تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: این تصویر رو روی tvتون پخش کنید و یه عکس بگیرین (کیفیت تلویزیون)

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

11 این تصویر رو روی tvتون پخش کنید و یه عکس بگیرین (کیفیت تلویزیون)

با سلام
    تصویری که در زیر میزاریم هر کس روی tvایش پخش کنه و یه عکس ازش بگیره این توصیر یک تصویر گرافیکی هست و میشه برای تست کیفیت و نور در شب و به خصوص تراوش نور به بیرون tv آزمایش کرد.
    این یک عکس full hd هست.هر شخصی که عکس میگیره لطف کنه با یه دور بین خوب بگیره که حداقل بشه کیفیت tv رو تشخیص داد من خودم با دوربین گوشیم میتونم بگیرم ولی شاید بد هر کسی یک عکس بزاره و مدل tv رو هم ذکر کنه و راستی تنظیمات tv رو روی استاندارد تنظیم کنه.یعنی دستکاری شده نباشه.اگه یک عکس کیفیتش خوب بود دیگه کسی لطف کنه و از اون مدل tv عکس نزاره میخوایم یه آرشیو باشه واسه بقیه که همه استفاده کنند.این تصویر روی توی محیط تاریک رو tvایتون پخش کنید.و هیچ نوری به غیر از tv نباشه.
    لطفا نگین این عکس نمیتونه یک عکس واسه تست کل یک tv باشه من این رو به عنوان نمونه کلی معرفی کردم چون تمام رنگ هارو داره و رنگ مشکی هم به طور غلیظ هست.
    این عکس فقط برای تست کیفیت رنگ یک tv هست و مقایسه همین عکس در tv های مختلف

عکس هاتون رو میتونید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید و (لینک مستقیم برای انجمن ها)توی سایت قرار بدین:مدل tv و نام برند یادتون نره.حالت tv هم روی استاندارد باشه
    Last edited by mehdi speed 700; 31-05-2012 at 14:56.

2. 4 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان فقط یه عکس اونم توی خاموشی کامل منم خودم عکسم رو امشب میگیرم فردا میزارم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

فکر بدی نیست ولی عکس گرفتن اینطوری که هر کسی با یه سرعت شاتر و ایزوی مختلف عکس بگیره ارزش نداره چون حسایت ایزوی دوربین و سرعت شاتر توی کیفیت عکس و نورگیری سنسور دوربین تاثیر داره اگه همه عکسا مثلا تو ایزوی 400 با سرعت شاتر 1/8 ثانیه باشه میشه بین تی ویا تا حدودی قضاوت کرد البته بازم نوع دوربینا مختلفه.
    Last edited by *Alucard*; 01-06-2012 at 01:12.

7. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشکل اینجاست دوربین گوشی رو که نمیشه تنظیم کردم ما هم که گفتیم که کیفیت های سیاهی عکس ها رو میبینیم هر کدوم عکس های نویز کم تری داشت اون رو واسه نمونه میزاریم

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالت تصویر استاندارد
    lg lw57000
    نوع دوربین:گوشی n79 5mp
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میبینید چون با گوشی هست کیفیتش پایینه اگه کسی با کیفیت بالاتر بزاره خوب میشه

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این الان رو مد Eco هست؟ چون به نظرم نورش کمه.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مشکل اینجاست دوربین گوشی رو که نمیشه تنظیم کردم ما هم که گفتیم که کیفیت های سیاهی عکس ها رو میبینیم هر کدوم عکس های نویز کم تری داشت اون رو واسه نمونه میزاریم
    خوب پس الان هدف از این تاپیک مقایسه دوربین موبایله یا مقایسه تی وی؟ اگه هدف مقایسه تی وی هست و کسی میخواد از روی این عکسا مثلا روی عمق رنگ مشکی و کنتراست ... قضاوت کنه که باید همه عکسهای تاپیک با ISO و سرعت شاتر یکسان باشه اگرم که هدف اینه که هر کی یه عکس از تی وی بندازه تاپیک گالری عکسها قبلا ایجاد شده.

این یه نمونه عکس که خودم از ال سی دی خودم انداختم اولی با ISO800 سرعت شاتر 1/8 ثانیه دومی با ISO800 و سرعت شاتر 1/18 ثانیه الان تفاوت تو کنتراست و عمق رنگ مشکی این دو تا عکس زمین تا آسمونه حالا کی میخواد بفهمه کدومش با واقعیت و اون چیزی که چشمش میبینه بیشتر مطابقت داره؟

برای اینکه تاپیک خریدارها رو به اشتباه نندازه یا وضعیت عکسها رو مشخص کنید و یه استاندارد کلی برای عکسها تعیین کنید و یا تاپیک به تاپیک گالری عکسها منتقل میشه.

12. 12 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه داداش قراره فقط همون یه عکس باشه شمام دمت گرم این عکس رو حذف کن با همون یه دونه عکس بزار

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این فقط قراره کیفیت tv رو نشون بده کاری هم نداریم که دوربینش خوبه کی بد.ما فقط میخوایم نشت نور tv هارو با این عکس معلوم کنیم.هر عکسی بهتر بود بعد از چند وقت انتخابش می کنیم برای اون مدل tv.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •