با درود دوستان دوستان من یه هارد 250 دارم و پاراسل یه یک ترا گرفتم که چند روز پیش دیدم سیستمم برای خودش دچار ریسیت میشه، نخست فکر کردم که شاید از پاور باشه پاور رو از یکی از دوستان گرفتم و عوضش کردم درست نشد روز بعد که اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم هارد یک ترای من بالا نیومده اصلاً بایوس هم هارد من رو نمیشناسه من مطماًنم که هاردم نسوخته من هارد سوخته زیاد دیدم تا حدودی هم کارم با سخت افزاره ولی در زمینه هارد اطلاعات زیادی ندارم یا بهتر بگم اصلاً اطلاعاتی در این زمینه ندارم. از دوستانی که در این زمینه میدونن خواهش میکنم کمکم کنند، من درباره این چیزی که گفتین و هارد رو باز کنین خودتون درست کنین مشکل دارم و یکی دیگه هم اینکه اگه اینکار رو بکنم و مشکلم حل نشه گارانتی هم دیگه قبول نیمکنه و اطلاعتم هم بپره دیگه ... خودتون بهتر میدونید که الاً قیمت هارد یک ترا بالای 200 تومان هستش من میخوام بدون اینکه هارد رو باز کنم اطلاعاتم رو ازش بکشم بیرون چون همه زندگیم توی اون هستش. و پس از اون بدم گارانتی چون هنوز زمان برای گارانتی داره. جان من اگه کسی میدونه راهنماییم کنه جان من. هارد من وسترن دیجیتال هستش.