تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: شرکت گاما نتورک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض شرکت گاما نتورک

سلام دوستان
    من به وسیله یکی از اشناهامون با این شرکت اشنا شدم که طبق گفته خودشون این شرکت برای یک میلیون نزدیک به 50 هزار تومن سود میده
    اما من ترسیدم پول زیادی بزارم به همین دلیل 150 دلار گذاشتم تا ببینم چی میشه اما تا امروز که سه ماه میگذره کامل سود من را واریز کرده
    حالا میخوام ببینم کسی با این شرکت اشنایی داره که بتونه به من اطمینان بده سرمایم را زیاد کنم یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز به هیچ وجه این کار رو نکن.
    همه این شرکتها به وسیله یه مشت ادم سودجو اداره میشه و پولتون رو میخورن یه اب هم روش.
    وارد جزییات نمیشم ولی هم این شرکتو خوب میشناسم هم بقیه شرکتهایی که از این روش فعالیت میکنن.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز
    فقط میشه اگه اطلاعی درباره این شرکت داری به من بدی تا من دوست و فامیل را که میخوان تو این شرکت حساب باز کنن را بتونم قانع کنم
    اخه میدونی چیه همه خام این شدن که واقعا داره سود میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه این شرکت اونی باشه که من حدس میزنم بهتون میگن که دفتر اصلیش تو انگلیس هست
    معمولا به معرف اینجور شرکتها هر حرفی بزنی یا سوالی بکنی یه جوابی دارن بهتون بدن
    شما میتونین با استعلام شرکت از طریق مجرای قانونی ثابت کنید که این شرکت کلاه بردار هست
    با پلیس 110 تماس بگیرین راهنماییتون میکنن

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تنها استدلال شما براي اينكه اين شركت كلاه بردار هست سود زيادي كه ميده هست .... من نمي گم شركت معتبر هست يا كلاه بردار اما شما يي كه تهمت كلاهبرداري به يك فرد يا شركت ميزنيد بايد دليل درستي بزاريد و سوال اينه شما (جاويد ) چجوري عنوان مي كنيد همه اين شركت ها رو ميشناسيد ؟؟؟
    اتفاقا من موسسه معتبري ميشناسم كه نه در اين حد سود اما سودي بسيار بالاتر از سود بانكي هم ميده و سرمايه گذاريش هم مطمئن هست ....
    اينكه ادم فكر كنه هرجا چيز خوبي هست حتما دارن كلاه سرش ميزارن خيلي بده حداقل يكم دليل و مدرك داشته باشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تنها استدلال شما براي اينكه اين شركت كلاه بردار هست سود زيادي كه ميده هست .... من نمي گم شركت معتبر هست يا كلاه بردار اما شما يي كه تهمت كلاهبرداري به يك فرد يا شركت ميزنيد بايد دليل درستي بزاريد و سوال اينه شما (جاويد ) چجوري عنوان مي كنيد همه اين شركت ها رو ميشناسيد ؟؟؟
    اتفاقا من موسسه معتبري ميشناسم كه نه در اين حد سود اما سودي بسيار بالاتر از سود بانكي هم ميده و سرمايه گذاريش هم مطمئن هست ....
    اينكه ادم فكر كنه هرجا چيز خوبي هست حتما دارن كلاه سرش ميزارن خيلي بده حداقل يكم دليل و مدرك داشته باشيد
    من خودم فکر می کنم کلاه برداری هست چون توی سرچ اینترنتی هیچ منبع معتبری پیدا نکردم که درباره این شرکت که ماهیت انگلیسی داره توضیح بده
    فکر کنم منظور شما شرکت پیشگامان باشه که البته اون یه شرکت نیمه خصوصی و معتبره

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    اصولا اين كه اين شركت فعلان سود ميده يا دو ساله داره سود ميده، يا اينكه به ١٥٠ دلار شما سود ميده ، دليلي بر كلاهبردار نبودنش نيست ، ادعاي اين شركت اينه كه پنج در صد سود ميده ، خوب با پول خود شما ميتونه تا ٢٠ ماه اين سودو بده ، و در اين مدت كلي ها هم ميبينن كه داره سود ميده و اونا هم سرمايه گذاري مي كنن ، و شما هم به احتمال 95 درصد قرار دادتو با اين شركت تمديد مي كني ، اين ميتونه يك هرم باشه يا يك ترفند پونزي ، به اين معنا كه سودهاي افراد و از پول سرمايه گذارا بهشون ميده ، تا زماني كه تعداد كساني كه وارد اين هرم ميشن به مقدار كافي باشه ، اين هرم باقي ميمونه و سود ميده و در يك زمان مناسب هم ميتونه جمع كنه و بره .البته عمر يك هرم با اين شرايط ميتونه خيلي بيشتر از ٢٠ ماه هم باشه.هميشه در كنار يك ترفند پونزي ، يك تجارتي هم هست كه شركت ادعا ميكنه اين سودو از اون تجارت كه معمولا خيلي هم روشن نيست ، و يا حداقل بخشايي از تجارتشون مبهمه ، بدست مياره.
    به نظر من كسي كه توان انجام كاري بزرگ رو داشته باشه كه سودي بيشتر از پنج درصد داشته باشه براش ، كه پنج درصدشو به ما بده ،توان جذب سرمايه با نرخ كمتر از پنج درصد ، و با نرخ عرف بازار رو هم داره . و عجيبه كه سرمايشو با نرخ پنج درصد بگيره . نميگم غير ممكنه ، ولي بعيده ، و بايد خيلي دقت كرد.....و متاسفانه معمولا راهي هم براي خيلي دقت كردن وجود نداره!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من از سال 81 با این شرکتها اشنایی دارم و با روشهای فعالیتشون اشنا هستم.
    بر اساس تجربه میگم حتی شرکتهایی که در ظاهر قانونی هم به نظر میرسن شده که جمع کنن برن.
    چه برسه به این شرکتهایی که منبع و ماخذ مشخصی هم ندارن.
    تو این مملکت اسم نتورک رو هر کاری اومد 2 تا پا دارین دو تا پا دیگه هم قرض کنین با تمام سرعت ازش فرار کنین.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو اين كه شركت كلاه برداري زياد هست كه شكي نيست خيلي ها هستند كه كلاهبردار هستند ربطي هم به نتورك نداره ميلياردي كلاهبرداري ميكنن چيزهايي كه حتي به ذهن شما هم خطور نمي كنه اما حرف من يك چيز ديگه است ، اينكه شما بدون دليل به يك شركت (كاري ندارم كلاهبردار هست يا نيست) تهمت كلاهبرداري ميزنيد كار غلطي هست و اين از ضعف فرهنگي ما هست كه راحت توهين ميكنيم ، راحت تهمت ميزنيم و راحت هر حرفي رو بيان ميكنيم
    شما هم ممكنه 20 تا شركت ديدي به همين شكل كلاهبرداري كردند شايد 21 امي واقعا كلاهبردار نباشه و شما بي دليل و مدرك تنها به دليل اينكه 20 تا قبلي كلاهبردار بودن نمي تونيد به 21 امي هم تهمت كلاهبرداري بزنيد

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه شرکتی به نام "شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "هست که برای سرمایه گذاری 6 ماهه برای هر یک میلیون 30 هزار ماهانه سود میده ( 3 درصد ماهانه )
    ادرس دفتر و تلفن و غیره رو هم در اصفهان داده .
    به نظرتون این قابل اعتماده ؟! تا حالا کسی بوده که با این شرکت کار کرده باشه ؟!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •