سلام
یه لپتاپ میخوام بگیرم نهایت تا 2.5 میلیون
می خوام فعلا فعلنا بمونه واسم
با گارانتی هم باشه (آدم ترسوییم)
ممنون![]()
سلام
یه لپتاپ میخوام بگیرم نهایت تا 2.5 میلیون
می خوام فعلا فعلنا بمونه واسم
با گارانتی هم باشه (آدم ترسوییم)
ممنون![]()
700Z5A-S02 از سامسونگ رو بگیر . هم خوشگله هم قوی هم گارانتی هورداد رایان داره تا 2 سال
مرسی. 2200 ایناست قیمتش درسته؟
bluray نداره در آینده مشکل ساز نیست؟
راجع به لپ تاپ های سامسونگ چیزی نشنیدم خوبن؟
بقیه گزینه هام چیه به نظرتون تو lenovo asus vaio acer و....
فکر میکنم تا یکی دو هفته دیکه n56 از ایسوس بیاد همینو بخر.
n56 بگیری بهتره
این لپ تاپ هنوز تو خارج درست حسابی عرضه نشده ایران که همیشه تاخیر فاز 6 ماهه داره بماند!!!
در مورد چیزی که نمی دونه بادقت اظهار نظر کن.
یک ماه پیش amazoon این لپتاپو pre-order زده بود برای 2 هفته دیگه. حالا که تحویل فوری داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک فروشگاه خارجی دیگه
اینم مطلب دنیای اقتصاد در مورد ورود محصولات جدید ASUS به ایران.
Last edited by ulsss; 31-05-2012 at 17:34.
سونی F215 FX/B-3D
23,700,000
پردازنده سازنده پردازنده INTEL مدل پردازنده Core i7 نوع پردازنده 2630QM سرعت پردازنده 2.0 حافظه Cache-MB 6 سرعت-BUS mhz N/A حافظه-رم Memory Capacity - Gb 6 Memory Technology DDR3 Max. Memory Support N/A Memory FSB - Mhz N/A هارد دیسک H.D.D Capacity - Gb 640 H.D.D - RPM N/A H.D.D Interface SATA گرافیک VGA Manufacture nVIDIA VGA Model Name GT 540M VGA Dedic. Memory - Mb 1024 VGA Memory Technology N/A VGA Max. Memory - Mb N/A صفحه نمایش Screen Size - Inch 16.4 Screen Resolution - DPI N/A Screen Shape 3D Screen Technology LED درایو نوری O.D.D System Blu Ray باطری Battery Cells 6 سیستم عامل Win 7-Home ارتباطات Wireless Lan YES Bluetooth YES LAN YES Dial Up Modem N/A صدا Speakers YES Subwoofer N/A وب کم Webcam Resolution - Mp YES وزن-Kg 2.9 ابعاد N/A رنگ N/A سایر امکانات Card Reader YES Finger Print NO IEEE1394 Port N/A TV Outpot HDMI eSATA Port YES Simcard Slot NO TV Card N/A Carry Bag N/A USB Mouse N/A Made In CHINA Expand Slot Express Card N/A
من نمیتونم خیلی صبر کنم :(
گیج شدم کاملا
این چطوره؟
Lenovo Ideapad Y570 نوت بوک لنوو
CPU Core i7 2.9 6MB Cache Ram 4 GB HDD 750GB ODD DVD+RW VGA G555 DDR5 2GB Display 15.6"LED Guarantee Iran Others Webcam/BT/HDMI/USB3*2 OS ----- Weight 2.7 Kg
یه سوال دیگه قیمتا مگه قراره پایین بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)