CPU:AMD PHENOM II 1075T X6
VGA:MSI 6870 HAWK
RAM:4*2GIG
HARD:500
M>B:MSI 870_G45
CPU:AMD PHENOM II 1075T X6
VGA:MSI 6870 HAWK
RAM:4*2GIG
HARD:500
M>B:MSI 870_G45
175w CPU
70-90w M.B
Ram 4*10w
10-25w Hard
other 80w
-------------------
power 435 GREEN
OR
poer 380 GREEN
pp
vga hesab nakardi (msi 6870 hawk) yedone green 530 daram mishe azash estefade konam?
age nemishe az power 530 estefade konam ye modele khob baraye in system behem moarefi kon?
چیشد کسی نبود جواب مارو بده؟
مصرف سیستم شما حدود 450 وات میباشد.....
پاور 530 وات خودتون کاملا مناسبه و کفایت میکنه....
پاور 530 وات شما چه مارکی میباشد؟؟؟؟؟؟
آیا ریل هست؟؟؟
مدل پاور خودم GREEN GP530AB هست.
فقط کارت گرافیکم 225 وات برق لازم داره.
پاور های گرین ... توان تقریبا واقعی دارن و پاور 530 وات شما کاملا مناسبه....
توان سیستم شما طبق محاسبه گر توان مصرفی پاور در سایت کولر مستر محاسبه شده.....اونم به صورت استاندارد:در حالت Advance هم مصرف شما از 500 وات تجاوز نمیکنه...یعنی با محاسبه ی جزییات کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
225 واتــــــــــــــــــــــ ـ!!!!!توان مصرفی گرافیک 6870 حدود 175 وات اونم در حالت لود میباشد....
شما میزان مصرف گرافیکتون رو میتونید در داخل خود سایت گرین مشاهده کنید....
اینم یه سایت دیگه برای محاسبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(این یه سایت معتبر اورکلاک و بنچمارکینگ است.....شما در حالت ADVANCE اونم با بیشترین ریز قطعات مصرفتون از 500 وات تجاوز نمیکنه و خود سایت گفته حداقل میتونید از یه پاور 480 وات در این حالت استفاده کنید)(من سخت ترین شرایط رو امتحان کردم یعنی با هر نوع قطعه ای که شما بعدا خواستید روی سیستم اضافه کنید مثل کپچر و کارت PCI اضافه و استفاده ی 10 یو اس بی همزمان و استفاده از سی پی یو کولر و.... و با سایت کولر مستر همخوانی داره)
دقت هم داشته باشید که خود این سایت ها 34 وات به عنوان حالت پیش فرض در نظر میگیرن تا پاوری که شما انتخاب میکنید از ( در حد مرز بودن ) فاصله بگیره و تحت فشار نباشه...یعنی پایه 34 وات ثابته و هر قطعه ای که شما اضافه کنید توان اصلی محسوب میشه و به اون 34 تا اضافه میشه... که حالا ما خودمون هم حدود30 وات اضافه تر در نظر میگیریم که دیگه خیالمون راحت بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)