ســلام.
مــن تـقریباً خـیلی وقته این PC فعلیو دارم و شدیداً هم از رده خــارجه.![]()
الان هــمت کردیــم یـه سیستــم جـدید بــگیرم کــه یـه مدتــی راحــت بــاشم، ایــن رو بیــشتر بــرای گــیـمیـنگ میخــوام و کــارای عــادی ، نــت و مــوزیک و فیــلم و ایــنا. [ بــه زودی تــو کـار بــرنامه نویسی ایــنا هم شــایـد رفــتیم.] اورکــلاک هــم زیــاد تو کــارش نیــسـتم امـا اگــه بــشه کــه میــرم تو کــارش.
+ امــکـانـش هــست وارد کــار گــرافیـکی هــم بــشم، ایــنم در نظــر بــاشه.
![]()
بــعد چــون کـنسول هــم دارم => ایــن بـرا آنلایــن بـازی کردنــه بـیشـتر کــه درگیــر بــن و بــازی اوجیــنال و اینا نباشــم. :-؟ : دی
دیــگه که ... حداقــل تا 3ســال مــی خوام که بــشه با کــیـفیت بــالا بــازی هـای روز رو اجــرا کرد، بــعد از اون هم بــا فریــم و اینای کــم مـشـکلی ندارم اصــولاً. [ COD4 رو با پــایین تــرین رزولوشن و تــنظیمات میــزنیم الان فقــط FPs پاییــنه مــشکل داریم.]
ODD و کیــبورد هم دارم یــه HDD هــم دارم کــه پُــر ـه بــرا هــمین یه HDD حــداکـثر تـا 80-90 تــومن هــم بــگید، مــانیتور هم کــه دارم، دیــگه کــلاً بـقیش بـه کــار نمیاد. کــیس هــم مــناسب چــیز جـدید نیــست.
یــه مـوس گــیمینگ Logitech یــا Razor یــا هــرچیز دیــگه ای حــداکثـر تا 100 تــومن هم مــعرفی کنید بــرا بازی هــای FPS بــیشـتر میـخوام. [ خــودم G9 در نــظر دارم اگــه نظـری هســت بــگین. ]
بـودجـه هم اگــر واقــعاً ارزش داشــته بــاشه اضــافه میــکنم، بــعد CPU هــم بــه نـظر خــودم زیـر i5 نــباشــه بــهترـه ، حــالا دوسـتان وارد تــرن دیــگه پیــشنهاداتتون رو بــدید. [ کــمترم شــد از این مشـکلی نیسـت، پـچ و اینــای WoW میــخوام بخرم تهش یه چیزی بمونه.]
هــمین، تــوضیحاتم زیــاد شــد.![]()
تــنکــسـ.