تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: ساختن مجدد دیسک های ریکاوری در HP DV3 2165ee

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ساختن مجدد دیسک های ریکاوری در HP DV3 2165ee

با سلام.دوستان ویندوز اصلی لپتاپ من ویستا بود و من همون اول دیسکهای ریکاوری رو ساختم.بعد ویدوز رو عوض کردم و سون نصب کردم.الان دیسکهای ریکاوری من گم شدن و میخوام دوباره درست کنمشون.با توجه به اینکه درایو ریکاوری هارد خودم رو دست نزدم و هنوز سر جاش هست آیا میتونم دوباره اون دیسک ها رو بسازم؟؟اگه امکان پذیر هست لطفا روشش رو بهم بگین.
    تازه دیروز فهمیدم که وب کم لپتاپم رو ویندوز سون نمیشناسه و ظاهرا این مشکل تو خیلی از لپتاپ های HP وجود داره.راهی هست که بدون برگشتن به ویستا اونو نصب کنم؟؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام اگه درایو ریکاوریت رو داری که دیگه نیازی به دیسک ساختن نیست فقط یه برنامه ریکاوری رو نصب کن بعد درایوی که ازش بک آپ دارین رو ریکاوری کنین من که خودم از acronis استفاده میکنم در این برنامه بعد از انتخاب فایل بک آپ سیستم ریست شده و بعد از ریست برنامه اوتوماتیک بوت میشه و به ریکاوری ادامه میده
    این هم لینک دانلود برنامه وب کم hp :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببینید دوسته عزیز اصلا جای نگرانی نیست و شرکت ویندوز کامل رو روی یه درایو مخفی روی هارد شما قرار داده
    شما تنها کاری که باید بکنی اینه که برنامه paragon partition رو دانلود و نصب کن و یه درایو که حجمی حدود 8 تا 20 گیگی داره رو ریکاوری کن و اطلاعات ریکاوری شده رو روی هارد یا دیسک بریز و برنامشو اجرا کن و سیستم خود به خود ریست میشه و شما وارد منوی ریکاوری میشید

5. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببینید دوسته عزیز اصلا جای نگرانی نیست و شرکت ویندوز کامل رو روی یه درایو مخفی روی هارد شما قرار داده
    شما تنها کاری که باید بکنی اینه که برنامه paragon partition رو دانلود و نصب کن و یه درایو که حجمی حدود 8 تا 20 گیگی داره رو ریکاوری کن و اطلاعات ریکاوری شده رو روی هارد یا دیسک بریز و برنامشو اجرا کن و سیستم خود به خود ریست میشه و شما وارد منوی ریکاوری میشید
    سلام.ممنون.درایو ریکاوری من visible هست و توی my computer یه درایو به اسم ریکاوری دارم.با این حال باید اون درایو رو ریکاوری کنم با پاراگون؟؟؟
    راستی کپی کردن اون ریکاوری ها روی دیسک رو بیشتر توضیح میدین؟فکر نکنم شبیه رایت معمولی DVD باشه
    اینم یه عکس از محتویات درایو ریکاوری من
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alisoofi; 03-06-2012 at 10:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نیازی به رایت کردنش نیست
    شما میتونی فایل اجرایی رو از پوشه recovery یا پوشه های دیگه پیدا و اجرا کنیو خودش وارد منوی ریکاوری میشه و کارارو انجام میده
    البته شما میتونید :
    اگه هارد یا فلشی که حجم مناسب برای کپی کردنشو داشته باشه کل دیتا هارو روی اون بریزید به این ترتین که ctrl+A رو بگیرید تا همه چیر انتخاب بشه بعد کپی و توی فلش یا هاردتون پیست کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

و بعدش عملیات رو از روی همون هارد یا فلش انجام بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •