تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: لپ تاپ یا پی سی مسئله این است!!!

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض لپ تاپ یا پی سی مسئله این است!!!

سلام
    راستش دو دلم بین خرید لپ تاب یا خرید سیستم
    البته خودم دوست دارم لب تاب بگیرم چون امکان حمل و نقل داره
    اما خوب با این پول یه سیستم بهتر میشه جم کرد .
    بنظرتون با 1.5بهتره کدوم رو بگیرم
    کارم بیشتر کار با نرم افزارهای فتوشاپ و ... اما مثل بقیه دوستان از گیم جا نمیمونم
    اگر نظرتون لپ تاب بود مدل هم معرفی کنید عالی میشه
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    Last edited by Meysam Raz; 02-06-2012 at 09:15.

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

ببین سوالت شما یه سوال کاملا فلسفیه هرکی از دید خودش خوبی و بدی این وسیله رو می بینه که واسه دیگری اهمیتی نداره بعد خودتون اگه حساب کننین می بینین بین قطات لب تاب با قطعات تو بازار اختلاف زیادی نی
    تازه باید اوننجا دنبال هفت هشت قطعه بگردین بعد خودتون جمعش کنی که بصرفه ازین حرفا.....

3. این کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

انتخاب با خودته من هم چند ماه پیش همین مشکلات رو داشتم ولی در نهایت لپ تاپ گرفتم:

مدل پیشنهادی من هم acer 5755g هستش که تاپیکش رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی مشاهده کنی.

و در صورت افزایش 200 هزار تومنی بودجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

5. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

پی سی قویتر اما لبتاب پایدارتره. در حالت عادی سرعت لبتاب با پی سی تفاوتی نداره و فقط درکارهای سنگین تفاوتشون نشان داده میشه!
    یکی از دوستام با این فرض که با پول یکسان پی سی قویتره با من صحبت میکرد. در جوابش گفتم اولا این مقایسه عادلانه نیست و ثانیا همین قابلیت حمل و نقل لبتاب 2 میلیون تومان ارزش داره، به تنهایی!
    تو خونه یه سیستم خیلی قوی داریم اما من با لبتاب N500 که پردازنده ضعیف t3400 داره خیلی راحت ترم!
    بهرحال تا حدود 1500 میتونید انتخابهای بسیار خوبی داشته باشی
    lenovo Z570: ci5 2450- ram4- hard 750- gt540 با گارانتی 2 سال سازگار+کیف+موس+ آنتی ویروس نود ارجینال حدود 1300 تا 1350
    lenovo z570: ci7- 6- 750 GT540 با همان شرایط فروش فوق حدود 1600 شاید هم کمتر
    ایسر 5755 لبتاب خوبیه و قیمت خوبی هم داره اما به چند دلیل سری Z لنوو رو انتخاب بهتری میدونم
    زیبایی، بدنه مستحکم تر، کیبورد بهتر، سیستم صوتی قویتر، صفحه نمایش بهتر کفه ترازو رو به سمت Zseries سنگین تر میکنه.
    Last edited by zimka_14162; 02-06-2012 at 10:10.

7. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اما خوب با این پول یه سیستم بهتر میشه جم کرد .
    بهتر !!! چقدر بهتر؟؟؟ الان با 5سال پیش قابل مقایسه نیست چون لپتاپ ها به تولید انبوه رسیدن قیمتاشون منطقی شدن و خریدشون به صرفه.
    با پول یک لپتاپ اگه یک pc ببندی حداکثر 25 الی 30 درصد از لپتاپ قوی تره. ولی بعضیها فکر میکنن 50 درصد قویتره ای اشتباه است. میتونم با benchmark ها ثابت کنم.

9. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دویته عزیز من با توج به تجربه خودم در زمینه سیستم های خونگی و همینطور لپ تاپ بهتون پیشنهاد میکنم که :
    pc بگیرید
    با این بودجه شما میتونید یه سیستم LGA-1155 ببندید که سیستمی به روز هستش و برای کار های گرافیکی و محاسباتی و همینطور برای بازی هم مناسب هستش و یک مزیتی که سیستم خونگی نسبت به لپ تاپ داره امکان اورکلاک هستش

11. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یک نکته در مورد لپتاپها:
    در لپتاپها قطعات از هماهنگی خیلی خوبی برخوردارند یعنی کارخونه هنگام کنارهم گذاشتن cpu و گرافیک و مادربورد و ... جوری عمل میکنه تا حداکثر کارایی رو داشته باشن.
    یک مزیتی که سیستم خونگی نسبت به لپ تاپ داره امکان اورکلاک هستش
    لپتاپ هم امکان اور دارن. اصلا نرم افزار مخصوص دارن

13. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

خوب پی سی بگیرم نیازی به هارد ندارم و از طرفی دانشجو هستم و بیشتر اوقات منزل
    قیمت ها رو دیدم به قول فرشید میتونم یه سیستم قوی جم کنم که از لحاظ کارایی خداییش از لپ تاب سره
    با یه پی سی قوی کار کنم پول یه لب تاب خیلی قوی رو ازش در میارم .
    هرچند خیلی انتخاب سختیه اما مجبورم علی رغم میل باطنیم سیستم خونگی بگیرم .
    اما از دوستان ممنونم تعریفاتون باعث شد بیشتر برای کار با سیستم تشویق بشم .میدونم یه لپ تاپ 1.5 به دل خودتونم نمیچسبه .
    بازم ممنون

15. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یک نکته در مورد لپتاپها:
    در لپتاپها قطعات از هماهنگی خیلی خوبی برخوردارند یعنی کارخونه هنگام کنارهم گذاشتن cpu و گرافیک و مادربورد و ... جوری عمل میکنه تا حداکثر کارایی رو داشته باشن.

لپتاپ هم امکان اور دارن. اصلا نرم افزار مخصوص دارن
    overclock برای pc رو نباید با over برای لپ تاپ مقایسه کنید
    تو همون لپ تاپ شما برای برخورداری از پرفورمنس بالاتر مجبور هستید که از آداپتور استفاده کنید
    در مورد هماهنگی هم باید بگم که این نا هماهنگ بودن در حدی نیست که بخواد تاثیر چندانی بزاره یا اینکه :
    حداقلش روی کار ایشون اون تاثیری که باید بزاره رو نمیزاره

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر من هم اگه حمل و نقل براتون مهم نیست سه سیستم خوب خونگی بهتره واستون.هم به صرفه تره هم قویتر.البته قویتر به نظر من بیشترش می تونه به بازی و اینا بر گرده.وگرنه واسه کارهای محاسباتی و حتی نرم افزراهای گرافیکی در حد معمولی دسکتاپ و لپتاپ تفاوت زیادی ندارن و همون لپتاپ هم از سر این کارها زیاده
    دیگه هم اینه که لپتاپ یه وسیله ایه که هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد براش.من الان سیستم 8-9 سال پیشم هنوز کار می کنه.ولی یهو داری با لپتاپ کار می کنی یه لیوان آب می ریزه روش حالا بیا درستش کن!یا ممکنه ضربه بخوره و ... .تازه دسکتاپ معمولا مشکلات کمتری پیش مباره تا لپتاپ.ولی اگه دانشجویی شاید بعدا بخوای حمل و نقل هم داشته باشی.به این هم فکر کن

18. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •