تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: کشف راز یک فایل عجیب!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کشف راز یک فایل عجیب!

سلام

سلام به همه

من یه فایل بدون پسوند با حجم 123 مگا بایت دارم. میخاستم بدونم چطوری میتونم بفهمم پسوندش چیه. خودم چند تا پسوند مثل mpg یا zip یا rar را امتحان کردم ولی باز نشد. میخاستم بدونم کلا روش درستش چیه و چطوری میشه فهمید.
    ببخشید که متن به جذابی تیتر نبود. ولی انصافا دروغ هم نبود
    مرسی

ناظر محترم:
    من تو تاپیک "سوالم را کجا بپرسم" اول سوالم رو مطرح کردم گفتن اینجا بپرس. اگر جای دیگه باید میپرسیدم زحمت انتقالش با خودتون . مرسی"

داره خودمونی میشه bane_soheil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از نرم افزار filealyzer استفاده کن، بهت می گه که فرمت فایل چی یه

3. این کاربر از bane_soheil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلامسلام به همهمن یه فایل بدون پسوند با حجم 123 مگا بایت دارم. میخاستم بدونم چطوری میتونم بفهمم پسوندش چیه. خودم چند تا پسوند مثل mpg یا zip یا rar را امتحان کردم ولی باز نشد. میخاستم بدونم کلا روش درستش چیه و چطوری میشه فهمید.‏
    مطمئنید‎ ‎که اون فایل ،یه فایل حقیقیه!ممکنه یه فایل کاذب باشه که فقط حجم اشغال میکنهاز همینها که مثلا با دستور ‏cmd‏ ایجاد میشه که حجم درایو فلش فول بشه،تا امکان ورود هیچ فایل جدیدی از جمله ویروس به فلش وجود نداشته باشه‎ ‎

5. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنید‎ ‎که اون فایل ،یه فایل حقیقیه!ممکنه یه فایل کاذب باشه که فقط حجم اشغال میکنهاز همینها که مثلا با دستور ‏cmd‏ ایجاد میشه که حجم درایو فلش فول بشه،تا امکان ورود هیچ فایل جدیدی از جمله ویروس به فلش وجود نداشته باشه‎ ‎
    راستش وقتی نمیدونی یه فایلی چیه نمیتونی قضاوت کنیکه حقیقیه یا نه. ولی خب قاعدتا من که فایل الکی نساختم از جای دیگم نمیتونستهب یاد پس لابد حقیقیه دیگه

از نرم افزار filealyzer استفاده کن، بهت می گه که فرمت فایل چی یه
    اسم این نرم افزار رو نشنیده بودم. مرسی از راهنمائیتون. امیدوارم برای دانلود وجود داشته باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با نرم افزارهای hexa editor فایل رو باز کن. همون چند حرف اول پسوند فایلو می نویسه.

8. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نرم افزارهای hexa editor فایل رو باز کن. همون چند حرف اول پسوند فایلو می نویسه.

مرسی امید جان
    باید یکی از این دو تا نرم اافزار رو گیر بیارم. کلا عجیبه که راه راحت تری وجود نداره!

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.

حالتون خوبه ؟؟

اول این برنامه رو بگیر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نیازی به نصب هم نداره.. فقط Net framework. باید نصب باشه، و چون احتمالا الان باید VB.net روی سیستمت باشه ، دیگه نیازی به این کار نداری.

بعد کتابخونه ی پایین رو بگیر :

وقتی برنامه رو باز میکنی اون قسمت پایین ، ازت آدرس این کتابخونه رو میخواد که میدی و خودش شناسایی میکنه، در آخر هم اون فایل بدون Extension ، آدرسش رو بالا وارد کن.

بهترین آرزوها..

11. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

حالتون خوبه ؟؟

اول این برنامه رو بگیر :

نیازی به نصب هم نداره.. فقط Net framework. باید نصب باشه، و چون احتمالا الان باید VB.net روی سیستمت باشه ، دیگه نیازی به این کار نداری.

بعد کتابخونه ی پایین رو بگیر :

وقتی برنامه رو باز میکنی اون قسمت پایین ، ازت آدرس این کتابخونه رو میخواد که میدی و خودش شناسایی میکنه، در آخر هم اون فایل بدون Extension ، آدرسش رو بالا وارد کن.

بهترین آرزوها..
    سلام
    امین جان هر چند بهت توصیه شده که با ما نپری ولی بازم دمت گرم که سوال منو جواب میدی
    بنظرت عجیب نیست که راه ساده تری برای اینکار وجود نداره؟ مثلا خود ویندوز چرا همچین قابلیتی نداره؟ یا حداقل یه آنالیزور خودش معرفی نمیکنه
    چرا انتی ویورسم نمیگه این فایل چه نوع فایلیه؟
    بنظر من عجیبه. الان سوالم فرق کرده. با راهنمایی شما و دوستان دیگه مشکل سوند حل میشه ولی جواب این سوال رو که چرا راه ساده تری وجود نداره کی باید بده؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    امین جان هر چند بهت توصیه شده که با ما نپری ولی بازم دمت گرم که سوال منو جواب میدی
    بنظرت عجیب نیست که راه ساده تری برای اینکار وجود نداره؟ مثلا خود ویندوز چرا همچین قابلیتی نداره؟ یا حداقل یه آنالیزور خودش معرفی نمیکنه
    چرا انتی ویورسم نمیگه این فایل چه نوع فایلیه؟
    بنظر من عجیبه. الان سوالم فرق کرده. با راهنمایی شما و دوستان دیگه مشکل سوند حل میشه ولی جواب این سوال رو که چرا راه ساده تری وجود نداره کی باید بده؟

سلام..

اولا که کسی اینجا توصیه نمیکنه ، اگه همچین کسی رو شناختی به من معرفی کن. فقط برای انجام وظیفه اینجا هستم.

به نظر من اصلا عجیب نیست.. هرفایل شامل یک سری کد هست، ویندوز هم برنامه ای یا دیتابیسی درش تعبیه نشده که بتونه تشخیص بده یک فایل از بین 52000 نوع پسوند و فرمت چه رفتاری داره.

به هرحال مایکروسافت این وقتایی رو که میخواد واسه اینکارا صرف کنه ، همون بهتر که به فکر رفع Bug و Leak هاش باشه.

بسیاری از فایلها ، دارای Header هستند ، که همون دو خط اول کدهاش نوشته شده.

معمولا یک فایل Exe اینطوری شروع میشه :

\x4D\x5A

Document ها اینطوری شروع میشن :

\xD0\xCF\x11\xE0\xA1\xB1\x1A\xE1\x00

PDF ها اینطوری شروع میشن :

%PDF-1

با برنامه های مشاهده گر Hex editor میتونی کدهای باینری یک فایل رو بررسی کنی و تحت یک کامپایلر حتی کار یک فایل رو بفهمی..

14. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[COLOR=#000080]سلام..

اولا که کسی اینجا توصیه نمیکنه ، اگه همچین کسی رو شناختی به من معرفی کن. فقط برای انجام وظیفه اینجا هستم.

به نظر من اصلا عجیب نیست.. هرفایل شامل یک سری کد هست، ویندوز هم برنامه ای یا دیتابیسی درش تعبیه نشده که بتونه تشخیص بده یک فایل از بین 52000 نوع پسوند و فرمت چه رفتاری داره.

به هرحال مایکروسافت این وقتایی رو که میخواد واسه اینکارا صرف کنه ، همون بهتر که به فکر رفع Bug و Leak هاش باشه.
    فکر کنم مشکل باید تا الآن حل شده باشه ...
    فقط می خواستم جهت اطلاعات عمومی بگم سیستم عامل لینوکس و بقیه سیستم عامل هایی که از پارتیشین های ext استفاده می کنن ،نوع فایل رو هم همراهش ذخیره می کنن.پس فایل PDF همیشه PDF هست حتی اگه پسوندش رو عوض کنی یا پاک کنی
    ولی NTFS و FAT32 چنین قابلیتی ندارند ! (ما که ندیدیم ...)

16. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •