تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: کم دقتی در حین مطالعه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

13 کم دقتی در حین مطالعه

سلام به دوستان گل

من چند وقتی هست که احساس میکردم کم حافظه شدم و حسابی اعصاب نداشتم و ترم پیش که نشستم به قول بچه ها خرخونی کردن و هر کتابی را دو بار خواندن و امید به معدل 17 و اوردن معدل 14.73 و استرس و اضطراب از این ترم که باعث شد باز بخوونم و زیر مطالب مهم خط بکشم و فعلا متوجه شدم کم دقت هستم در موقع مطالعه و متنی را که میخونم نمیدونم چرا زود فراموشم میشه و حالت زده شدن از درس بهم دست داده اخه بیایم بخونیم و بعد نمره ای که میگیریم نشه ، واقعا ادم از درس سیر میشه ، حالا دوستان کسی نیست شیوه ای که خودش استفاده میکنه برای کاهش دادن کم دقتی را به ما هم بگه تا استفاده بکنیم ؟؟؟

چون وقت امتحانات داره شروع میشه و من نمیخوام این ترم هم مثل ترم پیش بشه و کسل کننده !

موقع درس خوندن فکرم مشغوله و هرکاری میکنم باز نمیتونم جلو افکار را بگیرم و لااقل کمی کاهشش بدم !

اگر جواب دادید و عالی بود استقبال میکنم و اگر نشد باید برم پیش یک مشاوره و ببینم اشکال کار از کجاست.

رفیق دارم شب امتحان میخونه از منی که چند روز قبل امتحان کتاب را قورت میدم نمرش بالاتره !

خلاصه اگر کسی میتونه کمک کنه ، ممنونش میشم

این مشکل شاید بسیاری از دوستان را هم شامل بشه !

مخلصیم
    Last edited by Karkas20; 02-06-2012 at 11:18.

2. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رفیق دارم شب امتحان میخونه از منی که چند روز قبل امتحان کتاب را قورت میدم نمرش بالاتره !
    مطمئن نباش
    خالی بندی زیاد میکنن و میگن شب امتحان میخونیم.
    تنها راه حلش مرور مطالب و حل مسائل متنوع است.
    از کتاب های دیگه استفاده کن و زیاد تمرین حل کن تا مسائل امتحان برات آشنا بشه

4. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مطمئن نباش
    خالی بندی زیاد میکنن و میگن شب امتحان میخونیم.
    تنها راه حلش مرور مطالب و حل مسائل متنوع است.
    از کتاب های دیگه استفاده کن و زیاد تمرین حل کن تا مسائل امتحان برات آشنا بشه
    سلام رفیق

اتفاقا من اگر چیزی را ندونم هیچوقت ذکر نمیکنم ، رفیق من شب امتحان امد پیش من و کتاب من را گرفت و رفت بخوونه ، برای همین میگم شب امتحان خونده بود و نمره اش از من بهتر شد !

درس های ما همیشون حفظیات هستند ، و ربطی به ریاضی نداره که تمرین حل بکنم یا نه

تا رفتیم دانشگاه کم دقت شدم و گرنه برای امتحانات دبیرستان شب امتحانی بودم و نمره هام کمتر از 16 نبودن ولی الان که امدیم روال را تغییر بدیم ، گویا به ما خوش نیومده

من که مطالب مرور میکنم ، پس چرا اینطوری شده !

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به دلیل اینکه پیام نور مث کلاس جبرانی میمونه ادم حس درسخوندن پیدا نمیکنه به نظرم بی خیال شو درس می خوای چکار خوش باش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

به دلیل اینکه پیام نور مث کلاس جبرانی میمونه ادم حس درسخوندن پیدا نمیکنه به نظرم بی خیال شو درس می خوای چکار خوش باش

ممنونم از این کمکت !

من که میخونم ولی نمیدونم چرا همچینی میشه !

درس خوبه ، بزار همه بگن چیز وقت تلف کنی !

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان گل

من چند وقتی هست که احساس میکردم کم حافظه شدم و حسابی اعصاب نداشتم و ترم پیش که نشستم به قول بچه ها خرخونی کردن و هر کتابی را دو بار خواندن و امید به معدل 17 و اوردن معدل 14.73 و استرس و اضطراب از این ترم که باعث شد باز بخوونم و زیر مطالب مهم خط بکشم و فعلا متوجه شدم کم دقت هستم در موقع مطالعه و متنی را که میخونم نمیدونم چرا زود فراموشم میشه و حالت زده شدن از درس بهم دست داده اخه بیایم بخونیم و بعد نمره ای که میگیریم نشه ، واقعا ادم از درس سیر میشه ، حالا دوستان کسی نیست شیوه ای که خودش استفاده میکنه برای کاهش دادن کم دقتی را به ما هم بگه تا استفاده بکنیم ؟؟؟

چون وقت امتحانات داره شروع میشه و من نمیخوام این ترم هم مثل ترم پیش بشه و کسل کننده !

موقع درس خوندن فکرم مشغوله و هرکاری میکنم باز نمیتونم جلو افکار را بگیرم و لااقل کمی کاهشش بدم !

اگر جواب دادید و عالی بود استقبال میکنم و اگر نشد باید برم پیش یک مشاوره و ببینم اشکال کار از کجاست.

خلاصه اگر کسی میتونه کمک کنه ، ممنونش میشم

این مشکل شاید بسیاری از دوستان را هم شامل بشه !

مخلصیم
    درود
    من میتونم کمکت کنم البته اگر که بخوای !
    مشکل از سبک مطالعه شماست
    من هم مدتها با این مشکل دست و پنجه نرم میکردم
    ولی بعد از اینکه پی به مشکل و راه رفع اون بردم زندگیم تحت شعاع قرار گرفت
    یکی از بهترین روشهای برای هر گونه مطالعه ( درسی و متفرقه ) یاد داشت برداری هست شما وقتی متنی رو میخونید و از اون یاد داشت برمیدارید هنگام نوشتن چشم و مغز شما در گیر میشه و باعث مرور میشه و این از پرت شدن حواس شما جلو گیری میکنه این روش کاملا اثبات شده .
    یک روش بسیار عالی که تاثیر بسیار دیگری دارد استفاده از جعبه های یاد گیری G5 هست که میتونید برای خودتون یکی بسازید و از معجزه یاد گیری اون استفاده کنید
    برای آشنایی با استفاده و ساخت جعبه لایتنر جی 5 به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
    به امید موفقیت

9. 3 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

درود
    من میتونم کمکت کنم البته اگر که بخوای !
    مشکل از سبک مطالعه شماست
    من هم مدتها با این مشکل دست و پنجه نرم میکردم
    ولی بعد از اینکه پی به مشکل و راه رفع اون بردم زندگیم تحت شعاع قرار گرفت
    یکی از بهترین روشهای برای هر گونه مطالعه ( درسی و متفرقه ) یاد داشت برداری هست شما وقتی متنی رو میخونید و از اون یاد داشت برمیدارید هنگام نوشتن چشم و مغز شما در گیر میشه و باعث مرور میشه و این از پرت شدن حواس شما جلو گیری میکنه این روش کاملا اثبات شده .
    یک روش بسیار عالی که تاثیر بسیار دیگری دارد استفاده از جعبه های یاد گیری G5 هست که میتونید برای خودتون یکی بسازید و از معجزه یاد گیری اون استفاده کنید
    برای آشنایی با استفاده و ساخت جعبه لایتنر جی 5 به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
    به امید موفقیت
    سلام داداش

اگر این دو روش را برای یادگیری استفاده بکنم ، یعنی میتونه واقعا کمکم کنه؟/

لینکی که هم زحمتش را کشیدید و گذاشتید دادا فیلتر شده از طرف پی سی ورد

از روش یاداشت بردار یچطوره ؟

جعبه لایتر را من درست متوجه نشدم
    Last edited by Karkas20; 02-06-2012 at 12:09.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم از این کمکت !

من که میخونم ولی نمیدونم چرا همچینی میشه !

درس خوبه ، بزار همه بگن چیز وقت تلف کنی !
    دقیقا اشتباه شما اینجاست که فکر میکنی درس به درد میخوره

اتفاقا فقط وقت تلف کردنه من که ندیدم کسی با درس خوندن موفق باشه شما دیدی ؟

12. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام داداش

اگر این دو روش را برای یادگیری استفاده بکنم ، یعنی میتونه واقعا کمکم کنه؟/

لینکی که هم زحمتش را کشیدید و گذاشتید دادا فیلتر شده از طرف پی سی ورد
    دوست گرامی
    من یکی از کارهای روزانم مشاوره دادن هست و خودم در طول روز ( در حال حاظر ) مطالعات زیادی میکنم حد اقل 6 ساعت در روز
    زبان میخونم
    مطالعات درسی
    سیاسی
    و ...
    من به شدت در هنگام مطالعه ضعف داشتم و موقع درس خوندن تا یک دقیقه درس میخوندم سریع غرق در رویا و افکار گذرا میشدم شاید از 1 ساعت که پای میز مطالعه بودم 2 دقیقه مطالعه مفید نداشتم !
    ولی تاکتیکهایی رو پیش گرفتم که تاثیر به سه زایی گذاشت در همه چیز من جمله مطالعاتم.
    و این تاکتیکها رو هم از بحث با دوستان و آشنایان در فرومها و جمع ها فرا گرفتم و بهشون ایمان پیدا کردم و عمل کردم . و این موجب این تغییرات شد.
    نکات دیگه ای که میتونم بهشون اشاره کنم اینه که من مطالعه رو برای خودم لذت بخش کردم به این معنی که از وسایل مطالعه دوست داشتنی و فانتزی برای خودم استفاده میکنم که این شما رو جذب میکنه و مفرح میشه مطالعه کردن.
    همیشه 4 رنگ خودکار با خودم تو کیفم و یا توی جا مدادیم سر میز همراه دارم ( خودکارهای استالیش روون و خوش رنگ با نوک .5 البته چون از نوشتنشون لذت میبرم عرض کردم )
    برای چک نویس برگه های تمیز و مرتبی رو انتخاب میکنم
    و تمام اون جیزی رو که میخونم مینویسم ( نه برای اینکه دوباره مطالعشون کنم بلکه به دلیلی کهدر پست قبل توضیح دادم )

14. 4 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا اشتباه شما اینجاست که فکر میکنی درس به درد میخوره

اتفاقا فقط وقت تلف کردنه من که ندیدم کسی با درس خوندن موفق باشه شما دیدی ؟

تو هم گیر دادی به درس !!!!

ولی دیدم ، نمونش پسر عمو ها و عمه بنده و همینطور پدرم و خیلی هایی که میشناسم

16. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •