماند دیگه ...
Last edited by MOHAMMAD2010; 03-06-2012 at 20:33.
خیر
البته این بحث کمی تخصصی هست و باید در موردش بحث بشه ولی چون حس بحث ندارم همون کلمه بالا
در واقع بهترینی وجود نداره(به اون معنای عام) !
بهترین رو انتظارات شما از دیوایستون معین میکنه!
من نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بالا رو تأیید میکنم.ضمناً همینقدر راجع به آیفون بگم اگه کسی فقط برای پز و نمایش و مکالمات ساده میخواد توی ایران ازش استفاده کنه شاید با صرفاً پرداخت پول و خریدنش به منظور و هدف خودش برسه.
ولی اگه کسی بازم تأکید میکنم مخصوصاً توی ایران میخواد بعنوان یک گوشی هوشمند با آیفون برخورد کنه یا باید مصیبتهای بیشمارش رو بجون بخره و یا اینکه قیدش رو بزنه و با کلی ضرر ردش کنه بره. و بره سراغ یه گوشی اندرویدی یا سیمبینی.
هر کی با من مخالفه چه از روی تعصب اپلی و یا چه از روی نظر غیرجانبدارانه میتونه اول بیاد این تاپیک زیر و بعد از مطالعه ی دقیقش اگه بازم حرفی داشت بعد همونجا نظراتش رو بگه.
Last edited by George Bush; 03-06-2012 at 22:04.
اگه میخوای پز بدی باهاش آره با کلاسه
اگه میخوای از گوشی هوشمند لذت ببری دردسرهای ios را بذار کنار و برو سراغ آندروید
من این مقاله رو خوندم، به نظرم از دریچه جدیدی به این موضوع نگاه کرده و این بار بحث بهتر و بدتر بودن سخت افزار و سیستم عامل نیست! شاید این بحث رو در همون تاپیک خود سایتش ادامه بدیم که نویسنده اون هم بتونه جواب بده و از نظراتش دفاع کنه بهتر باشه! البته نظر شخصی خودم اینه ها! در کل هم با نویسندش موافقم
منم با نظر دوستان موافقم من الان ٤ ماهي هست 4s گرفتم ولي اونقدري كه ازش تعريف ميشه شاخ نيست نسبت به قيمتش نميارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)